Daniel Cronholm biblios.se/data 073 600 8000 © Övning 6: Visning av bildspelet Kör igång det här bildspelet. Det är uppgifter du skall göra med bildspelet.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Mitt liv som elev Att skriva uppsats, att ordna sin text, den röda tråden, hur ska jag börja, att använda datorn som hjälp i skrivande m.m.
Advertisements

Snabbguide och tips.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
I det här bildspelet lär du dig lite mer om Det första du ser när du loggat in kallas för.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Metodstöd.
Hur man Scannar i Netloan-nätverket
Skriv text i punktlistor och ändra bildlayout
PowerPoint 2007 Lathund.
INFINITE96BLOG PRESENTATION. ÄGARE JAG HETER DEMAN JAG HAR EN PASSION FÖR SKÖNHET OCH VILL HJÄLPA ANDRA NÅ SINA FULLA SKÖNHET POTENTIAL. DÄRFÖR ÖPPNADE.
Kom igång med Disgen Distanskurs med Bengt Kjöllerström
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA 1. UTHÅLLIGHET. 2. KONCENTRATIONSFÖRMÅGA Uthållig bara korta stunder i taget Slutför oftast arbetsuppgifter.
Att hålla en presentation
Kortseminarium Radical Collaboration, 30 min Presentation av Mixed Minds Presentation av värden Presentation av deltagarna (om de inte är.
©storm.
2. Utveckla en presentation
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
Välkommen!.
Kemi-quiz.
Workshop inför Projektet
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Retorik Konsten att tala Hur håller man ett bra argumenterande tal?
HJÄRNGYMPA.
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Det va en gong två barn som heter Rullen och bullen dom bodde oss sin farmor bredvid mörka skogen.
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Daniel Cronholm biblios.se/data © Powerpoint - Övning 3 Formatera text och ändra formgivningsmallar.
PowerPoint 2007 Lathund.
Daniel Cronholm biblios.se/data © Övning 7 Dispositionsläget Börja med att spara den här presentationen som Min presentation 7.
Vill du installera detta virus? JaNej Vill du installera detta virus? NejJa.
Övning 4 Ritobjekt.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Att inleda och avsluta en berättelse
DEN MAGISKA DÖRREN.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Övning 5 Mer om bildspelets formatering och layout och en hel del repetition © 2007, Daniel Cronholm, http://biblios.se/data.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Google SketchUp Del 1.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
En vanlig dag
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Vem är jag, Vem är du?.
Det var en gång en häxa som heter Bu. Bu tycker om att skrämmas, trolla och blanda en trolldryck. Bu bor i en kyrka. En dag skulle Bu flyga med sin kvast,
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Manual MIA – Melior Intranet Access.
Vad är en KATA? katatogrow.com.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
STUDIETEKNIK.
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Kom igång med Disgen 5 - röd Skriv ut en ansedel Distanskurs med Bengt Kjöllerström E-post: Kurs.dis.se Kom igång med Disgen 1.
PowerPoint 2007 Lathund Gränssnitt Menyer fungerar som i Word och Excel START-menyn innehåller de vanligaste knapparna Till vänster ser du en översikt.
PowerPoint 2007 Lathund. Gränssnitt Till vänster ser du en översikt med miniatyrer för alla diabilder – Dra och släpp miniatyrer för att ändra ordningen.
Rundtur.
Visning av bildspelet.
I vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet
Och vecka 05 FB ® BrucElvis
Ispass tis 17:30-18:30 VSK F-07 3 Övning (ca 15 min) 2 Övning
Komma igång med Scratch
Bakgrund.
Presentationens avskrift:

Daniel Cronholm biblios.se/data © Övning 6: Visning av bildspelet Kör igång det här bildspelet. Det är uppgifter du skall göra med bildspelet rullande. Börja med att spara den här presentationen som Min presentation 6

Stödanteckningar  En besserwisser i publiken försöker sätta dit dej genom att fråga vad förkortningen RAM står för.  Du har naturligtvis varit förutseende att skriva ner det i stödanteckningarna. Högerklicka.

Arbetsuppgift  Vem skall koka kaffe idag?  Tilldela arbetsuppgiften till någon i uppgiftslistan. (Högerklicka)

Den gröna mördargrodan  Varna publiken för den gröna mördargrodan som gömmer sig i skogen  Ringa för säkerhets skull in den med en röd penna. (hö-klicka)

Backa  Gå tillbaka ett steg i bildspelet och varna igen

En till arbetsuppgift  Vem skall ta reda på mer om den gröna mördargrodan ?  Lägg till i uppgiftslistan

Åsikt i publiken  En i publiken känner till att grodan heter ”Glupus bestialis” på latin.  Anteckna !

Släck skärmen tillfälligt  Du gör nu ett lite längre anförande och vill inte att bildspelet skall stjäla uppmärksamheten.  Gör skärmen svart

Nästan slut  Nu är det bara en bild kvar.  Den fanns inte från början utan har tillkommit under bildspelets gång.