Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Barn- och Fritidsprogrammet på Katedralskolan har just nu ett praktikutbyte med danska Århus Social- och Sundhetsskola. Utbyte med Århus 2012-2013.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Barn- och Fritidsprogrammet på Katedralskolan har just nu ett praktikutbyte med danska Århus Social- och Sundhetsskola. Utbyte med Århus 2012-2013."— Presentationens avskrift:

1 Barn- och Fritidsprogrammet på Katedralskolan har just nu ett praktikutbyte med danska Århus Social- och Sundhetsskola. Utbyte med Århus 2012-2013

2 Nio elever ifrån Danmark kom till Uppsala i januari 2013 och gjorde praktik under tre veckors tid. Vi hoppas att till hösten 2013 få chansen att åka till Århus och göra praktik och se hur utbildningen till pedagogisk assistent ser ut.

3 Fyrisskolans gymnasiesärskola Flogsta förskola Regnbågens korttidshem De här praktikplatserna hade våra danska vänner:

4 Till exempel på tvåornas vinterhajk. De danska gästerna följde också med eleverna från Barn- och Fritidsprogrammet på lektioner och olika aktiviteter. Nicole

5 Lisa

6 Josefin Sama och Håkan

7 Innan det var dags för danskarna att åka hem arrangerade BF11 en avskedsmiddag. ”Festfixarna” Anders, Håkan och delar av BF11. Pia, Katrina och delar av BF11

8 Katrine och Mette Kristine och Sandra

9 Rasmus och Jonas Jane och Kira

10 Jonas och Jesper ”Festfixarna” Sama och Katrina

11 Så här tyckte de om Uppsala: Kallt och mycket snö Jättebra! Vi slog Emelie och Nicole i bandy! Bästa praktikplatsen jag haft! Svenska barn är så självständiga ! Ganska svårt att förstå svenska..


Ladda ner ppt "Barn- och Fritidsprogrammet på Katedralskolan har just nu ett praktikutbyte med danska Århus Social- och Sundhetsskola. Utbyte med Århus 2012-2013."

Liknande presentationer


Google-annonser