Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Anne Frank Historia.
Elsa Beskow.
Livet på bondgården Sjövik -berättat av kossan Linda.
När Ella fick plaströr i öronen
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Vad är ett hundhem? Tror Du att Du vet..?.
Äventyr i sjumilaskogen
Linnea Ett öga och en näsa har mitt monster..
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om Piffy.
Bildspel om konstnären
februari 2002, M. Karhu & M. Ylitalo
Att tydliggöra de långsiktiga målen i Lgr -11 och kunskapskravens fem övergripande förmågor för elever, föräldrar och pedagoger.
Att tänka på inför redovisningen
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Barnanpassad utredning
Hans och Greta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Pronomen.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA
Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss.
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
Frågesport.
Kan jag med Av Pia Lindenbaum Storasyster kan allt! Hon går i skolan. Hon har en fröken. Hon kan skriva bokstäver. Hon kan bära matbrickan. Hon har en.
En dag med Gösta Ekman En bonde i Främshyttan.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Flickan på tavlan Av Rebecka Åhlund
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Färgernas betydelse Man skulle kunna säga att färgerna har sitt eget språk. Olika färger har olika betydelser. Exempelvis brukar färgen grön ses som en.
Vintern kall och grå Sitter och fryser så, så Djuren sover då
Himlen är blå Fåglarna flyger över skyn Sen kommer stjärnor.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Projekt regnbågen En dag i september när vi skulle gå till skogen, såg vi regnbågen. - Titta regnbågen ropade barnen.
Bilders uttryck En presentation om hur olika färger och vinklar kan påverka uttrycket i en bild.
Rymden Bilder: Clipart
Reportern Frågor på raderna Frågor mellan raderna
Jordens försvunna skatter
Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Eva de Fine Licht Konsultationsinternat Ulricehamn april
Marcus berättar lite om sig själv
 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
Etik & moral Etik = beskriver vilka riktlinjer vi ska välja för hur vi ska handla, val vi ställs inför. När man funderar över skillnader i vad som anses.
Det var en gång ett monster som heter Bobbo. Bobbo bor i en mörk skog. Han har spetsiga öron och hårig kropp. Han stirrar på allt han ser och har fem vassa.
Att Skapa Serier.
ILLER ! Illern tillhör släktet mårddjur.
Det va en gång en katt och hund del 1
Av: Elina Räv.
Varg Vedad Arifovic 2012.
MAKTLEKAR.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
Huvudsats och bisats– att bygga meningar
Hur kan barn bli mer delaktiga genom praktiskt vardagligt socialt arbete?
Mål v.10 Jag känner mig säker (grön) Oftast går det bra (gul)
Mål v.3 Jag känner mig säker (grön) Oftast går det bra (gul)
Fredagsmys Vecka 46.
Anpassad för barn till den som drabbats av en hjärnskakning
Presentationens avskrift:

Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret och lilla monstret?

Här är den lilla gården Av Barbro Lindgren Här är gården men var är gumman och gubben? Var är hunden och katten? Var är grisen och hönorna? Var är hästen och kossan? En bok för de minsta.

Inte pottan Av Stephanie Blake Gabriel bajsar i blöjan alla säger att det luktar illa. Försök med att gå på pottan tycker mamma och pappa. Näää inte pottan skriker Gabriel. Han får inte vara med Simon om han bajsar i blöjan. Kanske ska han se lite på pottan?

Spyflugan Astrid gillar Av Maria Jönsson Spyflugan Astrid gillar röda saker, bruna saker, svarta saker, gula saker, gröna saker, vita saker men mest gillar hon blått.

Nutte Nervös Av Mélanie Watt Nutte är nervös han lämnar aldrig sitt nötträd. Han är rädd för spindlar, brännässlor, utomjordingar, mördarbin, baciller och hajar. Det är mycket säkert att stanna hemma men tråkigt.

Nutte Nervös får en vän Av Mélanie Watt Nutte Nervös har ingen vän. Han tycker det är tryggare att inte möta någon farlig som bits som valrossar, kaniner , bävrar, pirayor eller Godzilla. Han har tråkigt tills en dag då han ser en guldfisk som inte har några tänder.

Blåbärspatrullen och vampyrerna på vinden Av Stefan Casta Blåbärspatrullen är ute och fiskar kräftor. När de kokar dem hör de ett förfärligt ljud och ut från vinden kommer en mörk skugga ur Millas hus. De hade väckt en vampyr!!!

Gustava & Tex och den heliga cirkusstrutsen Av Martin Widmark Strutsen Gustava och haren Tex bor i en djurpark. Gustava är parkens stolthet i alla fall om man frågar strutsen själv. Enligt henne kommer besökarna mest för hennes skull. Så kommer en cirkus till stan och slår upp sitt tält på ängen bredvid djurparken. Och plötsligt, utan att riktigt förstå hur det gick till, har Gustava blivit såld till cirkusen!

Skandalen vid Skanstull Av Petrus Dahlin Nytt fall för Kalle Skavank och Dilsa. Fem båtmotorer är stulna från Skanstulls båtklubb fast där fanns en vakt. Kalle som jobbar i sin pappas kiosk ibland kallas kioskdeckare för han löser många kluriga fall med kusinen Dilsa.

Lätta fakta om elefanter Av James Maclaine Många fakta om elefanter hur stora och olika de är beroende var de finns. Hur de använder sin snabel. Vad de har betarna till. Hur deras språk ser ut och hur familjestrukturen är och mycket mer.