Nanas oboy!.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Tävlingens syfte TBS Stockholm vill att unga engagerar sig. Unga ska få möjligheten att göra skillnad, både i sitt eget liv och i andras. Därför bjuds.
Advertisements

Livet på bondgården Sjövik -berättat av kossan Linda.
Mekanikern tittar frågande på henne: "Vad är en "710"???"
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Vem bestämmer - du eller chefen?
Satsdelar.
„Gå till H&M och köp ett par byxor"
Hans och Greta.
Att kläcka och vaska idéer
Andragradsfunktioner & Andragradsekvationer
• Frågeledaren är den som vet svaren. De finns under en länk på sidan i kalendern. • Ni behöver antingen en 12-tärning eller två vanliga tärningar. • Slå.
Pronomen.
Här ser ni några sidor som hjälper er att lösa uppgifterna:
för att + sin/hans Barnen förstår ingenting.
Grupp 5 David Breneman Hanna Friberg Annica Löfving Mia Malmberg Yvonne Stenberg.
Det va en gång en katt och hund del 1
Konsekvenser.
Avslutning Lärare förädlar Sveriges viktigaste naturprodukt!
 Eftersom Nikolas är humanist och Edina muslim kommer dom inte ha ett ’’vanligt’’ religiöst bröllop och måste tänka på vissa grejer innan dom ingår äktenskapet.
Kafka hos familjeterapeuten Diskussionsövning. Förberedelser Ni ska bli fyra grupper. – Gregor – Mamma – Pappa – Syster.
Varje dag försvinner flera personer…
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Innovativa pengar Det är inte alltid så lätt att lyfta blicken. Men jag har anat mig till att en av de lite större bistånds- och utvecklingsdiskussionerna.
Ämne 1 Ämne 2 Ämne 3 Ämne 4 Ämne 5 Avsluta. Ämne 1 – 100 Frågan Svaret.
Dom, de eller dem? Förklaring.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Semester i Kläppen Vi och tre andra familjer åkte till Kläppen på semester. Här sitter jag och Anton i sittliften. Vi ska till baksidan av Kläppen. För.
Problembaserat inlärande eller Problembaserat lärande
Varför nio träbitar? Barnens funderingar - Jag ska tänka - Tavlan (whiteboard) Tror ni den fastnar där, undrar Annika. Annika provar och den trillar ner.
Reportern Frågor på raderna Frågor mellan raderna
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Hos organismer i en näringskedja
1. Vik ett papper så att du får 9 lika stora bitar
HJÄRNGYMPA.
DEN STORA KVINNO- FRIGÖRELSEN 1800 – TALET I SVERIGE .
Instruktion för montering och användning av kodad bokstavsram för ögonpekning De fyra liggande A4-bilderna lamineras tillsammans i en stående lamineringsficka.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Indoeuropeiska fornsvenskan Äldre ny svenskan Äldre ny svenskan Yngre ny svenskan Avsluta.
En kvinna kommer in på en bilverkstad och frågar efter lock 710.
Ordkunskap Ord och begrepp som används för att uttrycka känslor, kunskaper och åsikter. Ords och begrepps nyanser och värdeladdning.
Strategi, kundmötet m.m. Mats Löventeg.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
En buss åker med ett gäng gamla damer på motorvägen, på väg från en shoppingtur.
Medlemsrekrytering Vaffö dådå?. Analys Varför ska vi rekrytera nya medlemmar? Uppgift: Diskutera fram 2 st anledningar varför vi ska bli fler medlemmar.
Stöd och Omsorg Psykosocialt stöd BedömningGenomförandeUtvärderingBedömningGenomförandeUtvärdering Tydligt Förutsägbart Begripligt Tydligt Förutsägbart.
Att besöka skolor Camilla Bergvall, ordförande Djurens Rätt Helsingborg & Hanna Eriksson, vice ordförande Djurens Rätt Helsingborg
Enkäten Arbetsmiljöundersökning. Enkät - Massor med problem  Er ”klient” har massor med problem. Ta fram de tre viktigaste.
En guide för arbeten i SO
Naturvetenskaplig undersökning
Etik.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Blev det som tänkt? Utan spaning – ingen aning! Nätverken Hälsa och Demokrati samt Uppdrag Hälsa.
Det va en gång en katt och hund del 1
Välkommen till Strands BK´s upptaktsträff :30 Startar vi med en process 10:45Grunder i spärrspel 12:00 SISU bjuder på lunch på Hot Chili 13:00Första.
Leva tillsammans.
Här kommer lite fakta om Jordbruk.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
MAKTLEKAR.
Hos organismer i en näringskedja
En författare som blev en svan
Sal Ami. Hennes religion Troende muslim men icke utövande Bär inte slöja Ser sig själv som feminist Har brutit kontakten med sin familj Låter sin dotter.
SUA – Skriva.
Stöd av geotekniker på skadeplats med interaktivt webbaserat kartstöd Anders Finn, Bohus Räddningstjänstförbund Mats Öberg, SGI Statens Geotekniska Institut.
Mångfald och Tolerans.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Bild/Svenska – HT 2017 Klass 3B Björktjära Skola
Presentationens avskrift:

Nanas oboy!

Nana är extremt noggrann med sin oboy Nana är extremt noggrann med sin oboy! Hon vill alltid ha den i en specifik mängd. Det måste alltid vara lika mycket oboy som mjölk! Är det minsta lilla för mycket eller för lite oboy till hennes mjölk blir hon rasande!

PROBLEMET Ni kommer nu att få se filmen tre gånger. Första gången kommer ni att se den själv. Sedan kommer ni få se den själv och anteckna. Sedan kommer ni se den tillsammans i problemlösningsgrupperna och diskutera. FRÅGAN ÄR: Hur ska man göra för att oboyen återigen ska bli precis som Nana vill ha den?

Hur hon vill ha Hur det blev…

Diskutera i gruppen! Hur ska man tänka? Svaret:

LÖSNINGEN