Interinfo 1. Patientinformation 2. Rapportera a. Transfusion b. Transfusion med reaktion c. Kassation 3. Historik.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Mina bevakningar Procapita + Presentation.
Advertisements

Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Att transfundera blodkomponenter
Tidrapportering – Logga in
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
InterInfo nås i första hand via COSMIC:. Remiss och svar>>>
slutanvändning av blodkomponenter
InterInfo nås i första hand via COSMIC:. Remiss och svar>>>
Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Skriva e-recept i Melior
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Återrapportering av blodenheter
Inloggning till Landstinget Kronoberg via Citrix
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
Samordnad vårdplanering
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lathund för Vårdnadshavare
Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka.
Cirkelledarutbildning
Den som ansvarar för en transfusion ska…
Kolla upp behörighet Om du ska släppa in någon som inte har sitt ksid med sig.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
SCHEMAREGISTRERING. SCHEMAREGISTRERING FÖR FÖRSKOLEBARN OCH FRITIDSHEMSBARN Klicka på figuren med barnets namn.
Aktiv transfusionsrapportering
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
SMSa från en iPhone. För att skriva eller svara på ett meddelande så tryck på ikonen meddelanden.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.21 Övningsuppgift Läkare skriver och justerar vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Uttag från Reserven Informationsmanual för sjuksköterskor Rätt registrering i datasystemet ger : Uppdaterad listor för Reserven Användbar statistik för.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
REGIONSERVICE, NÄRSERVICE Välkommen till Logbuch utbildning för webbanvändare Skapa en order Avsnitt 2.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Hur man registrerar Lösen. Du loggar in på med ditt orgnummer samt medlemsnummer. Om ditt lönesystem är kompatibelt välj alternativet.
R ESULTAT ALTERNATIVA VÄGAR ATT RAPPORTERA RESULTAT PÅ.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Beställning - Slutenvård. Tryck på vårdtagarens namn eller personnummer för att påbörja beställningen.
Meddix SVP. Lokala rutiner Adress till driftmiljö
Meddelanden Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0.
|UTBILDNING.
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Wordgenomgång.
MedControl Hantering av händelse och avvikelse samt teknik och övrigt
Arbetstidsrapportering Panel-PC
IT Databas Göran Wiréen
Avvikelserapportering
Utbildning e-frikort.
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Rutiner vårdplan Sårbehandling
Pascal ny version 14 april 2018
Cosmic Link 2.0.
Lathund-Ladok Ändringsbarhet och registervård
Digitala signeringslistor
Att boka tid för däckskifte.
Vårdhändelse att granska
Presentationens avskrift:

Interinfo 1. Patientinformation 2. Rapportera a. Transfusion b. Transfusion med reaktion c. Kassation 3. Historik

1. Patientinformation Fliken Patientinformation: 1.Här visas information om patientens blodgruppering och Bas-test 2.Utlåtandetexter: Information om patienten har irreguljära antikroppar eller annan text. 3.Reservationer: Här ses en lista över vilka blodkomponenter som är reserverade till patienten

Patientinformation forts. Dubblettsvarsbeställning: Gäller för närvarande endast Sunderbyn. När avdelningen klickar på knappen ”Beställ Dubblettsvar” skickas en beställning till blodcentralen som skriver ut och skickar svaret. Om patienten endast har en giltig blodgruppering syns inte dubblettsvarsknappen. Patienten ska vara blodgrupperad två gånger för att dubblettsvars- knappen ska vara synlig.

2. Rapportera Här ska avdelningen rapportera transfusion av erytrocyter, trombocyter och plasma. Detta ska göras inom 24 timmmar. Om patienten har fått en transfusionsreaktion Om komponenten är kasserad

Rapportera transfusion Fliken Rapportera: används när komponenten är transfunderad. Rapportering skall ske för alla påbörjade transfusioner, även om de av någon anledning ej fullföljs. Fliken Transfusion: Läs med scanner in från komponentens nedre del tappningsnummer och komponentkod. Se bild. Dagens datum och klockslag är ifyllt men går att ändra. Tryck på Registrera. OBS! Signatur på den som är inloggad i VAS följer med till ProSang (blodcentralens datasystem).

Transfusion med reaktion Fliken Transfusion med reaktion: Vid inträffad transfusionsreaktion: Fyll i skärmen som vid transfusion och ange hur patienten har reagerat. Möjlighet att skriva en fritext finns i rutan Övrigt. Tryck på Registrera. Samma regler som tidigare gäller vid transfusionsreaktion! Se Labhandboken, Blodcent- ralens allmänna anvisningar.

Kassation Fliken Kassation: Här kan rapporteras om en komponent av en eller annan anledning måste kasseras utan att ha blivit transfunderad. Ange orsak. I rutan Övrigt finns möjlighet att skriva fritext.

3. Historik Fliken Historik: Här visas alla transfunderade komponenter. Man kan välja att se vissa typer av komponenter eller bara de senaste veckorna. Om patienten fått en sen transfusionsreaktion är det svårt att veta vilken av komponenterna som orsakat reaktionen. I det fallet rapporteras transfusionsreaktionen via knappen Rapportera transfusionsreaktion. Kan endast väljas för komponenter transfunderade senaste 7 dagarna

Historik forts. Forts. transfusionrappor- tering med reaktion Markera den eller de komponenter som patienten reagerat mot och fyll i reaktionen. Det går även att skriva en fritext. Tryck på Registrera.