Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Detta har du vetat länge…. Klicka för att gå vidare.
Kanske är ni goda vänner i ett år,
Kanske är vi goda vänner i ett år...
HJÄRNAN.
Samtala om böcker.
Sagan om Piffy.
Uppsats skriven av en mellanstadieelev.
Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor
~ Den första mobiltelefonen ~
Barnanpassad utredning
Svenska som andraspråk
Etik Hur ska vi vara mot varandra?
Patientenkät sommaren -13
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Bensinpris God dag, Jag har hört, Att bensinpriset kan inom den närmaste framtiden komma upp till Sek 17,00.
Solanderskolan presenterar
Välkommen till Bönemöte
hej och välkomna EKVATIONER Ta reda på det okända talet.
Tio handfasta argument
Intervju inför ViV-projektet.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Att skriva en artikel.
Studenter Lär Av Studenter ”SLAS”
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Isla de Coco. Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Våra två ankringsplatser.
Att hålla en presentation
Tjugonionde Natten Paradisets Glädje.
Röd & Grön Zon I RÖD ZON Pratar jag till … DIG! I GRÖN ZON
Vad är du för typ av person?
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor. Här följer nu några regler från oss karlar.
Huvudsatser och bisatser
KVINNLIG SJÄLVSÄKERHET
SEX och relationer Del 2. SEX och relationer Del 2.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Retorik Konsten att tala Hur håller man ett bra argumenterande tal?
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Ibland finns det gånger då man nog önskar att man inte blev fotograferad… ☻
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Flickors psykiska ohälsa
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
Din vänskap är en värdefull skatt....
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Arbete med avsnittet pågår Utdrag ur utkast Kenneth Flood Alf Susaeg utdrag#1.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Kära vänner, Detta är mitt sista . Ni undrar säkert varför, men jag har tagit ett stort beslut. Fr.o.m. månadsskiftet så tar jag ett sabbatsår.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Anställningsintervjun
Kognitiv psykologi Tänk på en situation när det gick riktigt bra för dig. Varför gick det bra? Tänk på en situation när det gick riktigt dåligt för dig.
Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Socialpsykologi.
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
Olika sätt att resonera kring hur människor bör handla
Olika sätt att resonera kring hur människor bör handla
Vi uppfattar verkligheten på olika sätt
Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.
Livsfrågor Vad är meningen med livet? Vem är jag egentligen?
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
Anpassad för barn till den som drabbats av en hjärnskakning
Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.
Presentationens avskrift:

Vi får alltid höra "the rules" från kvinnornas sett o se på saker o ting. Här kommer äntligen männens regler!!!.

These are our rules: Kom ihåg... Alla dessa är numrerade som regel nr 1 med avsikt! Kom ihåg... Alla dessa är numrerade som regel nr 1 med avsikt!

1.1. Bröst är till för att se på och därför gör vi det. Försök inte att ändra på det! Bröst är till för att se på och därför gör vi det. Försök inte att ändra på det!

1.1. Vänj dig vid toalett locket. Du är en stor flicka nu! Om locket är uppe, stäng det! Vi måste ha det uppe, ni måste ha det nere. Ni hör oss aldrig klaga när locket är nere… Vänj dig vid toalett locket. Du är en stor flicka nu! Om locket är uppe, stäng det! Vi måste ha det uppe, ni måste ha det nere. Ni hör oss aldrig klaga när locket är nere…

1.1. Lördag = sport. Det är som med fullmånen eller tidvattnet, går inte att ändra på. Låt det bara vara… Lördag = sport. Det är som med fullmånen eller tidvattnet, går inte att ändra på. Låt det bara vara…

1.1. Handla är INTE en sport. Vi kommer aldrig att se det på det sättet. Handla är INTE en sport. Vi kommer aldrig att se det på det sättet.

1.1. Gråta är utpressning. Gråta är utpressning.

1.1. En gång för alla! Fråga det du vill veta: En gång för alla! Fråga det du vill veta: Utstuderade antydningar fungerar inte! Utstuderade antydningar fungerar inte! Starka antydningar fungerar inte! Starka antydningar fungerar inte! Självklara antydningar fungerar inte! Självklara antydningar fungerar inte! JUST SAY IT! JUST SAY IT! En gång för alla! Fråga det du vill veta: En gång för alla! Fråga det du vill veta: Utstuderade antydningar fungerar inte! Utstuderade antydningar fungerar inte! Starka antydningar fungerar inte! Starka antydningar fungerar inte! Självklara antydningar fungerar inte! Självklara antydningar fungerar inte! JUST SAY IT! JUST SAY IT!

1.1. ‘JA’ och ‘Nej’ är helt acceptabla svar till i stort sett alla frågor ‘JA’ och ‘Nej’ är helt acceptabla svar till i stort sett alla frågor

1.1. Kom bara till oss med problem om ni vill ha hjälp att lösa dom. Det är sånt vi gör. Kom bara till oss med problem om ni vill ha hjälp att lösa dom. Det är sånt vi gör. …sympati har ni tjejkompisar till. Kom bara till oss med problem om ni vill ha hjälp att lösa dom. Det är sånt vi gör. Kom bara till oss med problem om ni vill ha hjälp att lösa dom. Det är sånt vi gör. …sympati har ni tjejkompisar till.

