Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hella Boussard - arbetar som fritidspedagog på Sågtorpsskolan i Saltsjö-Boo. Jag har tidigare arbetat bl. a. som försäljare på bageri, tolk (finska/svenska),

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hella Boussard - arbetar som fritidspedagog på Sågtorpsskolan i Saltsjö-Boo. Jag har tidigare arbetat bl. a. som försäljare på bageri, tolk (finska/svenska),"— Presentationens avskrift:

1 Hella Boussard - arbetar som fritidspedagog på Sågtorpsskolan i Saltsjö-Boo. Jag har tidigare arbetat bl. a. som försäljare på bageri, tolk (finska/svenska), lokalvårdare på Finlandsfärjorna och personlig assistent till gravt cp-skadade barn. Född: 1964 i Tierp (Uppland) Familj: gift med Per samt två barn Hanna 11 och Emil 10 Gör på fritiden: cyklar och motionerar med eller utan hund, trädgårdsarbete och läser ”gårdagens” post…. Gillar: natur och friluftsliv Gillar inte: att tjata och gnälla Glömmer aldrig: berg-och dalbanan på EuroDisney i Paris som jag åkte av misstag…. Glömmer alltid: det har jag glömt bort!... Vill: bli bättre som ledare och medmänniska Personligt motto: Det finns inga hinder bara möjligheter.


Ladda ner ppt "Hella Boussard - arbetar som fritidspedagog på Sågtorpsskolan i Saltsjö-Boo. Jag har tidigare arbetat bl. a. som försäljare på bageri, tolk (finska/svenska),"

Liknande presentationer


Google-annonser