Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Förslag till revidering av förfrågningsunderlag för hemtjänst

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Förslag till revidering av förfrågningsunderlag för hemtjänst"— Presentationens avskrift:

1 Förslag till revidering av förfrågningsunderlag för hemtjänst

2 4.1 Omständigheter som medför uteslutning
2.11 Ickeval Beskrivning av ny modell för ickeval. Tidigare var ickeval LOU upphandlad. statistiken visar att ca 2 procent av kundvalen utgörs av ickevalsalterntivet. Med larmkunder inräknat blir det 3 procent. 4.1 Omständigheter som medför uteslutning Säkra upp att inte behöva godkänna utförare som fått kontrakt hävt. Ny text ”som allvarligt fel i yrkesutövningen enligt punkt 4 betraktas bl a hävning som staden eller annan kommun gjort, inom verksamhetsområdet eller motsvarande verksamhetsområde, med utföraren under de senaste fem åren”

3 4.5 Krav på förtroende, ny rubrik
Har utföraren genom lagakraftvunnen dom dömts för grovt brott som påverkar förtroendet för utförande av hemtjänst, medför detta att utföraren inte godkänns, även om den grova brottsligheten inte skett i yrkesutövningen. 4.6 Ekonomisk och finansiell ställning 4.10 Krav på IT-system helt ändrad punkt utifrån nya ersättnings- och tidsregistreringssystemet 4.11 Ansvarig för den dagliga driften Ansvarig för den dagliga driften ska finnas i verksamheten och vara tillgänglig i sådan omfattning som krävs för uppdraget.

4 4.12 Möte, utbildningar och seminarium
Staden anordnar och bjuder in till möten, seminarium och utbildningar. Vissa av dessa kan vara obligatoriska för utföraren att delta i. Det framgår av inbjudan om det är obligatorisk närvaro. 5.6 Personal, under rubriken anställning av anhörig För att kvalitetssäkra insatserna hos den enskilde bör även annan personal än den anhörige/närstående utföra insatser hos den enskilde. Ny underrubrik – Anställning Utföraren ska använda sig av anställningsformer och organisation som garanterar kontinuitet för den enskilde. Timanställning får exempelvis inte användas på ett sätt som äventyrar tryggheten och kontinuiteten för den enskilde

5 hela punkten omarbetad
5.14 Dokumentation, hela punkten omarbetad 5.24 Gåvor och testamente Ny punkt: Utföraren ska ha skriftlig rutin för hur personalen ska förhålla sig till gåvor och testamente. 6 Ersättnings- och betalningsrutiner text anpassad efter nya ersättningssystemet.


Ladda ner ppt "Förslag till revidering av förfrågningsunderlag för hemtjänst"

Liknande presentationer


Google-annonser