1.1. Huvudvärken som du har haft de senaste 17 månaderna är ett problem. Huvudvärken som du har haft de senaste 17 månaderna är ett problem. …sök upp en läkare! Huvudvärken som du har haft de senaste 17 månaderna är ett problem. Huvudvärken som du har haft de senaste 17 månaderna är ett problem. …sök upp en läkare!

1.1. Vad vi än har sagt för 6 månader sen är oacceptabelt i en disskusion. Allt vi säger har noll värde efter 7 dagar. Vad vi än har sagt för 6 månader sen är oacceptabelt i en disskusion. Allt vi säger har noll värde efter 7 dagar.

1.1. Om du undrar om du är fet är du förmodligen det. Fråga inte oss! Om du undrar om du är fet är du förmodligen det. Fråga inte oss!

1.1. Om något vi sagt kan tolkas på två sätt, och det ena gör dig arg, menade vi det andra! Om något vi sagt kan tolkas på två sätt, och det ena gör dig arg, menade vi det andra!

1.1. Du kan antingen be oss göra en sak, eller berätta hur du vill ha det gjort. Du kan antingen be oss göra en sak, eller berätta hur du vill ha det gjort. Inte båda! Inte båda! Om du redan vet bäst, gör det själv! Om du redan vet bäst, gör det själv! Du kan antingen be oss göra en sak, eller berätta hur du vill ha det gjort. Du kan antingen be oss göra en sak, eller berätta hur du vill ha det gjort. Inte båda! Inte båda! Om du redan vet bäst, gör det själv! Om du redan vet bäst, gör det själv!

1.1. Om det är möjligt, snälla, säg det du vill säga under ett reklamavbrott! Om det är möjligt, snälla, säg det du vill säga under ett reklamavbrott!

1.1. Christopher Columbus behövde ingen vägledning, det gör inte vi heller! Christopher Columbus behövde ingen vägledning, det gör inte vi heller!

1.1. ALLA män ser bara I 16 färger, som i “Windows default settings”. ALLA män ser bara I 16 färger, som i “Windows default settings”. Peach, t.ex, är en frukt, inte en färg. Peach, t.ex, är en frukt, inte en färg. Vi har ingen aning vad Bordeaux är för färg, för oss är det enbart ett vin Vi har ingen aning vad Bordeaux är för färg, för oss är det enbart ett vin ALLA män ser bara I 16 färger, som i “Windows default settings”. ALLA män ser bara I 16 färger, som i “Windows default settings”. Peach, t.ex, är en frukt, inte en färg. Peach, t.ex, är en frukt, inte en färg. Vi har ingen aning vad Bordeaux är för färg, för oss är det enbart ett vin Vi har ingen aning vad Bordeaux är för färg, för oss är det enbart ett vin

1.1. Om den kliar, kliar vi. Om den kliar, kliar vi. Såna är vi… Om den kliar, kliar vi. Om den kliar, kliar vi. Såna är vi…

1.1. Om vi frågar vad som är fel och du säger “ingenting”, kommer vi att agera som om allt är bra. Vi vet att du ljuger, men det är inte värt att bråka om… Om vi frågar vad som är fel och du säger “ingenting”, kommer vi att agera som om allt är bra. Vi vet att du ljuger, men det är inte värt att bråka om…

1.1. Om du ställer frågor du inte vill ha svar på, förvänta dig då att du får ett svar du inte gillar!!! Om du ställer frågor du inte vill ha svar på, förvänta dig då att du får ett svar du inte gillar!!!

1.1. När vi ska bort någonstans, vad du än tar på dig är snyggt o passande, det är säkert! När vi ska bort någonstans, vad du än tar på dig är snyggt o passande, det är säkert!

1.1. Det är ingen ide att du frågar vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som: Det är ingen ide att du frågar vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som: –Sex, –Sport, eller… –Bilar Det är ingen ide att du frågar vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som: Det är ingen ide att du frågar vad vi tänker på om du inte är beredd att diskutera ämnen som: –Sex, –Sport, eller… –Bilar

1.1. Du har nog med kläder! Du har nog med kläder!

1.1. Du har redan för många par skor! Du har redan för många par skor!

1.1. Jag är i form. Rund är en form! Jag är i form. Rund är en form!

1.1. Tack för att du läste detta; -Ja, jag vet, det blir soffan inatt, men, om du inte redan visste det, så gillar vi det! Det är nästan som camping…. Tack för att du läste detta; -Ja, jag vet, det blir soffan inatt, men, om du inte redan visste det, så gillar vi det! Det är nästan som camping….

Skicka denna vidare till alla män du känner – så vi får skratta lite åt verkligheten.

Skicka denna vidare till alla kvinnor du känner – I utbildningssyfte!