Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Karin Bengtsson - arbetar på Uppdragskontoret med uppföljnings- och utvecklingsfrågor inom socialnämndens och äldrenämndens ansvarsområden. Jag har tidigare.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Karin Bengtsson - arbetar på Uppdragskontoret med uppföljnings- och utvecklingsfrågor inom socialnämndens och äldrenämndens ansvarsområden. Jag har tidigare."— Presentationens avskrift:

1 Karin Bengtsson - arbetar på Uppdragskontoret med uppföljnings- och utvecklingsfrågor inom socialnämndens och äldrenämndens ansvarsområden. Jag har tidigare arbetat med det mesta inom socialtjänsten. Född: 1960 i Nyköping Familj: Greger, Andreas 13 år och Johan 12 år Gör på fritiden: Umgås med familjen, är ute mycket, spelar golf och läser Gillar: vackert väder Gillar inte: gnäll Glömmer aldrig: äta (jag blir så klen utan mat….) Glömmer alltid: namn Vill: ha roligt Personligt motto: Det är bara att bryta ihop och gå vidare.


Ladda ner ppt "Karin Bengtsson - arbetar på Uppdragskontoret med uppföljnings- och utvecklingsfrågor inom socialnämndens och äldrenämndens ansvarsområden. Jag har tidigare."

Liknande presentationer


Google-annonser