Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Vision – Värdegrund – Mål
Advertisements

Svenska Ridsportförbundet
Avslutande kursverksamhet 2013  2013  EquipeGrundkurs9 oktober  Trygg i stallet20 oktober  Fortbildning för B & C tränare4 november  Fortbildning.
Årsmöte 2009 Vart är vi på väg?. Årsmöte 2009 Vart är vi på väg? Medlemsdiskussion.
Vision MISSION VÄRDEGRUND
Åsebo RS Verksamhetsfilosofi och målsättning Kvalité
Haga rektorsområde Vision och verksamhet. Vision Haga En trygg händelserik hållplats för hållbar utveckling.
Nya Vikvalla - en aktivitetsplats för alla presentation för kommunen fredagen den 26 september 2008.
SPORT SPORTEN FYLLER STORA ARENOR Göteborg Horse Show – åskådare Falsterbo Horse Show åskådare Stockholm International Horse Show.
Tingsholmsgymnasiet Vad ledde fram till en bättre skola? En utveckling över åtta år.
Svenskt Friluftsliv har till uppgift att bevara och utveckla förutsättningarna för det svenska friluftslivet Stärka friluftsorganisationernas långsiktiga.
 Erbjuder alla orienterare tävlingsarrangemang med hög kvalité  Erbjuder klubbens alla medlemmar utvecklande, roliga och väl arrangerade träningar under.
Folkhälsorapporten 2009 Landstingsstyrelsen 28/4 2009
Levande skogar.
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Mer idrott till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det som.
Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare.
Stormöte – Björkängsvägkrog Information från styrelsen och sektionerna.
VISION 2008/ 2009 Alpina sektionen Alpin skidåkning för gemensam utveckling och framgång, med bredd och elit i symbios. 1.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
2 föreningar en anläggning. Tibro Hästsportklubb Bildades 2010 Antal medlemmar 2011, 50 st. Antal lic.ryttare 2011, 29 st. Har i dag ingen anläggning.
Tillberga Grannskapsservice av Tillbergabor för Tillbergabor.
Mjölby Ridklubb Verksamhetsplan för vårterminen 2005
Verksamhetsplan Årsmöte Affärsmodell Affärsidé Vision Strategier Mål Aktiviteter Organisation / bemanning Rapportering Värdegrund.
Strategiska perspektiv på verksamheten
Professionellt hästcenter med ridskola för alla Hästen i centrum Vi sätter oss inte i skuld – men bidrar gärna till lägre ridkostnader för medlemmarna.
Simidrott för alla SSS Vision SSS verkar för simidrott och hälsa för alla genom att; Simidrott ska vara det självklara valet av idrott, där.
Swedish Welcome Christian Åberg Umeå
Workshop värdegrund USLK Klubbstugan
Patientens syn på öppenhet i kvalitetsregister Pelle Johansson Hjärt- och Lungsjukas Riksförbund.
DM läger 2013 Uppsala Slalom Klubb Björnrike
En blick in i 2015 Utgångspunkt Mål och riktlinjer * Vi-anda och identitet * Rekrytera och behålla * Påverkan och inflytande * Synas och höras.
JH Skyttesportförbund Agenda VadTidVem Inledning/presentation 10 minJH SSF/Leif Fakta om idrottsrörelsen Sverige och i länet 30 minLeif JH.
Utvecklingskonferens Eskilstuna september 2013 Redovisning - föreningsenkät.
Utvecklingsarbete! Om vi drar åt samma håll har vi chans att nå målet! Är alla överens åt vilket håll vi ska?
”500-klubben” SOLLEFTEÅ GIF FF Jag stöder Sollefteå GIF FF ´s verksamhet med minst 500 kr / år och blir då automatiskt medlem i klubben. Ett medlemskort.
VARFÖR SKALL LJUSDAL IF FINNAS?. Mål  Ljusdal IF finns för att vara en samlingsplats för alla med idrottsintresse.  Erbjuda alla barn, ungdomar och.
V RETAGYMNASIETS H ÄSTFÖRENING Ungdomssektionen. V AD Ungdomssektionen är där vi ungdomar kan vara med och bestämma. Där kan vi vara med och påverka resten.
I ponnycupen åker en ridskolas elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Antalet matcher.
”KUL utmaning”. Verksamhetsidé Wisby Simsällskap verkar för att alla genom lek, träning, tävling och motion kan ägna sig åt simidrottsverksamhet samt.
Mer information hittar du på Gruppindelningar i ridskolan: Lektionstider på ridskolan alla vardagar: Grupp 1Kl – Grupp.
Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter
Ockelbo Basket STRATEGI “BACK ON TRACK ”. Ockelbo Basket VISION  OBK SKA BEHÅLLA OCH VIDAREFÖRÄDLA DET STARKA VARUMÄRKET SOM ÄR ETABLERAT SEDAN.
Ann-Ci Jonsson Akademi Norr.
Socialt entreprenörskap i ideell verksamhet En studie om de aktiva eldsjälarnas motivation och drivkraft som gör skillnad i samhället.
Mål och resursstyrning i Sotenäs
Värdegrund. Presentation Syfte Värdegrund Presentation av workshop Utvärderingar Framtiden Summering Frågor Kontakt.
Årsrapporten 2016 Välkomna till UKÄ:s frukostseminarium!
SVENSKA RIDSPORTFÖRBUNDET. Förbundsstämman Förbundsstyrelsen Utskott Disciplinnämnden Juridiska utskottet Djurskyddsutskottet Marknadsutskott Säkerhetsutskott.
Vad är Future Factory? En satsning för alla som har drivkraften.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
UPK-systemet Vägen från elev till ridinstruktör. Elev Eleven börjar rida på ridskolan.
1 KIF:s AFF Black Knights Värderingar
VISION SÄKERHETJÄMSTÄLLDHET OCH RÄTTVISARESPEKT FÖR INDIVIDEN VÄRDEGRUND VERKSAMHETSOMRÅDE VERKSAMHETSIDÉ Vilken tur för Sverige att Östgötarn a finns!
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
Tre nya län 2019 Studieförbunden 10 oktober 2016.
ERBJUDANDE FRÅN HAVERDALS GOLFKLUBB
Samverkanskonferens 7/9 2016
Talangutveckling Ungdom
Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte
Obbola IK.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Svenska Fotbollförbundets arbete med landsbygd
Klubbens vision Från liten till eliten. ÖGIF.
Värdegrund - Vision - Mission
Verksamhetsplan Vision 2023
Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare.
UTVECKLINGSGRUPP & TÄVLINGSGRUPP
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
MÅLOMRÅDEN RIDSKOLA FÖRENING UNGDOM TÄVLING ANLÄGGNING.
Presentationens avskrift:

Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare på elitnivå. 2019-02-23 Gävle Ryttarsällskap

Värdegrund Kvalitet och säkerhet genomsyrar alla våra aktiviteter Hållbar ridsport - miljömässigt, socialt och ekonomiskt genomsyrar vår verksamhet Vår personal är välutbildad Vi visar respekt för varandra och agerar om någon far illa Vi behandlar alla hästar med samma respekt som vi visar varandra GRS är den självklara platsen för ungdomar att tillbringa sin lediga tid 2019-02-23 Gävle Ryttarsällskap

Vuxen i stallet – en värdefull resurs För att ta ytterligare ett steg mot att vara en förening i framkant vill vi utveckla den avsuttna verksamheten för våra ungdomar Vi vill också behålla yngre medlemmar längre upp i åldrarna och ge en god grund för kommande ungdomsledare Genom avsuttna aktiviteter för ungdomar med såväl dolda som synliga funktionsnedsättningar skapar vi trygghet och god kamratskap för alla i stallet 2019-02-23 Gävle Ryttarsällskap

Om Gävle Ryttarsällskap 484 medlemmar (95 % kvinnor och 5 % män), varav 120 licensierade ryttare GRS äger vissa delar av anläggningen själv Verksamheten består av ridskola och uthyrning av boxplatser till medlemmar Tävlingsverksamhet inom hoppning och dressyr för både ponny och häst, på lokal, regional och nationell nivå 24 egna hästar 9 årsanställda fördelat på 15 personer Omsättning 6 031 000 Soliditet 50 % 2019-02-23 Gävle Ryttarsällskap