Nu söker jag jobb, trainee eller praktikplats!

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Författare Josefin Berntsson År 2013
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Svenska som andraspråk
Patientenkät sommaren -13
Vi utvecklar människor. Människor utvecklar företag Utvärdering Projektledarutbildning, steg 2 Öppen utbildning Vt-2010 Utbildare: Jesper Olsson Plats:
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Välkommen till kattens magiska värld
Åk 9 - året då det händer -.
Gå till första sidan Med användarna i fokus Användarundersökning som utgångspunkt för vidareutveckling av sökguide Borås Blekinge Tekniska Högskola.
Personligt brev – din egen form av marknadsföring!
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA
Pebbles Karlsson Ambrose
Hej Jag heter Rasul Saadati och är färdigt utbildad Systemkonsult på QD- System AB. Jag är bäst på installationer, administration och klientsupport. Mina.
© Foto & layout: Gunilla Rudäng Då är lösningen inte långt bort. Jag är den ni letar efter! Letar ni efter ny administrativ personal? Varför får just ni.
Praktiktermin på Förvaltningsprogrammet
Välkommen till min hemsida Ali Eskandari Vem är jag Länkar Skicka e-post Här kan ni läsa om mig eller hitta interessanta länkar och skicka en till.
Brev från Pingvinen.
Fredag 13 juli 2007 Jag önskar att få ut mera av livet Jag har tagit ett beslut !
Presenterad av Susanne Jerkenstam
D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två.
Dagens dikt Det är onsdag idag. Det är ganska fint väder:
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA 1. UTHÅLLIGHET. 2. KONCENTRATIONSFÖRMÅGA Uthållig bara korta stunder i taget Slutför oftast arbetsuppgifter.
Klok filosofi … ?.
Ett ödesdigert misstag…
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
En presentation av projektet om hur intresse och måluppfyllelse kan utvecklas för teknik och naturvetenskapliga ämnen. Paul Pakkala 25/
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Reportagets delar Rubrik Underrubrik Ingress Brödtext Mellanrubrik
Arbetslös.
Att skriva CV och personligt brev
Elizabeth Odalen Bjord
Av Jan Sandström Av Gunilla Bergström Av Jan Sandström.
 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
The Bitter End av Högstorps skola 6ornas studieresa till England Lördagen den 27 augusti.

Kopplingen Hotell och turism. Vad är det vi från skolan ser som nödvändig kunskap för eleverna att ha med till APU- platsen?
Vem är du?.
Jag heter Sussi.
Skräddarsytt bibliotek Presentation av Bibliotek
Elevenkät Volgsjö skola År Höstterminen 2008.
Arbete med avsnittet pågår Utdrag ur utkast Kenneth Flood Alf Susaeg utdrag#1.
Arbetsförmedlingens insatser för dem som deltagit i programmet arbetslivsintroduktion Siri Persson Avdelningen Rehabilitering till arbete, Strategienheten.
Vad är identitet?.
Kära vänner, Detta är mitt sista . Ni undrar säkert varför, men jag har tagit ett stort beslut. Fr.o.m. månadsskiftet så tar jag ett sabbatsår.
Praktiktermin på masterprogrammet i offentlig förvaltning
Disposition till presentation Tredje kraften på besök hos niorna
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Webbenkäter År 2009 och Om webbenkäterna  Började användas 2007 Postop 8v och 1år nov 2007 Hälsodeklaration mars 2008  25 av 44 kliniker använde.
Mitt yrke Jag har arbetat som lärare sedan 2003.
Tema: Vänskap och relationer Att känna sig trygg och att trivas på förskolan är en grundläggande rättighet. Hur kan man som förälder hjälpa sitt barn.
Vad är det styr hur du mår på din arbetsplats?
Vad är identitet?.
1 L U N D U N I V E R S I T Y Bakgrund LTH utvecklar studentutbytet med Kina. Tre nya utbytesavtal – Jiao Tong (Shanghai) – Zheijang (Hangzhou) – Xiamen.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Vem är jag, Vem är du?.
Varför läsa ett språk till i åk 8 och 9?
Presentation av Ta ej bort detta. Om du gör det är det brott mot våra regler. Reglerna hittar du under sidan OM KLASSKLUR. Läs de innan nedladdning.
PROJECT NO – UK/13/LLP-LdV/TOI-624
Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.
Elev loggbok.
HEJ! Nu ska jag visa en presentation som jag har gjort. Hoppas du gillar den :)
Kommunikationspass Jag heter
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
Att skriva CV och ansökningsbrev Intervju – hur kan det gå till?
Berätta kort vem du är och varför du är på besök idag?
CV 1.0 – vad är det och hur tusan gör man?.
Presentationens avskrift:

Nu söker jag jobb, trainee eller praktikplats! Hej! Jag heter Mette Sömberg och har just tagit examen på Yrkeshögskolan Syd i Hässleholm som Elingenjör med specialisering Automationssystem. Nu söker jag jobb, trainee eller praktikplats! Jag kan börja omgående!

Jag har: Villa i Bjärnum inklusiv man, dotter och kanin Firat 38 födelsesdager Gått i grundskola, gymnasiet och på yrkeshögskola Utbildat mig till industrilaborant (1995) och Elingengör med specialisering Automation (2010) Läst Webdesign, Svenska A samt Information & Layout B på KomVux Jobbat som laborant med kundtjänst i reception som ordermottagare som markarnadsassisten som webassistent och webmaster Mycket datorvana Stor servicekänsla Mycket framåtanda Förmåga att prata med alla typer av människor Ett kreativt och positivt sinne Möjlighet att börja som praktikant i samarbete med Arbetsförmedlingen

Under utbildningen har jag bland annat : Programerat en robot Ritat och kopplat skåp Jag har även läst: Project management Teknisk engelsk Styr & reglerteknik Dator & nätverksteknik Miljö & kvalitetssäkring Programerat PLC

Jag är bra på: Svenska, danska & engelska Att lära mig nya saker Att göra dokumentation & layout Att prata med olika typer människor Att lösa problem Att jobba i teams & självständigt Jag tycker om: Att vara med min familj & vänner Upplevelser och resor Att pyssla i min pysselverkstad Att fotografera & jobba med foto Stavgång & simning Läsa böcker

Tack för att du läst ända hit! Vill du veta mer finns det information i mitt CV. Jag svarer gärna på frågor, liksom som mina referenter gör. De finns på CV:t. Jag hoppas jag har väckt er intresse och på att få möjlighet till ett personligt intervju. Glada hälsningar Mette Kontakta mig: Mette Sömberg Bygatan 25 280 20 Bjärnum Mail: mette@eyetack.com Mobil: 0708 84 49 49 Bifogat CV