Sellmasters affärsidé Vår affärsidé är att öka företagens försäljning och lönsamhet genom att veckovis coacha och träna säljare och säljkårer med tips.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Är du vår nya kollega i Stockholm?
Advertisements

Välkommen TILL. Välkommen TILL HORECA GARDEN ÄR SPECIALISERAT PÅ ATT UTRUSTA UTESERVERINGAR OCH PRIVATA UTOMHUSYTOR. VÅRT SORTIMENT BESTÅR AV SOL-
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Arbetsterapi i skolan.
Jan Ahlström •f 1950, •civilekonom SSE 1973 •Idag: Affärsängel, Återfallsentreprenör & Styrelseledamot •Driver och äger idag ett privat riskkapitalbolag;
Varför är det viktigt att mäta?
MFSMFS Ett äventyr utöver det vanliga. SIDA:s utbildning i Härnösand o Tre intensiva dagar som förbereder dig inför din resa o Träffa andra som ska ut.
Patientenkät sommaren -13
ARBETSMILJÖ och SÄKERHET
1 Intervjuer med 39 Kvinnliga företagare i Vara Kommun Genomförda under juni – augusti 2006, av Ingrid Ullberg, Mångfald i Vinköl inom projektet Utveckling.
Minnesanteckningar från förtroendevaldsträff 15/
IT-stress.
Välkommen till kattens magiska värld
PRUTA INTE MED DIG SJÄLV!
Gå till första sidan Med användarna i fokus Användarundersökning som utgångspunkt för vidareutveckling av sökguide Borås Blekinge Tekniska Högskola.
Välkommen till frukostmöte med Connect Väst Morgonens föreläsare Erik Bick och Ulf Ledmyr.
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Presentation av OnTag Voucher
Välkommen. MyShoppingGenie Tjäna Pengar Online? Är du redo att på allvar börja.
Servicekunskap Lektion 1 s 7-14

Sellmasters affärsidé
Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring.
till en presentation av System och lösningar med RFID
TuneShop Axel Gärkman Jag är en s.k. sångwriter. Jag komponerar och skriver sånger,som mina kunder sedan får använda.
Intranät – inte för alla?
En introduktion till SEB Way
Vilka var de viktigaste lärdomarna från caset?
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Hur fungerar värdegrundsarbetet i vardagen, på operation 2010? På kliniken IVAK/OPERATION, startade ett värdegrundsprojekt Detta har lagt grunden.
Operation dagsverke 2013 Jag är här för att vår skola har valt att engagera sig i Operation dagsverke och jag kommer att pratat om det här: UNICEF Om UNICEF.
Hushållningssällskapet Rådgivning Nord AB Vår kompetens ger näring till din verksamhet! Vi erbjuder företagsrådgivning och driver utvecklings- projekt.
Passion, Samhörighet och Kärlek
Det kreativa konceptets användning i rekryteringsannonser
Microsoft Small Business Specialist. Microsoft har lanserat ett initiativ för partner som arbetar med småföretag. Fördelar för dig som partner är att.
Att införa nya arbetssätt……. …… och att upprättahålla det nya!
Affärsidé - företagets vägvisare
 I denna bilaga ger vi en kortfattad presentation inom olika områden gällande träning och hälsa som vi erbjuder på Forma träningscenter.  Kontakta gärna.
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Positiv Livskraft © Att komma dit du vill
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
The Wellness Evaluation A Career in Wellness Changing People’s Lives. Be dem att att uppskatta om informationen de fick var användbar Stäm av att de tyckte.
Idrottsfysiologi, tränings- och tävlingslära 2 och träningslära 2
Servicekunskap Hur vill du jobba med boken?
SEO Manager för EPiServer LÅT REDAKTÖRERNA VARA REDAKTÖRER.
Marknadsförarens mall för att skapa köpares persona!
Att tala lön med sin chef
Resultat: Vi ser en ökning av antalet tillfällen av utevistelse och promenader. Antalet boende som får erbjudande om utevistelse har ökat, under den tredje.
Anställningsintervjun
Novus Opinion Lärare om skolan Arne Modig Viktor Wemminger.
Affärsidé Den yttre affärsidén Vad skall produceras ?
En kurs för att hitta din affärsidé
Medveten nävaro Du kan öka din förmåga att göra det bästa av varje situation. Du minskar ditt automatiserade sätt att reagera och ökar din valfrihet och.
Välkommen Företagsnamn namn, företaget AB. Agenda ÅF som leverantör ÅF som leverantör Mamut som leverantör Mamut som leverantör Kundföretaget AB Kundföretaget.
Jobbansökan När du ska söka ett jobb är det viktigt att fundera över på vilket sätt du matchar de kvalifikationer som efterfrågas i platsannonsen. Skriv.
Västernorrlandsmodellen används för att lyssna till barn som brukare
Från ord till handling.. Varför entreprenörskap? Rustas för framtiden. Entreprenöriellt lärande. Inga givna svar, skapar kontaktnät. ”Tasigförsamhet”.
Självvärdering av service och verksamhetsutveckling med stöd av IT
Hur kan jag öka arbetsglädjen
Vi uppfattar verkligheten på olika sätt
K O S T N A D S E F F E K T I V A L Ö S N I N G A R I N O M A V A N C E R A D E E L E K T R I S K A S Y S T E M Delaktighet Vi trivs på jobbet och det.
Hur gör vi nu när löpande redovisning inte längre är hippt? Ludwig Stendahl Affärsutvecklare / Marknadsansvarig Norrland på EY.
Hänger du med i den Digitala Affärsutvecklingen? Fredrik Runnquist Radar Open Text.
Bild 1 EXAMENSARBETET KANSKE STARTEN PÅ DIN NYA KARRIÄR…
Låna pengar direkt? Pengar fattas för det mesta kan man tycka. Åtminstone fattas de just då de behövs som mest. Hur många gånger har du fått försaka något,
Funderar ni på att lägga ut inköpsfunktionen? Outsourcing av inköpsfunktioner är ett utmärkt sätt att gå från reaktivt till proaktivt inköp.
För enklare verksamhetsutveckling och samverkan mot en smartare välfärd SKL har, tillsammans med GR, tagit fram en digital samverkansplattform där man.
Seminarium Affärsidé & Budget
Presentationens avskrift:

