Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Miljöpolicy Mastec Stålvall konstruerar, utvecklar, tillverkar, monterar, testar, installerar och bidrar med fältsupport till utrustningar med avancerade.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Miljöpolicy Mastec Stålvall konstruerar, utvecklar, tillverkar, monterar, testar, installerar och bidrar med fältsupport till utrustningar med avancerade."— Presentationens avskrift:

1 Miljöpolicy Mastec Stålvall konstruerar, utvecklar, tillverkar, monterar, testar, installerar och bidrar med fältsupport till utrustningar med avancerade system enligt vår affärsidé. Mastec Stålvall's verksamhet skall ha en minimal påverkan på miljön. Vårt miljöarbete skall präglas av ständiga förbättringar, effektiv användning av naturresurser och att förebygga förorening av miljön. Att uppfylla gällande miljölagstiftning är ett minimikrav. Det är varje chefs ansvar att säkerställa att miljöpolicyn är förstådd, tillämpad och upprätthållen på alla nivåer i organisationen. Chefsansvaret innebär även att säkerställa att organisationen definierar och dokumenterar rutiner och instruktioner i en sådan omfattning att Mastec Stålvall kan säkerställa, mäta och följa upp vår miljö våra verksamhets- och miljömål. Niclas Högberg

2 Kvalitetspolicy Mastec Stålvall konstruerar, utvecklar, tillverkar, monterar, testar, installerar och bidrar med fältsupport till utrustningar med avancerade system enligt vår affärsidé. Kvalitetsarbete på Mastec Stålvall innebär: Kundfokus Detta kräver att vi alltid lyssnar på våra kunder, så att vi kan förstå deras behov och snabbt genomföra hållbara förbättringar i vår verksamhet utifrån deras behov. Allas engagemang och deltagande Alla medarbetare förväntas bidra aktivt till vår strävan efter förstklassig kvalitet. Processinriktning och fortlöpande förbättringar Kundernas behov skall omvandlas till åtgärder och resultat som jämförs med mot mätbara mål. Det är varje chefs ansvar att säkerställa att kvalitetspolicyn är förstådd, tillämpad och upprätthållen på alla nivåer i organisationen. Chefsansvaret innebär även att säkerställa att organisationen definierar och dokumenterar rutiner och instruktioner i en sådan omfattning att Mastec Stålvall kan säkerställa, mäta och följa upp våra verksamhets- och kvalitetsmål. Niclas Högberg


Ladda ner ppt "Miljöpolicy Mastec Stålvall konstruerar, utvecklar, tillverkar, monterar, testar, installerar och bidrar med fältsupport till utrustningar med avancerade."

Liknande presentationer


Google-annonser