Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Advertisements

Äventyr i sjumilaskogen
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Vad skulle ha hänt om dom tre vise männen varit kvinnor?
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Dagar & datum Julens växter Tomten och klapparna Julens mat och dryck
Om verb Olika former Introduktionsfilm Hanna Hägerland
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Den svävande kon Uppdrag >< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket.
Hans och Greta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Släktskapsregeln för 6a
Blinka lilla stjärna Blinka lilla stjärna där,
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Jenny Nyström.
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
Sagan om björnen.
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Det var en gång en igelkott.
Barnens sagor.
Kommun - Vara (1470), Kommun - Skara (1495), Kommun - Lidköping (1494), Kommun - Grästorp (1444), Kommun - Essunga (1445) 41 respondenter.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Påskfesten 2012 Koncentrerat pyssel i ateljén Här broderas det dukar och klipps kycklingar. Det gäller att ha tungan rätt i mun…
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Semester i Kläppen Vi och tre andra familjer åkte till Kläppen på semester. Här sitter jag och Anton i sittliften. Vi ska till baksidan av Kläppen. För.
Super katten Jack del 2 Får en vän. Super katten Jack är en snäll katt som hjälper världen men han har ingen vän det tycker han är tråkit.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
2007 har snart passerat..... Nu ser vi fram emot 2008.
Av Victor Karlsson 20 november 2014
Vinter Av: Johanna 18/11-14.
Det va en gong två barn som heter Rullen och bullen dom bodde oss sin farmor bredvid mörka skogen.
Vatten är liv Av: Ludvig Nahnfeldt.
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Hjälpmedel Symboljakten Positiva uttryckssätt Att lära "Pricken"
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Webbkollen hemma Ålder 65+ Respondenter: 65.
Jultomten.
Stjärnorna, faller i natten nu
Bilder från min 50-års fest i en snögrotta
Rikki Tikki Tavi Denna boken handlar om Rikki-Tikki som är en mungo. En dag spolades han bort från sina föräldrar. Och vaknade upp nerbäddad i bomull.
Det var en gång en drake som hette Nidaros
Arbetsförmedlingens insatser för dem som deltagit i programmet arbetslivsintroduktion Siri Persson Avdelningen Rehabilitering till arbete, Strategienheten.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
2012 har passerat..... Nu ser vi fram emot 2013 Det kommer kanske att innebära en hel del risker.
strumpmanen och superhjältarna Författare av Dan och Lotta höjen. Bilder Ingela p Arrhenius. Strumpmannen är en superhjälte han redar folk.Nästan.
Den magiska dörren.
Yoghurtförpackning!.
Mannen som hatar julen Det var en gång en man som hata julen.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Daniel Cronholm biblios.se/data © Övning 6: Visning av bildspelet Kör igång det här bildspelet. Det är uppgifter du skall göra med bildspelet.
Nu är det dags igen för en årskrönika Tänk vad åren går fort.
Franska revolutionen Vi har tillsammans gått igenom orsakerna – nu är det dags för förloppet.
BESÖKET PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN VI HAR VARIT PÅ STUDIEBESÖK PÅ ÅTERVINNINGSCENTRALEN. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ÄR EN SOPTIPP DÄR MAN KAN SLÄNGA SKRÄP SOM.
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
Finska vinterkriget Av Jesper.
HÖSTAKTIVITETER -15/16.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
I'm dreaming of a white Christmas Just like the ones I used to know Where the tree tops glisten And children listen To hear sleigh bells in.
Julkalender för 4A
Regelträff med Tipspromenad
Lukasevangeliet 9 Mat åt fem tusen Apostlarna kom tillbaka och berättade för Jesus om allt de hade gjort. Han tog dem med sig och drog sig undan till en.
Presentationens avskrift:

Tomtefar Det var en gång en tomtefamilj. Det var bara 2 dagar kvar till julafton. Nissarna slår in många paket för alla ska få minst ett paket. Nissarna hinner slå in alla paket på 2 dagar. Tomten är röd och nissarna är gröna.

Det har redan gått 2 dagar Det har redan gått 2 dagar . Nu är det dags för Tomtefar att lämna paket till alla som har varit snälla. Tomtefar hoppar ner till en familj genom skorstenen. När Tomtefar kom tillbaka var släden borta. HJÄLP!

Tomtefar har varit borta länge nu tänker Tomtemor Tomtefar har varit borta länge nu tänker Tomtemor. Tomtemor och Tomtebarn går ut och letar efter Tomtefar. De hittar Tomtefar nere i snön. När de hade kommit hem var släden redan hemma. Sedan gick de in och värmde sig vid brasan.