Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. I Halland finns ca 15 700 fastigheter som är större än 2 hektar. Knappt 6 000 av dem är bebyggda. Vi är.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Utflykt bland Sävsjös pärlor
Advertisements

Välkommen till sluta röka för gott! SLUTA RÖKA Dokumenterat hög effekt i kliniska tester DEMO.
Resultat Det som framkom i mätningarna var att aktiviteter som är omtyckta (bl.a. musik, gymnastik) av boende gör att fler stannar kvar i salongen och.
Gymnasiearbetet p..
Sommarbrev till föräldrar
Den Glada Internationella Vänskaps Veckan.
Frågeställningar Hur ser utflödet ut över programtiden? Vem lämnar?
Syo PRAO ver. 3.0 Välkommen till presentationen av Syo PRAO Vi kommer att gå igenom de flesta funktionerna i Syo PRAO.
Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete
Om samarbetet Syfte LRF och ICA arbetar tillsammans för att möta konsumenternas efterfrågan på mat producerad av svenska råvaror samt tydliggöra de mervärden.
Bidrar en integrerad vårdmodell till personcentrerad vård ? sjuksköterskors erfarenheter från en onkologisk klinik Anki Delin Eriksson.
Plan- Bygg och Bostadsdagar november 2012
Fråga 1: Hur många lediga platser anmäldes till Arbetsförmedlingen 2007? a b c
Sofie Johansson och Emma Fredriksson VUGI/Olympen Träningscenter.
Videokonsultation med medborgare
Insamling med betalnummer Roberth Nilsson 2 september 2013.
Träning ger färdighet!.
Eller, kan jag använda 1177.se i mitt dagliga jobb?
Välkommen till Vision! September 2010 September 2011 Beslut Namnsajt 26/10 11:16:29 Fokusgrupper och tester Design Produktion Juridik.
Den Glada Internationella Vänskapsveckan.
ABC EFG IJK Markera noden som besökt och lägg in den i kön. q = (A) Ta fram första elementet (A), q = ( ) Ta sedan fram grannmängden till A S = {B, F,
Aktivitetsrapporter – Hur går det?
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Verksamhetsstöd – nuläget Branschråd grundskola 30 november SIDAN 1.
Företagarpanelen – Q SEPTEMBER 2011 Hallands län.
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Regionala arbetsgruppen-cancerrehabilitering
Distriktssköterska Annelie Bobeck-Axling
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Den Glada Internationella Vänskapsveckan!
Den Glada Internationella Vänskapsveckan!
Presentation av Fibernät i Vena Resan började med mötet i Bygdegården i november Vad gjorde vi sen? Vad händer härnäst?
Kommuniceringsprojektet i Uppsala län Helena Andersson, Lst Uppsala.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Syftet är att beskriva den förändring som den halländska landsbygden genomgått under de senaste 60 åren.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Bakgrund Under 1940-talet gavs bokserien ”Gods och Gårdar” ut i hela Sverige. För Halland kom den senaste.
NRG Bluewater WindNRG Bluewater Wind har föreslagit en vindpark 2,1 km utanför Delawares kust som förväntas försörja 100,000 hushåll med energi.Delmarva.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!
Vi ger liv åt historien och en bild av idag - vi gör 2000-talets ”Gods och Gårdar”!
Vem är Han? Vad vill Han? Vad kan Han? Frälsning, Andens verk?
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Skolkampanj #nätrespekt Förslag lektion o samtalsguide – unga o vuxna
Människan Vi människor har en överlägsen hjärna och en unik hand med tumme. Människans första steg mot att bli människa togs när hon började använda.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Bakgrund Vi gör en uppdaterad version av ”Gods och Gårdar” – en bokserie som gavs ut i hela landet under.
Kvalitetssäkring ISO 9000.
Kulturarvsportaler – mötesplats för samverkan. För oss i Västernorrland började allt redan på 1990-talet….
Projekt Måltidssamtal. Projekt Måltidssamtal Ettårigt projekt Ägs av Studieförbundet Vuxenskolan Södra Mellansverige Medel från Allmänna Arvsfonden En.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Bakgrund Under 1940-talet gavs bokserien ”Gods och Gårdar” ut i hela Sverige. För Halland kom den senaste.
ÅLDERSGRUPPEN 6 ÅR VÅREN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Internkonferens i Webbvetenskap. Webbvetenskap En ny vetenskap närmare bestämt en tvärvetenskap med ett studieobjekt – webben som teknologisk artefakt.
Forskningsprojekt FRÅN EKONOMIDAGEN Riksrevisionsverkets kritik RRV har rapporterat brister i hanteringen år efter år till LU Brister i hur.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Bakgrund Under 1940-talet gavs bokserien ”Gods och Gårdar” ut i hela Sverige. För Halland kom den senaste.
Information MC-kollektivet viktigaste informationskällan för MC- förares säkerhetsmedvetande Skrifter: Full Kontroll och Bra Tänkt, á ex Medlemstidning.
Göran Svanelid.
Välkomna ! Välkomna ! till Informationsmöte om detaljplanering av Nyfors.
Rekrytering av sjuksköterskor Nuläge Nuläget – rekryteringsbehov sjukskötersketjänster Totalt rekryteringsbehov: Cirka 50 tjänster (varav.
Intensiv lammköttproduktion i kombination med extensiv naturvård
Vision Västra Götaland det goda livet - ur ett medborgarperspektiv
”Ett ledningssystem är ett verktyg för företaget att nå framgång”
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Syftet är att beskriva den förändring som den halländska landsbygden genomgått under de senaste 60 åren.
Välkomna ! Välkomna ! till Informationsmöte om detaljplanering av Ugglevägen etapp 9 Brevik.
Greppa Näringen Vad är Greppa Näringen? Greppa Näringen erbjuder kostnadsfri rådgivning som både lantbrukare och miljön tjänar på. Målen är: › minskade.
Varför dog Jesus? Vad är problemet? Vad kunde God göra åt det?
SPI – Svenskt Projektindex ™
Vad är ett projekt? En grupp projektdeltagare utför under ledning av en projektledare en klart definierad uppgift, på en viss tid, med givna resurser.
Information om förorenade fastigheter Gotland Stockholm Södermanland Uppsala Västmanland Örebro Pågår maj mars 2013.
Motivationen att lära sig svenska
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Vi gör en uppdaterad version av ”Gods och Gårdar” – en bokserie som gavs ut i hela landet under 1940-talet.
Torsvifiber.se. Torsvi socken 147 fastigheter Ca 40 fastboende Drygt 140 fritidshus 106 medlemmar i Torsvi fiber ekonomisk förening.
Välkomna till åk Dagordning  Presentera oss  Nuläget  Vad vill ni att barnen ska kunna när de lämnar åk 3?  Blogg  Dexter  Infomentor.
Introduktion källkritik
Presentationens avskrift:

