Resan till Göteborg Pappa Anders, mamma Stina, syster Amanda, lillasyster Molly, lillebror Anton ska till Göteborg två nätter och tre dagar.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Anne Frank Historia.
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Bildspel om konstnären
Gamla bilder från Fykan Familjen Carl Efraim Eliasson
Se bilder ur bildbas Handla
Haiti Hoppets Stjärna Haiti (C) Dennis Thern.
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Tema boende hösten 2006 Stora arbetslaget Klicka med vänster musknapp för att byta bild © ptra06.
Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.
Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss.
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Kafka hos familjeterapeuten Diskussionsövning. Förberedelser Ni ska bli fyra grupper. – Gregor – Mamma – Pappa – Syster.
Budskap i Odyssén av 7E.
EU-ambassadörsuppdrag Monza Italien 19 maj 2010 Marie Nygårds & Jeanette Bohman.
Super katten Jack del 2 Får en vän. Super katten Jack är en snäll katt som hjälper världen men han har ingen vän det tycker han är tråkit.
Vi har varit på disco i Trondheim.Det var roligt!! Det kostade 30 kr per person.
Anne Frank Historia.
Jag valde Göteborg för att jag tycker det är roligt där.
Jag ska åka till Göteborg i två dagar, den 9/6 - 10/6.
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
20 – 21 JUNI.
Liseberg (Göteborg) Av: Emilia Wessel. Liseberg! Göteborg, även kallat lilla London eller Sveriges framsida, äger Nordens största nöjespark! Göteborg,
Måndag den 17 november 2014 Olle Hellzén. Dagarna blir kortare och det blir kallare. Det blir slaskigt och det är inte kul.
Påarps Scoutkår – 70 år En historielektion i kårhistoria.
Cypern Anders kom till finalen i aktiespararnas golftävling och i november bar det dit.
Växjö - Stockholm Jag ska åka till Stockholm i två dagar. Datum: 3 Juni – 5 Juni.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
Min Stockholmresa ..
Rotarys Golfdag 4 juni Syfte Skapa en årlig aktivitet för insamling till Rotary Foundation eller annat väldefinierat ändamål Inte konkurrerar med.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Tåget lämnar Växjö den 25 juni kl och är framme i Göteborg kl Tåget lämnar Göteborg den 27 juni kl och är framme i Växjö kl
Stockholm juli Tåget åker från Växjö kl och är framme kl Hem igen går det kl och är framme Det kostar 364 kr tur och retur.
Turistmål Norden Jag ska åka till Göteborg i två dagar. Det blir den 9/6 till den 10/6. Jag ska gå på Liseberg & Universuem!
Grej of the day Ledtråd: dagbok, gömd.
Bårtransportör. KRAVEN Mitt till kanten Minst 3 sek Stanna inom 5cm från kant Förflytta sig tillbaka baklänges Billig. Mitt till kant.
Tage Tage William Etul föddes som äldsta barn till Elof Mauritz Olsson och hans hustru Hilda Christina f. Andersdotter i detta hus i Södra Stensjö.

Bilresan till fjällen. Hos familjen Förberedd: ”Imorgon ska vi åka till fjällen och då måste vi förbereda oss. Det är bra att titta på väderleksrapporten.”
Säsong 2011 Nytt för iår, är att vi kommer att spela serie-spel. Eftersom att tjejlaget består av 14st glada tjejer, kommer de att behöva skjuts. Vi behöver.
Musikkompendium Test. Musikkompendium Test 2 Musikkompendium Test 3.
Föräldramöte Gothia Cup 2013 F-99 & F
Gothia Cup 17-23/7 Skogås-Trångsunds F02. Gothia veckan i korthet Veckan i korthet 17 Juli – Söndag Lagen anländer till Göteborg under dagen Incheckning.
Sida 1 Så planerar svensken sin semester 2006 Synovate Temo för Nordea SVERIGE Ingela Gabrielsson
BULLERBY CUP –  Boende på Klostergård ca 20 km från Vimmerby  Hemsida:
Presens, preteritum, perfekt och futurum Presens beskriver något som sker NU. Om vi ska uttrycka något som relaterar till nu använder vi: Perfekt: För.
Skara FC F99/00. En kort tillbakablick Säsongen 2016 Försäsongscup Träningar Serie + DM Sommarcup Trupp + ledare Vill vi göra något mer?.
Pingvinresan  Klass 1a har gjort en bok om pingviner.  De såg delar av dokumentärfilmen Pingvinresan.  De fick tillverka egna pingviner, som sedan fotograferades.
Skara FC F99/00. Säsongen 2016 Träningar Serie + DM Cup Denmark Trupp + ledare.
Fyra sfi-elever berättar om sina familjer.
BADDAG för dig som är scout i VÄSTBODALS scoutdistrikt!
Copernicus Bilder Av Hanna & Ella!.
Lilla Trekungacupen 7-9 april Arena: Kungälvs Ishall Oasen
Träna svenska A och B Häfte 9 Familj Familjen Alms släkt syskon
Snowboardläraren.
X 2.1 Algebraiska uttryck Kortets omkrets är: 3x + x + 3x + x = 8x
Träna svenska A och B Häfte 13 Sport Vad gör du på din FRITID?
”VÅRCUP” 1 mars – 2 april 2017.
Träna svenska A och B Häfte 7 Klockan Hör och härma.
15-21 Juli 2018.
Träna svenska A och B Häfte 9 Familj Föräldrar Lina Bertil
Elljusspåret i Östhammar
Y 4.1 Algebraiska uttryck Teckna algebraiska uttryck
Nallemottagning på Söderleken!
Resekostnadsmodell - Förbundsdirektionen BG 2019 – och6
Presentationens avskrift:

Resan till Göteborg Pappa Anders, mamma Stina, syster Amanda, lillasyster Molly, lillebror Anton ska till Göteborg två nätter och tre dagar.

Shopping Vi ska också va på Nordstan Och shoppa. Vi åker tåg till Göteborg. Tåg resan kommer Att kosta 1506kr. Vi åker från Vetlanda 07.10 sen kommer vi till Nässjö kl.07.40 sen så kommer Vi till Göteborg kl.10.55.

LIseberg Dem ska va på Liseberg en dag Och testa på den nya bannan Helix. Den var skit kul. Det kostade 1005kr för tre stora Åkpass och ett litet.

Slutet av resan Hela resan kostade 5741 med hela paketet. Vi tittade också på läppstiftet.

hotell Familjen Svensson bodde på hotell upperhouse.

Här är dem som gjorde detta Av: Hannes Kolmodin Adam Tellesås Maja Törnqvist