Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Förskolan 2.0.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Förskolan 2.0."— Presentationens avskrift:

1 Förskolan 2.0

2 Eleverna har fått en beställning på föremål som förskolan vill att de gör till sin verksamhet. Eleverna får själva välja utifrån en lista vad de vill arbeta med och i vilket/vilka material. Eleverna måste tänka på vem som skall använda föremålen samt på säkerheten.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27 Vi vill ha Skisser/ritningar på ert arbete Materialåtgång Collage där ni visar er inspirations FOKUS PÅ SÄKERHETEN

28 v.1 Uppstart projekt ”Förskolan 2.0” v.2 v.3 v.4 v.5 v.6 v.7 v.8 v.9 v.10 v.11 v.12 v.13 v.14 Allt skall vara klart! Redovisning i grupp v.15 Invigning – bjud in förskolan

29 E C A Eleven kan på ett enkelt och delvis genomarbetat sätt formge och framställa slöjdföremål i olika material utifrån instruktioner. Eleven kan på ett utvecklat och relativt väl genomarbetat sätt formge och framställa slöjdföremål i olika material utifrån instruktioner och delvis egna initiativ. Eleven kan på ett välutvecklat och väl genomarbetat sätt formge och framställa slöjdföremål i olika material utifrån instruktioner och egna initiativ. I slöjdarbetet kan eleven använda handverktyg, redskap och maskiner på ett säkert och i huvudsak fungerande sätt. I slöjdarbetet kan eleven använda handverktyg, redskap och maskiner på ett säkert och ändamålsenligt sätt. I slöjdarbetet kan eleven använda handverktyg, redskap och maskiner på ett säkert och ändamålsenligt sätt med precision. Utifrån syftet med slöjdarbetet och kvalitets- och miljöaspekter väljer eleven tillvägagångssätt och ger enkla motiveringar till sina val. Utifrån syftet med slöjdarbetet och kvalitets- och miljöaspekter väljer eleven tillvägagångssätt och ger utvecklade motiveringar till sina val. Utifrån syftet med slöjdarbetet och kvalitets- och miljöaspekter väljer eleven tillvägagångssätt och ger välutvecklademotiveringar till sina val. Eleven kan i slöjdarbetet bidra till att utveckla idéer med hjälp av erbjudet inspirationsmaterial. Eleven kan i slöjdarbetet utveckla idéer med hjälp av erbjudet inspirationsmaterial. Eleven kan i slöjdarbetet utveckla idéer med hjälp av erbjudet inspirationsmaterial och sådant som eleven själv har sökt upp.

30 Dessutom kan eleven pröva hur material och hantverkstekniker kan kombineras med hänsyn till föremålens form och funktion. Dessutom kan eleven pröva och ompröva hur material och hantverkstekniker kan kombineras med hänsyn till föremålens form och funktion. Dessutom kan eleven systematiskt pröva och ompröva hur material och hantverkstekniker kan kombineras med hänsyn till föremålens form och funktion. Under arbetsprocessen bidrar eleven till att formulera och välja handlingsalternativ som leder framåt. Under arbetsprocessen formulerar och väljereleven handlingsalternativ som efter någon bearbetning leder framåt. Under arbetsprocessen formulerar och väljereleven handlingsalternativ som leder framåt.


Ladda ner ppt "Förskolan 2.0."

Liknande presentationer


Google-annonser