HOLGERS STUGMATERIAL. Holger Larsson grundade Holgers Stugmaterial AB den 24 februari 1967. Detta var samma dag som yngste sonen Torbjörn föddes.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen TILL. Välkommen TILL HORECA GARDEN ÄR SPECIALISERAT PÅ ATT UTRUSTA UTESERVERINGAR OCH PRIVATA UTOMHUSYTOR. VÅRT SORTIMENT BESTÅR AV SOL-
Advertisements

Dagöplast as Company presentation
Ncg | sweden om | navigator beslutstödsportalen Oskar Kristiansen
IT-sourcing på Apotek Hjärtat Petter Sundberg, CIO
VI TAR DITT YRKE PÅ ALLVAR.. KVALITET KOMPIS KUL KUNSKAP KREATIV KONKRET KARRIÄR.
HAKIR (handkirurgiskt kvalitetsregister) Ett samarbete mellan Södersjukhuset AB Linköpings Universitetssjukhus Skånes universitetssjukhus i Malmö Uppsala.
Morgondagens datorstöd för ledningssystem Arbetsmiljö. Yttre miljö. Kvalitet.
Serviceundersökning 2011 Nöjd-Kund-Index undersökning om företagares uppfattning om Tyresö kommuns service under 2010.
Vad är Envi-Card? - Ett effektivt intranetverktyg som underlättar
Vad är marknadsföring? “Marketing’s job is to convert societal needs into profitable opportunities”
Affärside Fallskyddspecialisterna är ett komplett fallskyddsföretag vilket innebär att vi förutom försäljning av fallskyddsprodukter och räddningssystem.
Etiska Rådet – On Tour – Underprissättning.
Mall för företagspresentation Toveks bil
Servicekunskap Lektion 1 s 7-14
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
FÖRETAGSPRESENTATION
EN PRESENTATION.
Marknadsföring Bertil Grenströmer.
Processkartläggning.
Miljarder möjligheter på en plats!
Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd.
Ateadagen 2006 Välkommen!. Vad driver omvandlingen av IT-branschen? Färre och större aktörer.
STP-processen Segmentering Målgrupp (Targeting)
Hur hantera komplexa frågor?
Affärsidé - företagets vägvisare
Vindkraft ONE Nordic koncernen
Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Mark Särskilt boende.
Landtransport Rumänien Sverige
Kap 5: Mål och affärsidé Utifrån resultatet i nulägesanalysen formulerar ledningen mål; vad den vill uppnå på kort respektive lång sikt. Affärsidén ska.
Malmö och skatteparadisen! Vi förväntar oss att våra tjänsteleverantörer uppvisar hög affärsetik och bidrar till det gemensamma på samma sätt som andra.
Presentation ScandBook ScandBook ett ungt företag med gamla anor ScandBooks historia sträcker sig ända tillbaka till Wahlströms Bokförlag.
Vad händer på en ort om transportförsörjningen uteblir? Hur påverkar det din verksamhet?
Tillsammans räddar vi liv
Hållbart!. …måste vi ta ansvar för det viktigaste vi har. För att skapa en bättre vardag för de många människorna…
Val av transport till resmålet.
Företagsekonomi 1 Starta företag.
Intressententmodellen.
Går du andra året på Restaurang- och livsmedelsprogrammet? Vill du ha ett intressant jobb efter avslutad gymnasieutbildning? Vill du se dig om i världen?
BEANS NÖJD KUND INDEX 2014 (e-survey undersökning)
Affärsidé Den yttre affärsidén Vad skall produceras ?
Kundföretaget AB Namn, Företag 17 januari Agenda Kundföretaget AB Återförsäljare AB Mamut som leverantör Effektiv arbetsdag Behov hos Kundföretaget.
Utvecklingskraft för svensk livsmedelsindustri. Ett av KK-stiftelsens expertkompetensprogram Styrelsen hämtad från näringslivet Mötesplats för kunskapsutveckling.
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto. Erbjuder ett företag/butik inte ut kvitto riskerar man.
Intensiv lammköttproduktion i kombination med extensiv naturvård
Christoffers Clothing Company
Erbjuder sina kunder att; Fokusera på sin kärnverksamhet Expandera med flexibel tillverkningskapacitet Sänka sina tillverknings kostnader Frigöra bundet.
Ditt kompletta kontorsvaruhus. Grundat 1978 som Sveriges första kompletta kontorsvaruhus. Vår affärsidé är att till ortens företag, industri och institutioner.
Landtransport Schweiz  Sverige
Landtransport Sverige Norge
Landtransport Slovenien Sverige DB Schenker 2012.
Landtransport Belgien Sverige
Landtransport Holland Sverige DB Schenker DB Schenker i Holland Schenker B.V. Finns på 21 platser i Holland, varav 4 är terminaler kopplade till.
Koncept Vårt företag är ett av de största bilföretagen i Sverige. Det som gör oss unika är vårt breda koncept av bilar. Hos oss kan du hitta allt ifrån.
Teknik på Ä L G E N S Förskola 2010.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Adress: Konstantine's AB Skånegatan STOCKHOLM Telefon:
Produktens olika delar
SpeedMedia Export ServicePerformance BusinessSearchSalesPerformanceWork-FlowPerformanceBusinessPerformanceGroup Försäljning Venture Cup 9 februari.
JATA Cargo tryggar företags konkurrenskraft genom affärsmässig oberoende transportförmedling till och från hela världen.
Hur ser industrierna ut och vilka potentialer finns? En framtida hållbar svensk trävärdekedja Trädagen Skogsnäringsveckan 9 april 2014 Tomas Nord, Linköpings.
1 Saferoad Traffic AB Företagspresentation. Saferoad Traffic är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige.
Jollyroom Nordens största utbud till gravid, barn & baby 0-12 år.
6:1 Kopiering tillåten. M2000 Compact © Liber AB Värdekedjan.
H2000 Branschkunskap – lär känna din bransch Kopiering tillåten © Liber AB 8:1 PRODUKTUTVECKLING.
Medvetna materialval i bygghandel Woody Bygghandel AB Ebba Örwall-Lovén.
Intressententmodellen.
Rylanders Kontorsvägen Lysekil Epost
Ditt kompletta kontorsvaruhus
Välkommen till arkitektkopia En värld av trycksaker.
Presentationens avskrift:

