TILDA ett interaktivt utbildningsprogram

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Om ett ögonblick kommer du att inträda i en magisk värld...
Skapa ett video-CV på YouTube
Välkommen till en presentation av FriTid
Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI
Anneli och Christians Datorskola
Snapchat.
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Manual för älgdatabasen i
E-post juni 2013.
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Videokonsultation med medborgare
Enkel dator teknik Tips och tricks.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Aktivitetskort på nätet
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Göra en enkel webbsida med word
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
SQZBZO.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
- Gå till adressen kronoby
Groupwise – skicka mail
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Gymnasievalet på internet
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion. Översikt Detta är en lathund för Marknadsplatsens nya sökfunktion. Vi börjar med en kort genomgång av de olika.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Matdagbok 1177.se.
Lathund för Marknadsplatsens sökfunktion
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Att använda nya Olweus dataweb Uppdaterat 17e oktober 2011
Presentationens avskrift:

TILDA ett interaktivt utbildningsprogram Här får du med hjälp av bilder möjlighet att lära dig hur du ska arbeta med TILDA. Klicka i bilden så kommer du vidare och får följa Lisa Testlunds väg till ”Klarat Kompetenskort”.

Här fyller du i det användarnamn du fått Här fyller du i lösenordet Klicka på ”logga in”

Lisa klickar nu på plustecknet framför det kompetenskort hon ska arbeta med. Hon har sedan tidigare ett klarat kompetenskort (markerat med grön bock). Den information som finns här är inte tillämplig i alla delar då du bara har tillgång till TILDA under den tiden du arbetar med ditt kompetenskort. Till vissa kompetenskort har vi också kopplat en praktisk examination som du måste klara.

Nu klickar Lisa på Översikt.

När Lisa läst den inledande informationen i översikten klickar hon på Övning.

Lisa är i detta exemplet sjuksköterska Lisa klickar på den första övningen

Lisa har markerat att hon känner sig klar med den första övningen och klickar sedan på knappen ”gå vidare” för att gå till nästa övning.

Första övningen är gjord. Nu klickar Lisa på övning 2

I denna övning ska Lisa också bekanta sig med medicinteknisk apparatur I denna övning ska Lisa också bekanta sig med medicinteknisk apparatur. Först klickar hon på manual för att läsa om apparaten

När Lisa läst manualen ska hon bekanta sig med apparaten och klickar då på utforska.

När Lisa klickar i den markerade rutan får hon upp information om den delen av apparaten.

När Lisa är klar klickar hon på stäng. Vill du sedan repetera apparatens funktioner utan markeringar klickar du på ”göm tooltip”. Så här ser det ut när man klickat i den markerade rutan. Rutan stänger du sedan med det röda x-et.

När Lisa är klar markerar hon i rutan och klickar på ”gå vidare”.

Nu har nu Lisa klickat på frågor. Första frågan kommer upp och Lisa klickar nu på det svarsalternativ hon genom övningarna har lärt sig är rätt. I detta läget kan man inte gå tillbaka till övningarna för att leta efter svaret. Gör man det försvinner frågan och nästa gång är det troligen en annan fråga som kommer upp. Det går inte heller att avbryta för att göra resten av frågorna senare. Klicka på ”nästa” för att gå vidare.

Nu ha Lisa besvarat sista frågan och klickar på slutför.

Lisa har nu klarat sitt kompetenskort Lisa har nu klarat sitt kompetenskort. De gröna bockarna visar att hon besvarat alla frågor rätt. Hon klickar upp nästa bild så att hon kan gå till ”min sida” för att skriva ut kompetenskortet.

Lisa klickar på ”min sida”.

Nu syns det att Lisa har två klarade kompetenskort När Lisa ska skriva ut sitt klarade kompetenskort, för att lämna till sin chef/arbetsledare ev. efter att först ha gjort en praktisk examination, har hon två alternativ att välja på.

Lisa har nu klarat den teoretiska delen av kompetenskortet. Ingår det ett praktiskt moment, ska det nu genomföras och godkännas av en examinator, som fyller i kortet.