Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hybrid av: Restaurang, Saluhall & Livsmedelsbutik.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hybrid av: Restaurang, Saluhall & Livsmedelsbutik."— Presentationens avskrift:

1

2 Hybrid av: Restaurang, Saluhall & Livsmedelsbutik

3 Restaurangen

4 Saluhallen

5 Livsmedelsbutiken

6 Analyser Marknadsmixmodellen PESTEL SWOT Ansoff’s tillväxtsstrategi Strategiska mål Kärnstrategi

7 SWOT anpassat på Urban Deli Styrkor Kompetens inom mat och dryck Personalen Stor utvecklingspotential Svagheter Risk för felrekrytering Risk för organisatorisk växtvärk Möjligheter Relativ konjunkturokänslighet Fördelaktiga nya statliga regleringar Långsiktig ekologisk trend Hot Plagiat från konkurrenter Intern (kontrollerbar av företaget) Extern (ej kontrollerbar av företaget)

8 Ansoff’s tillväxtsstrategi tillämpad på Urban Deli

9 Strategiska mål tillämpade på Urban Deli

10 Åtgärdsplan Organisationsanalys Formulera en tydlig strategi, vision och affärsidé Förbättra hemsidan Google Analytics Webbdesigner Produktåtgärder och produktsystem Ökad marknadsföring för måltidslösningar Målgruppskartläggning Ökad publicitet

11 Uppföljning


Ladda ner ppt "Hybrid av: Restaurang, Saluhall & Livsmedelsbutik."

Liknande presentationer


Google-annonser