Hall projektet är i full gång! Vi är en liten grupp som jobbar för att entusiasmera och få bygden att satsa både pengar och energi i ett hallbygge.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Dubai "En annan värld".
Advertisements

Samarbetsavtal om utvecklingsinsatser i Oskarshamn och Östhammar
Båtar, hav & djur i vattnet.
Projekt Handelsplats - Internationella affärer i Sverige
Samhällsekonomi 2.
OLA Det tävlingsadministrativa systemet Javaapplikation Klient-Server
Roland Carlsson Flödeskartläggning.
Branschfakta teknikföretag i Sverige •Sveriges export av teknik uppgår till över 500 miljarder kronor per år. •Svenska teknikföretag exporterar i genomsnitt.
Enkel Tidrapportering på nätet.
Hur nå ut till företag ? Fred Nordström.
Företagsstöd Regionalt investeringsstöd (Stomr.B)
Från idé till verklighet!
Sveriges första plusenergiarena
Semesterekonomi 2012 Ingela Gabrielsson, Privatekonom
BRF Hugin – Ekonomi 2012 Martin Dremo. Intäkter och kostnader.
Utredningen om revisorer och revision EU har initiativet De små företagens kostnader för administration skall minskas med 25% till år 2012.
Projekt Strandpaviljongen
Kanaler och forum, hur man kan jobba med hemsidor, press och media? Kommunikation som påverkar – hur gör man? Hässleholm 18 nov 2010.
Kapitel 10 Kalkyler med täckningsbidrag.
Unga mötesplatser Frågeställningar  Används medlen effektivt idag?  Når vi tillräckligt många?  Kan vi utveckla befintliga mötesplatser.
Dialogmöte 30 september DIALOGMÖTE 30 SEPTEMBER 2009 av ekonomichef Kjell Fransson.
SATSA PÅ ENTREPRENADJOBB! - där finns pengar att tjäna!
Den magiska tråden. Jag har gjort en höst halsduk. Den skulle vara varannan varm färg och varannan kall färg. Jag har bytt färg flera gånger.
Behövs det pengar? Byteshandel.
Syfte Att belysa den framtida befolkningsutvecklingen och vilka finansiella konsekvenser det medför vid den kvalitet och omfattning av kommunal service.
Granskning av regeringens budget Anna Kinberg Batra
ZONTA INTERNATIONAL FOUNDATION. ZIF  bildades 1984, inkorporerades i ZI 1985  får sina omkostnader betalda via våra.
BIDRAG Lån Stipendium Royalty Aktier
Energikällor.
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Hjälp till föräldralösa barn och deras familjer i södra Afrika
Beräkna en ekvation (metod 1)
Ver 1.0 IT-satsningen Styrelsens förslag Riksstämman Skövde 2003.
Beräkna en ekvation (metod 1)
Västsverige (regionalt) Göteborg (lokalt)
Ishallen Helsingborg Från uterink till framgångsrikt energiprojekt.
Lars Ramstierna
2 föreningar en anläggning. Tibro Hästsportklubb Bildades 2010 Antal medlemmar 2011, 50 st. Antal lic.ryttare 2011, 29 st. Har i dag ingen anläggning.
Hållbart!. …måste vi ta ansvar för det viktigaste vi har. För att skapa en bättre vardag för de många människorna…
Mervärden och aha-upplevelser
NRG Bluewater WindNRG Bluewater Wind har föreslagit en vindpark 2,1 km utanför Delawares kust som förväntas försörja 100,000 hushåll med energi.Delmarva.
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Fiber är så mycket mer än bara snabbt internet…
Kalkyl JAKlån på kr på 10 år utan stödsparande Amortering1 667 kr månad Sparande1 667 kr månad Avgift 250 kr månad Totalt per.
DIVISION Länsteknik VIS mininyttoanalys Nyttoberäkningar.
1. 2 Ekonomiska förutsättningar NJS Svenska avdelningen har haft ansvar för utgivningen av NJT sedan 2003 Vår utgångspunkt har varit att NJT ska vara.
Ekonomi i rådgivningen Introduktionskurs Linköping 6-7 nov 2013.
Att hamna i skiten För att förstå hur din ekonomi fungerar måste du ha förståelse för ett par grundläggande begrepp; Inkomster – Det du tjänar eller de.
Solen I vårt solsystem finns solen i centrum, en stor och varm stjärna som alla planeter kretsar kring, eftersom solen har så stark dragningskraft. Solen.
V RETAGYMNASIETS H ÄSTFÖRENING Ungdomssektionen. V AD Ungdomssektionen är där vi ungdomar kan vara med och bestämma. Där kan vi vara med och påverka resten.
Energi slukande livsstil Det nuvarande samhället bygger sin funktion till stor del på en konsumtion. Omsättningen av varor och tjänster kräver en stor.
Socialt entreprenörskap i ideell verksamhet En studie om de aktiva eldsjälarnas motivation och drivkraft som gör skillnad i samhället.
MATMAT02b – UPPGIFT 10 Pass VCP Certification
Ing behållning årets början187 Intäkter Bidrag vägar143 Övriga intäkter 30 Uttaxering240 Summa413 Kostnader Drift sommar 270 Drift Vinter 120 Övriga kostnader.
Vilka är förutsättningarna för liv?
Jag summerar 1. Hur ska det gå för Christina? 2 Åldersstruktur – 18 år 65 + år.
”Where there is a need there is a Lion ”. Lions Sveriges projekt “De glömda barnen” IPDG Åke Nyquist.
Energikartläggningscheckar – EKC Energiutbildning för miljöinspektörer 17 april Kerstin Lundvik, Energi- och Klimatrådgivningen.
Välfärdens finansiering 1. Hur ska det gå för Christina? 2.
Allmänt Peter Bloom e-post tfn Bidrag kan beviljas till företag, oavsett företagsform, som bedriver verksamhet på.
Inspiration och idéer från klubbkonvent 2017
ENSAM ÄR INTE STARK.
För enklare verksamhetsutveckling och samverkan mot en smartare välfärd SKL har, tillsammans med GR, tagit fram en digital samverkansplattform där man.
Ekonomisk utveckling & Samhällsekonomiska målen
Hållbar framtid Hopp och framtidstro Avdelning: År:
LONA LOkal NAturvårdssatsning
Att starta eget Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå:
Produktion, handel och transport
GLÄDJE – GEMENSKAP - STOLTHET
Verksamhetsmål 2019 Styrelsens förslag till verksamhetsmål för 2019 är att vi ska värna om vår idrott så att vi står oss starka in i framtida skytte med.
Presentationens avskrift:

