Den globala & trygga företagsskolan n Ibland genomgår vårt företag förändringar n Här följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva…

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Resedagbok Eliel Villaroel och Ghazal Valatabar. En resedagbok visar hur man f ö rflyttar sig Används för att undersöka hur vi använder kommunikationer.
Snabbguide och tips.
Tänk på vad du säger innan du uttalar orden!!!
Företagsskolan nIbland genomgår vårt företag förändringar. 3 lektioner nHär följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Hur kan jag vara viss om min tro?
Sagan om den hungriga vargen
Sagan om Piffy.
Sagan om vinflaskan.. Det var en gång en vinflaska. Den heter Sven. En gång var det en familj som köpte mig på systembolaget.
Explorer of Sweden December 2009 bildspel nr. 14 ”Pura Vida” December 2009 bildspel nr. 14 ”Pura Vida”
… som skulle arrangera en löptävling.
Ett fel på kvinnor.
Daniel i lejongropen.
En Modern Saga Grodkonungen.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
En dag när blue och hans flickvän skulle gå till kung fu winners så kom det en ninja ut ur dörren.
Svenska som andraspråk
Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.
Välkommen till kattens magiska värld
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Våren På våren känns solen varmare. Snön smälter bort och dagarna blir längre.
® BrucElvis Gå vidare genom att klicka på musen !
Det va en gång en katt och hund del 1
Avslutning Lärare förädlar Sveriges viktigaste naturprodukt!
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Syftet med en personlig handlingsplan
Översikt  Förra gången  Profetens generositet och rättvisa.
6-årskören ”En förtrollad natt” Klicka för att fortsätta.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Klok filosofi … ?.
En annorlunda historia
En vacker tjej bjuder hem en ung man för lite “mys”
Himlen är blå Fåglarna flyger över skyn Sen kommer stjärnor.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Arbetslös.
Lär av detta ……. VARNING FARA Kör försiktigt !.
Reportern Frågor på raderna Frågor mellan raderna
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
HJÄRNGYMPA.
Marcus berättar lite om sig själv
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Music: Nightengale Serenade
Presentation 5 p (kräver närvaro hela lektionen) Fundera under presentationen på hur de olika bakgrunderna fungerar ! SRH.
Jesus möten Mark 2:13-17.

LEDARSKAP & METODIK Kristina Yondt
Ex 1: Jag vaknar av att något surrar runt mitt ansikte. Klart irriterande, men ändå en gammal känsla av härlig sommar och minnen från sommarstugan börjar.
Att inleda och avsluta en berättelse
Den magiska dörren.
Översikt  Vad lärde vi oss sist?  Rättelse inte en miljon  Profetens ömhet och mildhet (rifq) – 6 exempel  Polisen – Burqa – Den bästa av.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Den magiska dörren.
DU GAMLA, DU FRIA Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord, du tysta , du glädjerika sköna! Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord, din sol, din himmel, dina.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Skrivregler & grammatik
Det va en gång en katt och hund del 1
Den magiska dörren.
Vackert om kvinnor Luta dig tillbaka och sätt på ljudet. Bildspelet sköter sig utan att du behöver klicka.
Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.
HÖSTAKTIVITETER -15/16.
Presentationens avskrift:

Den globala & trygga företagsskolan n Ibland genomgår vårt företag förändringar n Här följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva…

Så kaninen satte sig i skuggan av trädet och vilade. Lektion 1 En kråka satt i toppen på ett träd, han satt bara där och gjorde aldrig någon direkt nytta. En liten kanin fick syn på kråkan, och frågade honom, “går det bra om jag också sätter mig ner och latar mig”? Självklart, varför inte? - svarade kråkan. Plötsligt dök en räv upp... Räven hoppade på kaninen och åt upp honom

Lektion 1 Vad är då sensmoralen av denna historia? Jo, för att kunna sitta dag ut och dag in utan att göra någon nytta, måste man sitta högt upp - väldigt högt upp.

”Jag skulle älska att få sitta i toppen av trädet där borta," suckade kalkonen, ”men jag har inte styrkan att ta mig upp.” Lektion 2 En kalkon snackade med firmans tjur! ”Varför äter du inte lite av min näringsrika gödsel?" svarade tjuren. Kalkonen åt lite av dyngan och märkte till sin förvåning att han blev lite starkare och kunde flyga upp till första grenen i trädet Dagen efter åt han lite till och kunde ta sig upp en bit till i trädet Efter ytterligare en tid nådde han ända upp till toppen. Rätt snart så fick firmans storbonde Sten Tryggh syn på honom. Bonden tog fram sitt gevär och sköt ner honom..

Lektion 2 Vad är då sensmoralen av denna historia? Bullshit might get you to the top, but it won't keep you there.

Lektion 3 En liten fågel flög söderut över vintern. Det var så kallt att han stelfrusen föll ner på en åker. Medans han låg där och försökte tina upp kom en ko förbi. Kon släppte ett rejält lass skit rakt över den stelfrusne fågeln Medan han låg i den varma högen av koskit så märkte han att det var rätt skönt och att han började tina upp. Varm och glad liggande mitt i koskiten började han sjunga. En förbipasserande katt hörde fågelsången och närmade sig försiktigt. När han kom närmare hörde han att fågelsången kom från koskiten och katten drog upp fågeln och åt helt sonika upp honom.

Lektion 3 Vad är då sensmoralen av denna historia? 1) Det är inte alla som kastar skit på dig som är din fiende. 2) Alla som hjälper dig upp ur skiten är inte din vän. 3) Och om du är djupt nere i skiten, se till att hålla käften.