Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

En presentation av ett unikt system
ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
IPad grundkurs.
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Välkommen till internet för nybörjare
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Manual för älgdatabasen i
E-post juni 2013.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
Aktivitetskort på nätet
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Komma igång med Basecamp via appen
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lathund för Vårdnadshavare
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Proffs. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Introduktion till Lärplattformen
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
BILDSVEP VAD INGÅR I EN BYGGLOVSANSÖKAN BÖRJAR STRAX.
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
CTM är kopplad till TransQ och Sellihca. När upphandlaren vill bjuda in leverantörer till en upphandling i CTM kan de via upphandlingen i CTM logga in.
Beställning - Slutenvård. Tryck på vårdtagarens namn eller personnummer för att påbörja beställningen.
Meddix SVP. Lokala rutiner Adress till driftmiljö
Lathund för SSIK ledare gällande tidsbokning på Donsövallen För att kunna använda ljuset på Donsövallen så behövs det en ljustagg samt att aktiviteten.
Inloggning, startsida i Co-Driver samt utloggning Panel-PC
|UTBILDNING.
Lokalbokning i Outlook
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
WEBBORDERGUIDE.
Affiliate Menyn - Registration
Affiliate Meny – Business Partner
Affiliate Meny – Business Partner
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Instruktioner för orderportal på:
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Komma igång med Scratch
Snabbguide för Connect Alarm app
Lathund e-postfax Att lägga till en faxbrevlåda.
En universal inloggning 27 mars 2019
Mi PC Den här presentationen beskriver Mi PC.
Presentationens avskrift:

Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se

Vad är lunchbestallning.se? är en portal framtagen för Elgiganten SE av Mattias Berggren Portalen är till för att personalen enkelt och smidigt skall kunna beställa lunch till arbetsplatsen, direkt från sin mobil eller dator.

Funktioner användare – Översikt  Beställ lunch för specifikt datum Beställ lunch för specifikt datum  Beställ lunch till en gäst Beställ lunch till en gäst  Se orderhistorik Se orderhistorik  Ändra lösenord Ändra lösenord

Funktioner användare – Komma igång  Gå till adressen g.se/elgiganten på din dator eller direkt i din telefon. g.se/elgiganten  Klicka på Lost your password?  Fyll i din mailadress och klicka på Send password  Löseorder kommer levereras till din mailadress om du finns som användare för portalen.  Om du ej finns som användare, kontakta Maria Asp

Funktioner användare – Komma igång  När du loggat in i portalen finner du i översiktsbilden 2st funktioner.  Matbeställning via knappen Order food  Samt huvudmenyn längst upp till vänster.  Klickar du på menyn kommer denna visas och här finns följande val.  Gästorder  Orderhistorik  Byta lösenord  Logga av

Funktioner användare – Beställa mat  Vi går tillbaka till det mest elimentära. Beställning av mat.  Gå tillbaka till huvudvyn och klicka på knappen Order food  Systemet väljer per automatik dagens datum men om du ämnar beställa mat till nästkommande dag eller längre fram klickar du på datumet och väljer det datum du önskar beställa mat till.

Funktioner användare – Beställa mat  När du har valt datum klickar du på Load menu varpå menyn för det valda datumet kommer laddas.  Välj den rätt i listan du önskar beställa genom att klicka på den.  Scrolla längst ner för att lägga till eventuella önskemål till restaurangen.  När du är redo med din beställning klickar du på Place order

Funktioner användare – Beställa mat  Systemet kommer begära din bekräftelse innan ordern läggs.  Kontrollera att din order stämmer överens med dina önskemål.  Beställ genom att klicka på den blå Place order knappen.  Du kommer per automatik återkomma till huvudvyn och information om att ordern är lagd visas.  I tillägg till detta skickas det per ett bekräftels till din epostadress. (Du kan när som helst se dina tidigare ordrar under orderhistoriken)

Funktioner användare – Gästorder  För att lägga en gästorder klickar du på menyknappen i huvudvyn och väljer Guest order i menyn.  Precis som med vanlig matorder väljer du först datum. (dagens datum är per automatik ifyllt)  Fyll därefter i din gästs namn följt av företaget gästen kommer ifrån.  Klicka på Load menu för att ladda menyn för det valda datumet.

Funktioner användare – Gästorder  När menyn är laddad väljer du den rätt du önskar beställa till din gäst.  Fyller i eventuella önskemål du kan tänkas ha.  Och för att lägga order klickar du Place order  Systemet kommer begära din bekräftelse innan ordern läggs.  Kontrollera att din order stämmer överens med dina önskemål.  Beställ genom att klicka på den blå Place order knappen.

Funktioner användare – Ändra lösenord  För att ändra lösenord klickar du på menyknappen i huvudvyn och väljer i menyn Change passoword  Fyll där i ditt nuvarande lösenord.  Fyll därefter i ditt nya önskade lösenord.  Bekräfta ditt nya lösenord genom att återigen fylla i ditt nya önskade lösenord.  Klicka på Change password

Funktioner användare – Orderhistorik  För att se din orderhistorik klickar du på menyknappen i huvudvyn och väljer i menyn Order history  Du får då upp samtliga av dina ordrar sorterade efter orderdatum.  Gästordrar visualiseras med gul bakgrund istället för grå som på bilden till vänster.