Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Eget arbete till workshop 4 2016-03-10 Västerbottens läns landsting.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Eget arbete till workshop 4 2016-03-10 Västerbottens läns landsting."— Presentationens avskrift:

1 Eget arbete till workshop 4 2016-03-10 Västerbottens läns landsting

2 Status Pilot startar så snart som möjligt med iKBT för ångest och depression. (Livanda) 10 – 15 patienter i primärvård och psykiatri. Därefter utvärdering innan breddinförande i juni.

3 Hur har ni i ert landsting/region arbetat med att få beslut/förankring kring breddinförande av Stöd och behandling? Beslutet att ansluta oss, innebar att vi ska nyttja den så långt det är möjligt. Vidare beslut fattas av e-hälsoenheten med mandat från LT- ledningen. Påbörja arbetet med att identifiera aktiviteter för breddinförande i ert landsting/region Ta fram riktlinjer för införande av nya program i VLL. Information om SoB och dess möjligheter på intranät, chefsforum, m.m. Ta kontakt med de som anmält intresse för en diskussion om möjligheter kring behov och idéer. (Idébeskrivning) Föreslå innehåll i fortsatt generellt införandestöd för hösten 2016 Vad kan vi göra gemensamt? (information på 1177, gemensamma behov t.ex. skattningsskalor, uppföljningar, m.m) Bra med fortsatta webbinarium med olika teman. Föreslå fortsatt stöd för design och utveckling av eget innehåll i Stöd och behandling. Verksamhetssupport vid utveckling av eget innehåll. Västerbottens läns landsting


Ladda ner ppt "Eget arbete till workshop 4 2016-03-10 Västerbottens läns landsting."

Liknande presentationer


Google-annonser