Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Geospatial Solutions Sweden AB  Kommer GeoSol garantera support på TB2?  Ja, vi kan garantera support på Topobase2.  Kommer GeoSol utveckla ny KBFunk.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Geospatial Solutions Sweden AB  Kommer GeoSol garantera support på TB2?  Ja, vi kan garantera support på Topobase2.  Kommer GeoSol utveckla ny KBFunk."— Presentationens avskrift:

1 Geospatial Solutions Sweden AB  Kommer GeoSol garantera support på TB2?  Ja, vi kan garantera support på Topobase2.  Kommer GeoSol utveckla ny KBFunk för TB2 eller kommer ni söka avtal med Tekis om befintlig KBFunk?  Efter måndagens möte så tror vi inte att kunder kommer att efterfråga KB2KFunk eller motsvarande från oss. Vi kommer istället att fokusera helhjärtat på motsvarande funktionalitet i Topobase2007.  Vilka verksamhetssystem på Autodesks nivå 5 med Topobase Lantmäteri, Va mfl kommer GeoSol anpassa och sälja?  Sedan tisdag den 26/9 är vi återförsäljare av Topobase! Initialt kommer vi att sälja alla verksamhetssystem som Autodesk erbjuder på Topobase, dvs Water och Wastewater. I takt med att Autodesk kommer att lansera fler verksamhetssystem på Topobase så kommer vi att tillsammans med Autodesk att utvärdera vilka verksamhetssystem som vi skall satsa på avseende anpassning, men vi kommer alltid att sälja samtliga verksamhetssystem.  Har GeoSol tillräckliga ekonomiska resurser att utveckla och anpassa Topobase för Sverige?  Ja, det har vi! Vi ser utvecklingsinsatsen som minimal, fokus kommer att ligga på anpassning, försäljning och konsulting. Ekonomiskt så är det stor skillnad på vilka resurser som krävs för att utveckla en produkt jämfört med de ekonomiska resurser som krävs för att anpassa till produkten. Vi har mer än väl de ekonomiska resurser som krävs för anpassning, försäljning och konsulting och är övertygade om att vi kommer att bli en långsiktig partner till många Autodesk-kunder i Sverige.

2 Geospatial Solutions Sweden AB  Kommer GeoSol att teckna avtal med Tekis och inom vilka område? - Försäljning - Support - Utveckling t.ex. datamodeller, anpassning, gränsstittslösning gml - Anpassning av Tekis verksamhetssystem till Topobase  Ja, vi kommer att teckna avtal med Tekis. Vi har nu fått ett eget avtal gällande försäljning av Topobase, så samarbetsavtal avseende försäljning känns tveksamt. De övriga punkterna är mycket aktuella, men vi vill naturligtvis diskutera detta mer ingående med Tekis innan vi kommunicerar till användarföreningen.

3 Geospatial Solutions Sweden AB  Utveckling av Topobase för den Svenska marknaden  Vår målsättning är att snabbt kunna erbjuda Topobase2007 till kunder i Sverige, och för att göra det krävs anpassningar. Vi kommer att utveckla motsvarande KB2KFunk, samt TEFAT-kopplingar till Topobase 2007. Vi kommer även att göra anpassningar till Svenska förhållanden avseende språket mm.  Utbildning  Vi kommer att erbjuda utbildning på Topobase2, Topobase2007 samt moduler till dessa system.  Support  Vi kommer att erbjuda support på Topobase2, Topobase2007 samt moduler till dessa system.


Ladda ner ppt "Geospatial Solutions Sweden AB  Kommer GeoSol garantera support på TB2?  Ja, vi kan garantera support på Topobase2.  Kommer GeoSol utveckla ny KBFunk."

Liknande presentationer


Google-annonser