Vi ger liv åt historien och en bild av idag!

I Halland finns ca fastigheter som är större än 2 hektar. Knappt av dem är bebyggda. Vi är nu full gång med att dokumentera dem…

Senaste upplagan av ”Gods och Gårdar”, gavs ut 1946 – det har hänt en del sedan dess…. – Sammanslagningar, avstyckningar, tillbyggnationer, ägarbyten m m Vårt arbete kommer att publiceras på nätet, och ges ut i bokform.

Studieförbundet Vuxenskolan Halland genomför projektet, med projektledaren i Falkenberg. I Halmstad utgår man från SV:s lokalkontor på Bredgatan. I nuläget är det i Halmstad 6 st i projektet genom Fas 3 av Jobb- och Utvecklingsgarantin.

Hur går vi tillväga? Med hjälp av utdrag ur fastighetsregistret, kontaktas samtliga ägare. Först per brev, sedan per telefon och förhoppningsvis besök.

Besöken sker områdesvis, just nu ”befinner vi oss” i Simlångsdalen. Ca 100 st fastigheter är besökta så här långt.

I september 2012 ska allt vara klart. Arbetsuppgifter i projektet: – Administration Kontakta ägare, förbereda besök Inmatning i databas m m (inte alla) – Fastighetsbesök Fotografering, intervjuer