Café- och lunchteam Info till alla All utrustning och varor finns i respektive café. Under lördagen spelas en annan cup vilket gör att det KAN saknas varor i caféteriorna. - Robin från kansliet inventerar detta under lördag eftermiddag. - Saknas något kommer det att köpas in/levereras under söndag förmiddag ca kl 10 . - Kontakta Robin för inköp tel 019 – 12 16 30. Grillen ska bemannas under pass 2, två personer. - En från vardera caféteria grillar. - Hamburgare finns i frysen på kansliet. - Grillningen sker ute, ta på er kläder efter väder Hjälp varandra i respektive caféteria och gå i mellan om det behövs. Ni som anmält att ni ska baka, ca 120 barn kommer med ledare och anhöriga. - Att baka till alla går inte samtidigt som en sockerkaka inte räcker så långt. Gör ert bästa det räcker långt. Kom gärna i tid till ert pass så vi får en bra överlämning. Ring Anders Fröyseth, 070 - 615 17 44, när det kör ihop sig
Caféterian, A-hallen Pass 1, 07:00 – 11:00 Starta kaffebryggning och förbered försäljningen. - Lagen samlas runt 07.00, många har rest långt och önskar köpa fika när de kommer fram. Förbered termosar med kaffe och enklare fika, till sekretariatet. - Caféterian i respektive hall sköter fikat till sitt sekretariat och fyller på med jämna mellanrum. Förbered domarfika - En dricka och en chokladboll till varje domare. Förbered termosar med kaffe och enklare fika, till ledarna i lagen. - Caféterian i A-hallen ansvarar för att ett ledarbord finns reserverat och att det fylls på. Förbered hamburgertillbehör - Skär upp tillbehören och placera i lämpliga behållare. - Ta fram bröd ur frysen och lägg de i caféteriorna, BÅDA.
Caféterian, B-hallen Pass 1, 07:00 – 11:00 Starta kaffebryggning och förbered försäljningen. - Lagen samlas runt 07.00, många har rest långt och önskar köpa fika när de kommer fram. Förbered termosar med kaffe och enklare fika, till sekretariatet. - Caféterian i respektive hall sköter fikat till sitt sekretariat och fyller på med jämna mellanrum. Förbered domarfika och placera ut i domarrummet. - En dricka och en chokladboll till varje domare. Starta värmeskåpet direkt på morgonen. - Skåpet står i kansliköket. Sätt i kontakten i uttaget och se till att det är igång.
Caféterian, B-hallen Pass 1, 07:00 – 11:00 Fördela mellanmålen till varje lag, 1 dryck/pers + 1 frukt/pers - Drycken till mellanmålet finns under läktaren i A-hallen. - Frukten finns i kansliet. - Fördelningslistor finns vid drycken under läktaren i A-hallen. Bakom gröna draperiet. - Varje lag får sitt mellanmål i en back, backar finns i B-hallens café. - Märk varje back med lagnamn samt placera varje lags fördelningslista i dess back. Ansvara för att grillen ställs fram - Grillen finns under läktaren i A-hallen. - Ställ ut trottoarpratarna som informerar om hur och var man köper hamburgare - Ställ ut bord bredvid grill för tillbehör - Kontakta vaktmästaren för att få tag i gasoltuben. Tel: 070-6980996 Förbered hamburgertillbehör - Skär upp tillbehören och placera i lämpliga behållare. - Ta fram bröd ur frysen och lägg de i caféteriorna, BÅDA.
Caféterian, A-hallen Pass 2, 11:00 – 15:00 Försäljning i caféterian Förbered termosar med kaffe och enklare fika, till sekretariatet. - Caféterian i respektive hall sköter fikat till sitt sekretariat och fyller på med jämna mellanrum. Bemanna grillen med 1 person ur gruppen Hamburgarna betalas i caféterian. - I caféterian får man sitt bröd i ett ”kuvert” och hämtar sedan burgaren med tillbehör vid grillen. - Hamburgare med dryck: 50 kr - Bara hamburgare: 45 kr - Ingen betalning vid grillen. Plocka undan grill efter avslutat pass. - Placera den kalla grillen under A-hallens läktare - Bord och trotoarpratare placeras bredvid grillen under A-hallens läktare.
Caféterian, B-hallen Pass 2, 11:00 – 15:00 Försäljning i caféterian Förbered termosar med kaffe och enklare fika, till sekretariatet. - Caféterian i respektive hall sköter fikat till sitt sekretariat och fyller på med jämna mellanrum. Bemanna grillen med 1 person ur gruppen Hamburgarna betalas i caféterian. - I caféterian får man sitt bröd i ett ”kuvert” och hämtar sedan burgaren med tillbehör vid grillen. - Hamburgare med dryck: 50 kr - Bara hamburgare: 45 kr - Ingen betalning vid grillen. Plocka undan grill efter avslutat pass. - Placera den kalla grillen under A-hallens läktare - Bord och trotoarpratare placeras bredvid grillen under A-hallens läktare.
Caféterian, A-hallen Pass 3, 15:00 – 19:00 Försäljning i caféterian Förbered termosar med kaffe och enklare fika, till sekretariatet. - Caféterian i respektive hall sköter fikat till sitt sekretariat och fyller på med jämna mellanrum. Avsluta försäljningen genom att städa upp och återställ caféterian. - Kom överens om tid för detta.
Caféterian, B-hallen Pass 3, 15:00 – 19:00 Försäljning i caféterian Vi bemannar caféterian även om matcherna är slut i B-hallen Stötta caféterian i hall A vid behov. Avsluta försäljningen genom att städa upp och återställ caféterian. - Kom överens om tid för detta.
Lunchteamet Pass 1, 10:30 – 15:00 Maten med tillbehör levereras ca 10.30-10.40 av Mia. - Be om Mias telefonnummer för att vi ska kunna komplettera mat etc om det behövs. Förbered lunchserveringen. - Bestick, servetter, glas och tallrikar Första lagen kommer till lunch ca kl 11. - 2 till 3 lag äter samtidigt med sina ledare. - Kontrollera laglistor och fördela ut maten jämnt till lagen och ledarna. - Ledarna som är föranmälda äter med sina lag. - Lag utan föranmälda ledare swischar 75 kr per ledare om de vill äta. Domarna äter även de i lunchserveringen. - De äter (gratis) någon gång mellan ca 11 – 14. Lunchteamet ansvarar för att lokalen är städad och i fint skick efter avslutad lunch. - Städutrustning finns bakom dörren direkt till vänster vid entrén.