Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Advertisements

Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1.
Anne Frank Historia.
Elsa Beskow.
Livet på bondgården Sjövik -berättat av kossan Linda.
“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
Äventyr i sjumilaskogen
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Välkommen till Vialundskolan! =)
Sagan om Piffy.
Sagan om vinflaskan.. Det var en gång en vinflaska. Den heter Sven. En gång var det en familj som köpte mig på systembolaget.
Bildspel om konstnären
Uppsats skriven av en mellanstadieelev.
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.
Svenska som andraspråk
Pronomen.
Les meilleures photos de
Åk 9 - året då det händer -.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Projekt pinnar.
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
DAGENS DIKT I dag är det torsdag och det är mulet - men inte så kallt.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
DAGENS DIKT I dag är det måndag och det är mulet - men inte så kallt.
Semester i Kläppen Vi och tre andra familjer åkte till Kläppen på semester. Här sitter jag och Anton i sittliften. Vi ska till baksidan av Kläppen. För.
Reportern Frågor på raderna Frågor mellan raderna
Jordens försvunna skatter
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Huvudsatser och bisatser
 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.
Av: Ninni Byrestam. Eleverna (faddrarna) i klass 3A fick ett uppdrag… Välj en bok som du tror att ditt fadderbarn tycker om. Öva på att läsa boken med.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Du och jag Av Katarina von Bredow
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
SUBSTANTIV.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.
Uppstart projekt oktober 2014
Det var en gång ett monster som heter Bobbo. Bobbo bor i en mörk skog. Han har spetsiga öron och hårig kropp. Han stirrar på allt han ser och har fem vassa.
Vad äter du monster? Av Jens Peter de Pedro och Lotta Geffenblad Vad äter trädgårdsmonstret, sjömonstret, himmelmonstret, skrotmonstret, garderobsmonstret.
-att förstå bildspråk liknelser, metaforer, idiom och ordspråk
Trollkronan Det var en gång 2 troll dom var tvillingar de heter Nisse och Risse. Dom bor i en grotta under kung Långmans slott i Bromskogen. Ordet Brom.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Det va en gång en katt och hund del 1
Personligt brev.
Den magiska dörren.
Det var en gång… Så börjar många sagor. Många sagor är mycket gamla Många har berättat den. Många har hört den. Många berättar den för sina barn. Så lever.
Djurquiz Start. Vad är det här för djur? giraffelefantmonster.
Ledtråd: Världens starkaste björn
LEDTRÅD: Hans namn betyder guld och sådana bollar har han många!
Det var en gong 2 barn som hete Alexandra och Tilda.
PROJECT NO – UK/13/LLP-LdV/TOI-624
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Hur kan barn bli mer delaktiga genom praktiskt vardagligt socialt arbete?
32 BE Gå vidare genom att klicka på musen ! ® BrucElvis.
Hej, jag heter Karam och jag ska berätta om en bok som jag har läst.
Presentationens avskrift:

Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant i huset som säger att de skräpar ner. En bra bok för nybörjarläsare.

Märta och stallkompisarna Av Erika Eklund Wilson Ridläraren Kattis vill aldrig låta Märta och Maja rida Karamell fast det var de som hittade hästen åt Kattis. Det har börjat en kille på ridskolan som alltid pratar med Maja, då känner sig Märta utanför.

Allra bästa kompisen Av Helena Bross Melker vill ha en egen hund. En granne vet någon som har valpar. De köper en valp som ska hete Bobo. Hemma gör inte valpen alls som Melker vill. Bobo är rädd och ynklig i sitt nya hem.

Det piper i påsen Av Lin Hallberg Tiger Andersson ska sälja sina muggar på marknaden, Li och Lo får följa med. De hittar en påse med en lapp på. Påsen rör sig och det piper från påsen, kan det vara ett djur i?

Frostens drottning Av Martin Widmark Del 4. Halvdan söker efter sin pappa som är på vikingafärd. Halvdan, Meia och Björn erbjuder sig att ro om de får följa med Grimulf till Miklagård. De får vara med om en hisklig färd med sju forsar vid Djneprs utlopp.

Mitt namn är Fox Av Fam Ekman Det kommer många till herr Fox för att få hjälp att skriva. Det vill alla för ingen kan läsa och skriva. Herr Fox kan inte heller skriva. När de andra kommer på det blir han jagad ut ur staden.

Klantverkarna och konstkuppen Av Måns Gahrton och Johan Unenge När Hotell Gyllene knorren förbereder för vernissage blandas penslarna ihop och allt blir lite färggladare. Ska familjen kunna förhindra ett fiasko? Hur?

Teddy på ridläger Av Lin Hallberg Elsa och Kajsa ska ta hand om gården en vecka. Elsa är nervös för ridlägret som de ska till i sommar, tänk om hon blir osams med Kajsa. Det blir aldrig tråkigt på Ängslyckan.

Ninjornas natt Av Mary Pope Osborne Viktor och Hanna hamnar i det gamla Japan, i en ninjamästares grotta. Mästaren ska lära Viktor och Hanna ninjornas hemlighet. Men hinner de lära sig allt innan samurajkrigarna kommer och ska ta dom till fånga?

Puzzel på cirkus Av Isabelle Halvarsson Puzzel får se en kamel som går förbi, vad kan det vara? Kamelen är från en cirkus som gästar staden. Där finns en trollkarl som trollar bort bollar men Puzzel lurar han inte.