HOLGERS STUGMATERIAL

Holger Larsson grundade Holgers Stugmaterial AB den 24 februari Detta var samma dag som yngste sonen Torbjörn föddes.

Idag har Holgers Stugmaterial AB ca 55 anställda. Företaget ägs & drivs av Holger, tillsammans med de tre barnen Per, Birgitta & Torbjörn. Tillsammans med de anställda arbetas det dagligen för att förbättra verksamheten och för att utveckla företaget. Strävan är att göra Holgers Stugmaterial AB till den mest kompletta leverantören av bygg- och anläggningsmaterial.

Vi levererar dagligen byggmaterial till byggföretag, kommuner, skolor & privatpersoner. Vi levererar över hela landet, även Om vår huvudsakliga verksamhet bedrivs i Borås och Göteborg med omnejd. Transporterna ordnar vi med våra egna lastbilar.

Kunskap, kvalitet och service är och har alltid varit grunden i vår verksamhet. Det finns inget viktigare för oss än nöjda kunder som känner att de fått mer än vad de förväntade sig.

Vi har ca artiklar i lager och i vår butik finns det nödvändigaste för såväl professionella byggare som privatpersoner i byggtagen.

I vår utställning visar vi kök, badrum, fönster, dörrar, golv, kakel & klinker mm

I vårt uppvärmda hämtlager har vi fyllt hyllorna med byggmaterial, vilket gör det bekvämt för våra kunder att lasta!

I vårt snickeri arbetar duktiga snickare som löser det mesta, efter våra kunders önskemål.

I vår verksamhet ingår Nitram med artiklar specialinriktade mot träslöjd. Vi har en webbhandel för Nitrams sortiment, här kan vi erbjuda marknadens bredaste produktprogram för dig som beställer material till en träslöjdssal.

På vår anläggning i Kråkered tillverkar vi även träemballage för industri. Vi producerar lådor i trä respektive plywood i olika storlekar efter kundens önskemål.

Vi på Holgers Stugmaterial är sedan flera år medlem i en av Sveriges största inköpsorganisationer, Interpares. I maj 2014 bytte kedjan namn till Woody Bygghandel AB.

1 april 2014 utökade vi vår verksamhet då vi förvärvade en bygghandel i Jönköping. Den anläggningen driver vi som en Woody Bygghandel.

För oss på Holgers Stugmaterial är det viktigt att värna om miljön. Därför arbetar vi aktivt med att ta ansvar i alla led när det gäller miljöhänsyn. Det handlar om såväl våra produkter som leveranser, i stort och smått, och inte minst genom om att skapa medvetenhet hos vår personal. Vi är Miljöcertifierade enligt ISO

HOLGERS STUGMATERIAL - Allt i byggmaterial