Tidrapportering – Logga in

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

En presentation av ett unikt system
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Inloggning till Rapportera. Skriv ditt Användar-ID i båda rutorna
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Skapa ett video-CV på YouTube
Klicka för nästa > > >
Tidrapportering – Logga in
Snapchat.
Vårdförbundet avdelning Västra Götaland
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Surfa till för att skapa ett eget konto.
Detta är ett automatiskt lönesamtal
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
E-post juni 2013.
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Utbildning föreningsadministratör. Viktiga datum! Fr.o.m. 1/ är det krav på att aktiviteter/sammankomster ska närvarorapporteras i kommunens system.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Hur registrera t.ex älgobs och avskjutning i Viltdata?
Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Avgiftslista via Internet
Att logga in i Adobe connect. Du behöver ha Flash installerat för att detta ska fungera. Du behöver ha ett headset och en kamera. Om man använder datorns.
Välkomna till Skogens föräldramöte!
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Arbetstidslagen Lokal baskurs Örebro läns läkarförening.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
Lathund för Vårdnadshavare
Hur hitta en grupp - Anvisningar Rednet. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Rena byggenfilen Individuell arbetsgivardeklaration
Cirkelledarutbildning
- Gå till adressen kronoby
Logga in i Cambro Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Praktisk arbetslivsorientering
E-tjänstexempel Logga in Legitimeringstjänst XYZ Svensk E-legitimation Detta är ett exempel på hur.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Unik Guide för elever Här får du lära dig hur du:  Loggar in i unikum  Ändrar i inställningar  Fyller i IUP inför utvecklingssamtal  Skriver i Bloggen.
Unik Guide för föräldrar
Groupwise – skicka mail
De 6 största hoten mot din PC. 1. Datorns skydd är för dåligt Kolla virusskyddet Kör fullständig virusgranskning emellanåt Ha en endast ETT virusskydd.
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Frånvarorapportering i Adelanet
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
1 Jan Lundström OV’s Hemsida Utbildning Ledare. 2 Jan Lundström OV’s Hemsida Standard Lagrum.
1.Gå till hemsidan: torslandaskolanssuperhumans.wordpress.com 1.Klicka på dagens PowerPoint (18/11) 2.Öppna & spara den på din dator 3.När du är klar kan.
Installation av Meetings Plus. Hitta till Meetings+ Appen Meetings Plus på en platta med anteckningsfunktion (se kommande bilder för installationsanvisningar)
STARTA KURSEN: LOGGA IN I LADOK3 Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
STARTA KURSEN: RESULTATNOTERINGAR Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
|UTBILDNING.
Spara elevarbeten med iTunes
Arbetstidsrapportering Panel-PC
Avvikelserapportering
Personec 17.2 Uppgradering
Information om nya system från 1/ för schema, rapportering, lön mm
Kommunens Informationssystem om Arbetsmiljö
Guide till Fristående tidbok
Användarinställningar
Ljustadalens skola
Presentationens avskrift:

Tidrapportering – Logga in 1. Skriv in din signatur 2. Ange lösenord. Var noga med små och stora bokstäver 3. Klicka på Logga in Du kan senare ändra till ett valfritt lösenord. När du är inloggad klickar du på Inställningar.

Tidrapportering - översikt 1. Här klickar du för att stämpla in. 2. Det berörs ni inte av som stämpar in/ut. 3. Om du varit frånvarande en dag eller den del av dag klickar du här.

Tidrapportering – stämpling Klicka på Stämpla in när du kommer. När man går hem klickar du på Stämpla ut och då öppnas en ny bild…

Tidrapportering – rapportera arbetad tid – steg 1 1. Den stämplade tiden ligger fast, går ej att ändra. 20:18 2. Ange vilka raster du haft under dagen. 3. Skriv gärna en notering om vad du utfört på ditt arbetspass, speciellt om du arbetat övertid. 4. Klicka på Nästa.

Tidrapportering – rapportera arbetad tid – steg 2 1. Skriv in det fordon som du arbetat i under dagen. Ange internnummer eller registreringsnummer. 2. Om du utför en annan arbetsuppgift än din ordinarie anger du det här. 3. Om du använt flera fordon eller utför flera arbetsuppgifter klickar du på Ny uppgift. 4. Klicka på Spara. Du kan direkt göra en felanmälan på ditt fordon, Klicka bara på Felanmäl fordon. (Förutsätter att din arbetsgivare har ett konto hos Fordonskontroll.)

Tidrapportering - frånvaro 1. Ange antal timmar du varit frånvarande och orsak. 2. Klicka på Spara.

Tidrapportering – skriv ut m m Du kan skriva ut allt du har registrerat genom att klicka här Bläddra mellan veckorna här. Här ser du hur mycket du har arbetat under veckan och månaden. Tiderna avser både arbetad tid och frånvaro.