Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Med glasdörrar på skåpen i köket så ser du genast vad som finns på hyllorna. Det underlättar också att ha en bra och logisk struktur i skåp och lådor,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Med glasdörrar på skåpen i köket så ser du genast vad som finns på hyllorna. Det underlättar också att ha en bra och logisk struktur i skåp och lådor,"— Presentationens avskrift:

1 Med glasdörrar på skåpen i köket så ser du genast vad som finns på hyllorna. Det underlättar också att ha en bra och logisk struktur i skåp och lådor, till exempel förvara kaffe och filter i skåpet ovanför kaffebryggaren.

2 Det är lättare att hitta när lådor är märkta med bilder
Det är lättare att hitta när lådor är märkta med bilder. Det gör det också lättare för hela familjen att lägga tillbaka sakerna på rätt ställe.

3 Kylskåpets hyllplan och lådor är märkta med matbilder
Kylskåpets hyllplan och lådor är märkta med matbilder. I frysen ligger maten ordnad efter veckodagarna. Då är det lätt att ta fram dagens mat.

4 När du lagar mat behöver du ofta ta tid, till exempel hur länge ägget ska koka. Här visar vi flera enkla timers. Ett timglas kan också vara användbart. Det är viktigt att lägga rätt mängd av olika ingredienser i maten. Mått med olika färg gör det lätt att ta rätt. Sätt färgmarkeringar i receptet så kommer du ihåg vilket mått du ska ta.

5 Att laga eller värma mat i mikrovågsugnen går fort och lätt
Att laga eller värma mat i mikrovågsugnen går fort och lätt. Det kan kännas tryggt att mikron stänger av sig själv. Det finns mikrovågsugnar som känner av när maten är varm, då behöver man inte ställa in någon tid. På en vanlig mikro kan man märka upp tidsvredet med färger och sätta rätt färgkod på förpackningarna till mat som ska värmas.

6 Kaffebryggaren är anpassad med en vit markering och ett vitt mått för lite kaffe. Det finns också en blå markering och ett blått mått för mycket kaffe. En vattenkokare behöver ingen passning. Den stängs alltid av när vattnet är klart. På kylskåpet sitter veckans matsedel.

7 För många personer är det viktigt att planera veckans mat
För många personer är det viktigt att planera veckans mat. En matsedel kan skrivas på olika sätt.

8 Bland de kokböcker vi visar finns det exempel på bildkokböcker och lättlästa kokböcker. Matbilder i kartotek gör det lättare att bestämma vilken mat man vill äta.


Ladda ner ppt "Med glasdörrar på skåpen i köket så ser du genast vad som finns på hyllorna. Det underlättar också att ha en bra och logisk struktur i skåp och lådor,"

Liknande presentationer


Google-annonser