VI HAR PLUGGAT FÄRDIGT! Från Hasse&Tage, Hålligång insjungen av några tjejer och killar i klass 6B, Asklandaskolan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Resedagbok Eliel Villaroel och Ghazal Valatabar. En resedagbok visar hur man f ö rflyttar sig Används för att undersöka hur vi använder kommunikationer.
Advertisements

Sagostig – sagoäventyr På Viaskolan i Nynäshamn ”finns” ett Viatroll.
Snart är sommaren här, plocka blommor och bär.
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor
Arbetsterapi i skolan.
En Dag i Ramadan Ramadan
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Bilder från Astrid Matz
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Pronomen.
Les meilleures photos de
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Våren På våren känns solen varmare. Snön smälter bort och dagarna blir längre.
Det va en gång en katt och hund del 1
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Syftet med en personlig handlingsplan
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Innehåll Profeten Ibrahim (Abraham) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
Dagens dikt Det är onsdag idag. Det är ganska fint väder:
Vill du lära dig kort division?
Ett ödesdigert misstag…
Med pengar kan du köpa dig ett hus, ....men inte ett hem.
Subjekt, predikat, objekt, predikatsfyllnad och adverbial
Rita av.
Ett helt normalt samtal vid frukostbordet:. Hon: Vad skulle du göra, om jag plötsligt dog?
Barnens egna ord om sin psykiska ohälsa
Ett Riktigt Julkort.
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor. Här följer nu några regler från oss karlar.
Minnena kommer så ofta till mig nu är allt borta jag fattar det ej.
BO OCH LEVA. Jag ska resa ett halvår och tänkte slå två flugor i en smäll – min kompis behöver en lägenhet och jag slipper betala hyra, så jag hyr ut.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Matematiklyftet Märta-Stina Gahlin Lundberg
KVINNLIG SJÄLVSÄKERHET
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Marcus berättar lite om sig själv
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Flickors psykiska ohälsa
 Jag gillar djur. Mina favoritdjur är: Kanin, Häst, Späckhuggare, Elefant och Giraff. Jag gillar Späckhuggare, Elefant och Giraff för att jag tycker.
BO OCH LEVA INTRODUKTION AV KAPITLET Hur undvika vräkning Samboregler

Små lätta moln ser jag på din himmel, din himmel som är blå.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande.
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
SIM TEAM.
Löpteknik TFK Löparläger 12-13/
Kroppsideal & idrott Idrott, träning och kroppsuppfattning
DU GAMLA, DU FRIA Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord, du tysta , du glädjerika sköna! Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord, din sol, din himmel, dina.
PÄÄLAUSEEN SANAJÄRJESTYS. Päälauseen sanajärjestys Jag träffar Anna på stan i dag. Anna träffar jag på stan i dag. På stan träffar jag Anna i dag. I dag.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Lite om fosterutvecklingen
Lärande samtal Utse en gruppledare som leder samtalet och håller tiden
Argumentation om innebandy
Har du nån gång undrat vad djuren hittar på när dom är ensamma hemma?
MAKTLEKAR.
Den magiska dörren.
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
Välkomna till musiken! Lyssna på programmet om ramsor
Ordföljd.
HEJ! Nu ska jag visa en presentation som jag har gjort. Hoppas du gillar den :)
Börja och avsluta med tid
Skolavslutning 2017 T1-skolorna.
Allsång på Liljebacken 18/5 2017
Sommarträning 2015! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du.
Sommarlovet kommer Dagarna har tagit slut snart så ska vi rusa ut Sommarlovet kommer snart, och det känns så underbart Oj vad vi har pluggat men nu är.
Sommarträning! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du gör.
Vi ses den 3:april! Hälsningar Mats & Maria
Presentationens avskrift:

VI HAR PLUGGAT FÄRDIGT! Från Hasse&Tage, Hålligång insjungen av några tjejer och killar i klass 6B, Asklandaskolan

Vi har pluggat färdigt och skolan den är slut, Och sommarlovet börjar om bara nå’n minut. ”Den blomstertid nu kommer” betyder absolut att vi har pluggat färdigt och snart så springer vi ut! .Och jag ska ut och bada och simma runt ett slag, Och bara solen skiner ska jag sola mig var dag…

Vi har pluggat färdigt och skolan den är slut, Och sommarlovet börjar om bara nå’n minut. ”Den blomstertid nu kommer” betyder absolut att vi har pluggat färdigt och snart så springer vi ut! .Och jag ska ut och resa och titta mig omkring, Och jag ska bara lata mig och göra ingenting…

Vi har pluggat färdigt och skolan den är slut, Och sommarlovet börjar om bara nå’n minut. ”Den blomstertid nu kommer” betyder absolut att vi har pluggat färdigt och snart så springer vi ut! Och jag ska sparka fotboll och löpa i terräng, Och jag ska sova ut var morgon i min sköna säng…

Vi har pluggat färdigt och skolan den är slut, Och sommarlovet börjar om bara nå’n minut. ”Den blomstertid nu kommer” betyder absolut att vi har pluggat färdigt och snart så springer vi ut! Och jag ska ut till torpet, till farbror och till tant, Och jag ska plocka jordgubbar och tjäna hop en slant…

Vi har pluggat färdigt och skolan den är slut, Och sommarlovet börjar om bara nå’n minut. ”Den blomstertid nu kommer” betyder absolut att vi har pluggat färdigt och snart så springer vi ut! .Och jag ska aldrig tänka på multiplikation, Och jag ska ta mig katten inte ta en enda ton…

Vi har pluggat färdigt och skolan den är slut, Och sommarlovet börjar om bara nå’n minut. ”Den blomstertid nu kommer” betyder absolut att vi har pluggat färdigt och snart så springer vi ut! .Att sommar’n snart går över gör ej ett enda dugg, Då träffas vi ju allesammans i vårt kära plugg…

Vi har pluggat färdigt och skolan den är slut, Och sommarlovet börjar om bara nå’n minut. ”Den blomstertid nu kommer” betyder absolut att vi har pluggat färdigt och snart så springer vi ut!