Loftsäng till Måns.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Bildspel för montage av knoppar och handtag
Advertisements

Geometri 3x^5 Vinklar och areor Exponenter
Att rita perspektiv Följ med steg för steg.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Förflyttningsprinciper
Att rita perspektiv Följ med steg för steg
Page 1 / Michelin / designline / Michelin designline / målsättning 1.Öka Michelins synlighet (Flag brands) på marknaden. 2. Hjälpa Michelins.
Perspektiv rita ett hus Grundlektion årskurs sju linneaskolan
När Du laddat ner Appen kommer den att finnas nere i högra hörnet på din Google sida. Det enda Du kommer använda Google till är att skriva in sökobjektet.
En annorlunda historia
Tomt och byggnader idag H Villa Flerbostadshus G A B Villa.
Satsdelar Predikat Subjekt Direkt objekt Indirekt objekt Adverbial
Fallstudie: linjära ekvationssystem
Mattebana i Holmedal.
En presentation av iPad -appar och funktioner
Hjärtat och blodomloppet
MÄTNING Människan har alltid behövt mäta saker.
Maryam Mohammadi, Broängsskolan, Tumba –
Triceratops Triceratops betyder trehornsansikte.
En dag på. Läser en bok Bygga med tågbanan Rita Mysan – rollekar Lyssnar på musik eller en saga på CD:n Väver Syr Praktiska hyllan; tvätta golv, skruva,
Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande.
Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar.
LEDVÅRD Foto: Tina Stafrén.
Saied Alavei Slottsstadens skola 2014
Den magiska dörren.
Den magiska dörren.
MÄTA MED LINJAL.
Rymdgeometri.
Problemlösningsstrategier
Sort- och etableringsförsök i ängsgröe Tabell 1. Sorter, vallålder och etableringsmetod i ängsgröe. Försök Skörd vall I (relativtal) Skörd vall.
Vad kan du göra för att minska ditt ekologiska fotavtryck?
Trä symaskin.
MANETER Maneterna tillhör nässeldjuret. Dom simmar långsamt men oftast glider dom runt med havströmmarna. Därför kan dom dyka upp i stora mängder. I Sverige.
HUSBYGGE Av Percy och Marianne Lärarhögskolan 2005.
Box Monteringsanvisning
Klubbteknik ATT NÅ UT LÅNGT och KÄNNA pucken är hemligheten till en bra klubbteknik. Effektiva finter får du genom att du lyckas hittar ytor genom klara.
Judendom Davidsstjärna. Sabbat Chanukka Sabbat börjar på Fredagseftermiddagen och slutar när solen går ner på lördagen och dom gör det här för att Gud.
Manada.se Kapitel 5 Geometri. 5.1 Omkrets och area.
Tips och tricks! VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Utfall Stå med fötterna tätt ihop och händerna på höfterna. Ha en stolt hållning i rygg och bröst, håll huvudet högt. Ta ett steg fram och böj det närmaste.
Bra att veta om hjärnan. Hjärnan består av tre delar. 1.Stora hjärnan 2.Hjärnstammen 3.Lilla hjärnan Varje del har varsin viktig uppgift, men delarna måste.
Är du matt efter en lång och svettig skiddag? Är du trött i öronen efter en vild after ski? Längtar du efter att krypa ner i en mjuk och go säng? Då har.
EFTER DAGENS LEKTION SKA NI HA LÄRT ER OM Tyngdpunkt, hur man hittar den och hur man ritar kraftpilen som påverkar föremålet Stabilitet och stödyta och.
REa Resan mot målet R8.1 Det nya som kommer Användargränssnittet Just denna sida kommer vara stort för alla, att utseendet är helt nytt Bra funktioner.
Rundtur.
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Avvikelsehantering En säker verksamhet = en säker arbetsmiljö!
Måla ytor som inte redan är fabriksmålade
Cykelförrådet.
Fys vid skador Vid skador finns det alltid något vi kan köra såvida det inte rör sig om hjärnskakning eller liknande med totalvila. Här har ni tre pass.
Steg 1 Förenklad grundstil
och Vecka 35 BE ® BrucElvis LJUD
Klicka här för att börja
Att rita perspektiv Följ med steg för steg
VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Kioskinstruktioner Konstgräsplan
Enheter: längd 1 mil = 10 km 1 km = 1000 m 1 m = 10 dm 1 m = 100 cm
Att rita tvåpunktsperspektiv
Uppvärmning P10 U1 - Stationsträning: U2 - Följa John:
X Vinkelsumma En månghörning eller polygon har tre eller fler sidor och lika många hörn. Antalet hörn ger månghörningen dess namn. Sexhörning.
Optisk illusion Rör det på sig, eller inte? Går det upp, eller ned? Finns det där, eller inte? Man tappar verkligen begreppet om saker och ting.
Spelformer – planstorlekar - planer
Sveriges största möbelhandlare
Grattis till att ha genomfört övningen: Stolt undersköterska
Enpunktsperspektiv.
Här finns fem geometriska figurer.
Musserongångens Samfällighetsförening
Presentationens avskrift:

Loftsäng till Måns

Loftsäng Måns rum 105/120 x 200 Reårbotten Sultan 105 x 200, 25 cm vikt 34,5 kg 120 x 200, 25 cm vik 39.3 kg Sängen ska vara i rummets högra hörn såsom första bilden. Jag tänker att den ”ligger” på någon sorts lister på två sidor, en kort och en långsida. Vid nedre vänstra hörnet hänger sängen i en takfattning såsom första bilden. Möjligt behövs även takfästen för övriga hörn och det skulle unna se ut som på bild 3. En stege ska gå på den nedre kortsidan och den stegen kan kanske fungera som ”ben” för extra stabilitet? Jag tror inte att stegen kommer att kunna vara vinklad som på bilderna då en dörr är nära kortsidan. Om då stegen blir brant, kan man ha handtag på väggen och på något sätt kring det takfäste som går på den högra sidan? Kanske kan man även vinkla fotstegen?

Resårbotten Sultan från Ikea som exempel 105 x 200, 25 cm vikt 34,5 kg 120 x 200, 25 cm vik 39,3 kg