Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

HOPPSAN… DU HAR VISST FLYTTATS TILLBAKA I TIDEN – TIDEN FÖRE LINJALEN, MÅTTBANDET OCH TUMSTOCKEN ATT MÄTA….

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "HOPPSAN… DU HAR VISST FLYTTATS TILLBAKA I TIDEN – TIDEN FÖRE LINJALEN, MÅTTBANDET OCH TUMSTOCKEN ATT MÄTA…."— Presentationens avskrift:

1 HOPPSAN… DU HAR VISST FLYTTATS TILLBAKA I TIDEN – TIDEN FÖRE LINJALEN, MÅTTBANDET OCH TUMSTOCKEN ATT MÄTA….

2 DU HAR FÅTT ETT UPPDRAG FRÅN MR X Jag väver just nu en långmatta som ska ligga i ert mediatek. Hur lång måste mattan vara?

3 HÄR KOMMER ETT UPPDRAG TILL: Jag håller på att tillverka en ask av silver där ditt sudd ska ligga. Asken ska vara precis lagom stor (jag är väldigt snål och vill inte slösa med materialet så asken vara exakt så att ditt sudd får plats.) Hur stor ska asken vara? Längd och bredd och höjd

4 MITT SISTA UPPDRAG TILL ER: Jag behöver ha nåt verktyg att mäta med. Jag vill att du tillverkar detta verktyg och även berättar för mig hur jag ska använda det. Din lärare har ett kuvert som ska skickas till mig – lägg ditt mätverktyg och din instruktion i det. Märk med ditt namn. Använd papper och tillverka ett mätverktyg till Mr X Han behöver även en instruktion till hur han ska använda verktyget. Klara – färdiga – gå!

5 UTVÄRDERING EXIT-TICKET: Vilket av uppdragen var mest spännande? Vilken av dina idéer under det här passet är du mest nöjd med? Säg något om uppgiften: Tack för hjälpen! Mr X


Ladda ner ppt "HOPPSAN… DU HAR VISST FLYTTATS TILLBAKA I TIDEN – TIDEN FÖRE LINJALEN, MÅTTBANDET OCH TUMSTOCKEN ATT MÄTA…."

Liknande presentationer


Google-annonser