Sellmasters affärsidé Vår affärsidé är att öka företagens försäljning och lönsamhet genom att veckovis coacha och träna säljare och säljkårer med tips och råd från de mest lönsamma och högpresterande säljarna och säljtränarna. Vi förmedlar säljtipsen via mobilsamtal, SMS och webb för att spara tid och förenkla.

Vanliga problem med en säljkår Den lägger för lite tid på att träffa och prata med sina kunder – speciellt de viktigaste och svåraste kunderna av 100 är sämre än de bästa säljarna. 3. De allra flesta säljare och säljkårer inser inte att de har problem. 4. Det kan finnas ett visst motstånd mot förändring och utveckling hos säljkåren/ledningen. 5. Ibland kan säljkåren styra organisationen.

Bara en kan vara bäst! Skillnaden mellan stjärnsäljaren och de andra säljarna är några få procents högre skicklighet i varje delmoment av säljprocessen. 3% högre skicklighet på 52 punkter fyrdubblar försäljningen! Det är dessa guldkorn som Sellmaster tillför varje vecka – inte rocket science eller nya genvägar.

är ett helt nytt sätt att träna, coacha och leda säljkårer, varje dag, Varje arbetsvecka hela året.

Grunden för Sellmasters affärsidé Sellmaster intervjuar löpande de absolut bästa säljarna i de mest lönsamma och snabbväxande företagen i svenskt näringsliv och kompletterar detta med tips från några av de bästa säljtränarna. Sellmaster kartlägger • vad de gör. • hur de gör. • vilka attityder och idéer som har gjort dem till stjärnsäljare.

Abonnemangs- former Anpassad säljskola för ditt företag Speaker: Harald Treutiger

8 Referenser Trots att annonsmarknaden för digital marknadsföring rasat med nära 20 procent under Q har Pricerunners säljteam, mycket tack vare Sellmaster, lyft försäljningen. Med smarta, återkommande tips har vi ökat kompetensen hos säljarna i det vardagliga arbetet. Dessutom har Sellmaster ökat engagemanget hos säljteamet och gjort oss mer medvetna om vilka insatser vi måste jobba vidare med för att förbättra resultatet på såväl individuell som team nivå. Victor Dahlborg Marketing & Brand Director

9 Referenser Vi på Bureau Veritas arbetar själva med ständiga förbättringar i vår organisation. Sellmaster konceptet passar väl in och kan enkelt appliceras i detta synsätt. Sellmasters tips kommer varje vecka som en frisk påminnelse och stöd om vikten av att göra "rätt" prioriteringar och att vara noga med detaljerna. Ett av mina favorittips är tipset, - ”Hur många offerter blir affär?” Det är ett av flera lysande bra exempel på hur flera förhållandevis små detaljer i de olika stegen i säljprocessen, gör helheten och levererar efterfrågade och ibland mer än förväntade resultat. Med vänliga hälsningar Bureau Veritas Kenneth Larsson Sales and Business Development Manager

Referenser Horton International är en global konsultorganisation för Executive Search. Företaget grundades 1978 i USA av Bob Horton och har över 35 kontor och 100 konsulter världen runt. Horton har en stark position i Norden med ca 25 konsulter. I våra uppdrag utnyttjar vi den samlade kompetensen inom Horton International och arbetar i team Som konsult är det lätt att glömma sin egen utveckling, framförallt när det gäller försäljning. Därför passar Sellmasters slagkraftiga tips utmärkt. Man väljer själv när jag vill ta del av tipsen. För min del så lyssnar jag på tipsen tidigt på morgonen på väg till jobbet, det ger mig möjlighet att direkt praktisera de nya lärdomarna när jag kommer till kontoret. Michael Rooslien Partner Horton International

Referenser

GARANTI Vi erbjuder en unik ”Följ-våra-råd-garanti”: Öka din försäljning – annars får du pengarna tillbaka.