Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Yvonne Identeg | 5 maj 2011. Trähusbarometern - ny från och med 2010 Värdet för den totala orderingången av trähus visas i en framräknad indexserie 4.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Yvonne Identeg | 5 maj 2011. Trähusbarometern - ny från och med 2010 Värdet för den totala orderingången av trähus visas i en framräknad indexserie 4."— Presentationens avskrift:

1 Yvonne Identeg | 5 maj 2011

2 Trähusbarometern - ny från och med 2010 Värdet för den totala orderingången av trähus visas i en framräknad indexserie 4 gånger per år samt visar en prognos för småhusbyggandet Marknadsrapport Rapporten kommer ut en gång per månad och visar orderingång och leveranser för trähusföretagen inom TMF

3 TMF i siffror Rapporten publiceras 2 ggr per år och visar statistik för samtliga grupper inom TMF. Trähusbranschen Rapporten kommer ut i samband med årsmötet och innehåller en verksamhetsberättelse och statistik om trähusbranschen.

4

5 Ge deltagarna förutsättningar för att agera proffsigt och modernt så att slutresultatet av varje affär blir en nöjd kund. Utbildningen är ett projekt där deltagarna informeras om gällande lagar, men med mer fokus på möjligheter än på problemställningar. Tillsammans med den företagsinterna utbildningen är syftet att ge deltagarna erforderlig kunskap för att verka i branschen på ett seriöst och etiskt riktigt sätt.

6 Sedan 2002 har 750 trähussäljare anställda i TMF:s medlemsföretag gått grundkursen för auktorisation av trähussäljare. Av dessa har ungefär hälften slutat och finns inte kvar i branschen. 2004 startade fortbildningen för auktoriserade trähussäljare. För att hålla auktorisationen uppdaterad, är det meningen att man ska gå fortbildningen vartannat år. Syftet med kursen är att bygga vidare på den juridiska kunskap och erfarenhet deltagarna tillgodogjort sig genom tidigare utbildningar och praktisk verksamhet.

7 From 2011 avtal med Lindahls advokatfirma. From 2011 avtal med Hooks herrgård, Jönköping Löpande avtal med Sundbyholms slott, Eskilstuna

8 Grundkurs 3 dagar; Kursavgiften är 7400 kr exkl moms. Kostnad för kost och logi cirka 3500 kr exkl moms Kursmaterial ingår. Fortbildning 2 dagar Kursavgift 4900 kr exkl moms Kostnad för kost och logi cirka 1800 - 2000 kr exkl moms Kursmaterial ingår.


Ladda ner ppt "Yvonne Identeg | 5 maj 2011. Trähusbarometern - ny från och med 2010 Värdet för den totala orderingången av trähus visas i en framräknad indexserie 4."

Liknande presentationer


Google-annonser