Användarguide WhatsApp för iPhone

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Advertisements

Innehåll • Bakgrund • Tidplan • Funktionalitet • Visning.
SoftOne Mobil Produktpresentation.
Ringa video- samtal med datorn
IPad grundkurs.
iPad fortsättningskurs
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Microsoft® Lync™ 2010 Snabbmeddelanden och närvaro Utbildning
E-post juni 2013.
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Ipad och IT som digitala verktyg i undervisningen
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Gävle Centrumsamverkan QR-utbildning. Möjligheterna med QR.
Hur hitta en grupp - Anvisningar Rednet. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Paketerad lösning för upp till 40 användare
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Tillgänglig IT Komma igång med Basecamp. Som deltagare i kursen får du en individuell inbjudan via epost med en registrerings- och en startlänk.
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
SMSa från en iPhone. För att skriva eller svara på ett meddelande så tryck på ikonen meddelanden.
Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Copyright © 2015 Datatal AB. All rights reserved. Nyheter 5.11.
NattklubbEventRestaurang. Informera och Marknadsför NattPasset.se NattPasset appen.
Musikkompendium Test. Musikkompendium Test 2 Musikkompendium Test 3.
Marlene Nordhage QR-KODER Det finns många möjligheter med att använda sig av QR-koder i förskola och skola. En QR-kod är en avskanningsbar kod som kan.
Installation av Meetings Plus. Hitta till Meetings+ Appen Meetings Plus på en platta med anteckningsfunktion (se kommande bilder för installationsanvisningar)
Skola24 MobilApp för föräldrar. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore.
Dialect Unified En mobil växel olik alla andra Innehåll Växeln som molnstjänst En telefonväxel på dina villkor För användaren Vem vill du ringa? Telia.
E-frikort är ett elektroniskt högkostnadsskydd och består av en databas där alla transaktioner automatiskt samlas från vårdgivare som är anslutna till.
CTM är kopplad till TransQ och Sellihca. När upphandlaren vill bjuda in leverantörer till en upphandling i CTM kan de via upphandlingen i CTM logga in.
Unotelefoni.se Uno. Användarinstruktion. unotelefoni.se Uno. En överblick. Hänvisning Samtal direkt på anknytning
Meddelanden Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0.
RFs app Med RFs app kan ni: Kommunicera - med lag, träningsgrupp eller styrelse via sms och meddelande i appen. Rapportera LOK-stödsaktiviteter -
|UTBILDNING.
Användarguide Skype för iPhone
en snabbguide till de enklaste funtionerna
Användarguide Skype för Androidtelefoner
Lokalbokning i Outlook
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner
SeniorNet Södermalm Microsoft OneDrive
Påfyllningsrapport Panel-PC
WEBBORDERGUIDE.
Ny DEP-relaterad funktionalitet i Ustart
Fjärrkommunikation Mats Reimers.
Mail med länk.
Privata vårdgivare/ Folktandvård
WonderPhone client.
Nödsituation.
Välkommen till PowerPoint
Helhet och allsidighet
Kommunens Informationssystem om Arbetsmiljö
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Läs mer om det Microsoft Nyheter i SharePoint
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Dags för gymnasievalet
Dags för gymnasievalet
App för lön Heroma MinLon
-Administratörer.
Vi i Guddarps IF kommer börja använda oss av Bokat.se!
13 maj 2019 Produktuppdatering Alpha PRODUKT UPPDATERING
Ljustadalens skola
Mi PC Den här presentationen beskriver Mi PC.
Presentationens avskrift:

Användarguide WhatsApp för iPhone WhatsApp är en gratisapp som är krypterad och betraktas som säker att skicka bilder och meddelanden i. Det är bra om man vet att även de som man ska skicka bilder och meddelanden till har WhatsApp. Här ser du de olika funktionerna i appen.

Sök ny kontakt och bjud in till WhatsApp Skriv namnet på den du söker i sökrutan. WhatsApp är kopplat direkt till dina kontakter i telefonen, så de kontakter du har där ser du också via WhatsApp. Via plusset i högerkanten kan du söka nya kontakter. Plusset dyker upp både när du tryckt på Kontakter och Favoriter. Hittar du inte den du söker lägger du först in kontakten i telefonens kontaktbok, och testar igen. Du ser i kontaktboken vilka som har WhatsApp och inte.

Forts. Sök ny kontakt och bjud in… Ett meddelande skapas automatisk via appen och du kan skicka iväg det till din kontakt. Har inte den du vill kontakta WhatsApp kan du skicka en inbjudan.

Skicka meddelande till befintlig kontakt Skicka din bild eller ditt meddelande. Bilden hämtas ur ditt bildbibliotek i telefonen. Klicka på den du vill kontakta bland dina Kontakter, Favoriter eller bland dina Chattar.