Katrin Pettersson – Fältassistent socialtjänsten/BoU Jag har tidigare arbetat som vårdbiträde, kokerska, behandlingspersonal, frivårdsinspektör, socialsekreterare.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Livet på bondgården Sjövik -berättat av kossan Linda.
Advertisements

Kanske är ni goda vänner i ett år,
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Inom Al-Anon är vi alla lekmän...
Hans och Greta.
Unga och arbetslöshet En sammanfattning av publikationer sedan 2003 Susanne Zander Utredare Ungdomsstyrelsen.
Pronomen.
Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.
Vår tids paradox Klicka för nästa sida .
Personligt brev – din egen form av marknadsföring!
Om du har mat i kylen, Kläder att ta på dig, tak över huvudet och en säng att sova i ... Då är du rikare än 75% av världens folk.
Tips för att vänskapen ska hålla i sig.
Bankdagen Fredrik Sauter Vd Skandiabanken 1. 2 Vi älskar våra kunder! Vi vill vara personliga och föra en dialog med våra kunder. Det kräver att vi lyssnar.
Muntligt Jag kan….
Barnkonventionen Rätt att utvecklas som person
Välkomna till en träff om LEO. •Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid. •Få ett intresse för Lions bland unga. •Få in yngre medlemmar i lionrörelsen.
Varför blev jag företagare? Generna, båda föräldrarna var egen företag, dock inte i denna bransch. Fånga tillfället! Se möjligheten inte problemen. Rätt.
Ta Dig tid….
Alla kan påverka!.
för Dig som vill sluta med Hasch och Marijuana Rådgivningsbyrån i
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Varje dag försvinner flera personer…
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Klok filosofi.
15 februari 2010 Bergslagsgårdar Stiftelsen. Organisation HVB Familjeresursen Lägenheten Familjehemsvård Barn- och ungdom Familjehemsvård Vuxna Statistik.
Ta Dig tid… Ta Dig tid att älska… Det är den eviga ungdomens hemlighet.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Tema: Vänskap och relationer Att känna sig trygg och att trivas på förskolan är en grundläggande rättighet. Hur kan man som förälder hjälpa sitt barn.
Rökning bland föräldrar till barn som är födda 2008 och är 0-4 veckor Källa: NLL, primärvården * * *** * *** * underlaget är färre än 40 individer. **
Sammanställning av enkätsvar med familje- och fritidsknytning från drogvaneundersökningen åk 9, mars 2009.
Tage Tage William Etul föddes som äldsta barn till Elof Mauritz Olsson och hans hustru Hilda Christina f. Andersdotter i detta hus i Södra Stensjö.
Koalorna utrotades nästan i början av 1900 talet, den jagades mest för päls. En koala väger till ungefär 5-12kg.En koala blir oftast cm när den är.
Grupp 4 Stefan Hansson - tekniker Johan Rundberg - designer Daniel Filipazzi – designer/tekniker Maria Ohlsson – designer Caroline Petersson - innehåll.
Av: Erik, Ellen och Julia B
Ta Dig tid… Ta Dig tid att älska… Det är den eviga ungdomens hemlighet
Ordföljd.
FADDERVERKSAMHET PÅ BERGHEMSSKOLAN!. Fadderverksamheten på Berghemsskolan ser ut såhär: Åk 3 – förskoleklass Åk 4 – åk 1 Åk 5 – åk 2 Åk 6 har inga fadderbarn,
Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror.
Välkomna till en träff om LEO. Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid.Ge möjlighet till ungdomar att få en aktiv fritid. Få ett intresse för.
JUL-KRISTENDOMEN JULEN FIRAR MAN FÖR JESUS FÖDELSE.
Juliane Eilers En presentation om mig som lärare.
Textbindning ett steg vidare från meningsbyggnadsövningarna.
Vad tycker killarna själva?
Träna svenska A och B Häfte 5 Siffror och verb.
Om du har mat i kylen, Kläder att ta på dig, tak över huvudet och en säng att sova i ... Då är du rikare än 75% av världens folk.
Träna svenska A och B Häfte 7 Klockan Familjen Alm s dag.
Träna svenska A och B Häfte 1 Alfabetet Vokaler.
Ordföljd huvudsats.
Träna svenska A och B Häfte 13 Sport.
Barbro Engeflod- konsultativ specialpedagog på Duvnäs skola
Anders Holgersson - Konsult, Team VerksamhetsUtveckling, UK Jag har tidigare arbetat som kyrkogårdsarbetare, butikssäljare, väktare, emissionsansvarig,
Nikki Vagnér - arbetar som jurist på KSK
Ville Välilä - Jag har tidigare arbetat som brandman, testledare, lärare, försäkringsingenjör, officer, och brandingenjör Född: 2 november 1968 i Helsingfors.
Jessica Carlsson Jag har tidigare arbetat som barnskötare på ett fritidshem med öppen verksamhet och på en ungdomsgård i Rotebro. Har arbetat på Kolarängens.
Marie Flinckman Arbetar på Hedvigslunds gruppbostad som samordnare
Karin Bengtsson - arbetar på Uppdragskontoret med uppföljnings- och utvecklingsfrågor inom socialnämndens och äldrenämndens ansvarsområden. Jag har tidigare.
Hella Boussard - arbetar som fritidspedagog på Sågtorpsskolan i Saltsjö-Boo. Jag har tidigare arbetat bl. a. som försäljare på bageri, tolk (finska/svenska),
Måndag den 5 februari 2018.
Anette Hjelte - miljö- och hälsoskydds-inspektör på miljö & Stadsbyggnadskontoret Jag har tidigare arbetat inom sjukvård, skola, handel och restaurang.
Ordföljd huvudsats.
Individer och gemenskaper
Anpassad för barn till den som drabbats av en hjärnskakning
Ta Dig tid….
sjunga julsånger, julmusik
PÅ VECKOSLUTET... DET KÄNNS... TILLSAMMANS MED...
Ramadan.
Demokratien Demokratien har nyligen blivit ett eget självständigt land, ni bor i landet och ska nu besluta vilka lagar som gäller i landet. Demokratiens.
Presentationens avskrift:

Katrin Pettersson – Fältassistent socialtjänsten/BoU Jag har tidigare arbetat som vårdbiträde, kokerska, behandlingspersonal, frivårdsinspektör, socialsekreterare. Född: I Eksjö februari 1965 Familj: Sambo med Claes. Föräldrar och en tre år yngre syster, bosatta i Lund Gör på fritiden: Läser, träffar vänner, lagar mat (och äter den!), ser film Gillar: Katter, trädgårdspåtande om våren, vinterbad, rödvin, människor som kan lyssna, Korsika! Gillar inte: Industriell djuruppfödning Glömmer aldrig: Tja …? Glömmer alltid: Tvättiden! Vill: Lära mer (och acceptera att det kan ta tid) Personligt motto: Att göra det jag inte vågar! (försöker i alla fall)