Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hur löser Styrgruppen sitt uppdrag ?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hur löser Styrgruppen sitt uppdrag ?"— Presentationens avskrift:

1 Hur löser Styrgruppen sitt uppdrag ?
Hur ska vi beroende på gruppens storlek och sammansättning och uppdragets innehåll arbeta för att lösa detta ?

2 Styrgruppens uppdrag ”Gruppen har en landstingsövergripande strategisk funktion och ansvarar för beredningen av samtliga frågor som berör jämställd och jämlik verksamhet där även arbetet med nationella minoriteter, barnkonventionen och våld i nära relation ingår. Gruppen har i uppdrag att ge förslag på strategisk inriktning för en jämställd och jämlik verksamhet, skapa förutsättningar för jämställdhets- och jämlikhetsintegrering av verksamheterna, utgöra mottagare för rekommendationer från nationella myndigheter och departement samt samordna och följa upp arbetet med handlingsplanerna för CEMR-deklarationen, nationella minoriteter, barnkonventionen och våld i nära relation. Gruppen för minnesanteckningar vid mötena som publiceras på insidan och ordförande rapporterar till LD:s ledningsgrupp.”

3 Hur organisera arbetet för en jämställd och jämlik verksamhet?
Vilka kompetenser behövs för att gruppen ska kunna fullfölja sitt uppdrag? Saknas någon kompetens/funktion i gruppen i nuläget? Värdegrundsarbetet? Hur ser du personligen på din roll i gruppen?

4 Hur organisera arbetet för en jämställd och jämlik verksamhet?
Hur fungerar mötena idag? Innehåll, form, sammansättning etc. (Generellt och i relation till gruppens uppdrag.) Tendensen är att gruppen växer. Hur arbetar vi effektivt med en stor grupp? Kan vi organisera gruppens arbete på annat sätt?

5 Hur organisera arbetet för en jämställd och jämlik verksamhet?
Hur förhåller sig styrgruppen till samrådsgrupperna? Hur fungerar kommunikationen mellan SJJV och samrådsgrupperna? Hur förhåller sig styrgruppen till RD-ledningsgrupp? Hur fungerar kommunikationen mellan SJJV och ledningsgruppen?


Ladda ner ppt "Hur löser Styrgruppen sitt uppdrag ?"

Liknande presentationer


Google-annonser