Hall projektet är i full gång! Vi är en liten grupp som jobbar för att entusiasmera och få bygden att satsa både pengar och energi i ett hallbygge.

Det är många trådar som skall knytas ihop för att få ekonomi i ett sådant projekt, det gäller att hallen kan användas på ett effektivt sätt året runt.

Enbart driftskostnaden beräknas till 1,1 miljoner per år, vilket är en separat finansieringspost. Det normala drifts bidraget till hallar när vi tittat på kringliggande kommuner. Ligger på ca SEK

Ert bidrag till bygget sätts in på ett separat konto där alla bidrag är öronmärkta för detta projekt. Vi kan glädjas åt att det redan inkommit ca SEK i reda pengar eller i form av förbindelser att bidra när byggandet sätter igång.

Samhällsnyttan av en hall i Järvsö kommer att vara av enormt stort värde för kommunen, samt att bygden visar de drivkrafter som behövs för ett levande samhälle. Detta projekt kan ena och är en förutsättning för att bland annat is idrotterna i Ljusdals kommun skall kunna utvecklas på ett positivt och konkurrens mässigt sätt.

Det är av största vikt att även andra arrangemang än idrott kan hållas i denna lokal exempelvis mässarrangemang mm.

Vi samlar in pengar genom bidrag från företag och privatpersoner samt hall lotteriet. Det finns mycket kvar att göra framförallt på företags sidan.

Kostnaderna för uppförande av hall, etapp 1 Hall med färdigisolerade väggar och tak: Betongplatta: Avfuktare: Belysning Ca: Summa :

Vi ber om ert stöd för detta mycket behjärtansvärda projekt! Hallgruppen Järvsö