Allsång på Liljebacken 18/5 2017

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
RYMDEN.
Advertisements

Linnea Ett öga och en näsa har mitt monster..
Sagostig – sagoäventyr På Viaskolan i Nynäshamn ”finns” ett Viatroll.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Satsdelar.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
VI HAR PLUGGAT FÄRDIGT! Från Hasse&Tage, Hålligång insjungen av några tjejer och killar i klass 6B, Asklandaskolan.
Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.
Skottövning Spel Dribblingsövning Nickövning Två måls spel
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Våra favoritsånger.
Våren På våren känns solen varmare. Snön smälter bort och dagarna blir längre.
Ljudet bytes med fördel till originalmusiken!
Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Sångpåsar.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
PÅGÅENDE FORM Årskurs 4-6 Örbyhus skola.
Explorer of Sweden November 2009 Bildspel nr. 10.
6-årskören ”En förtrollad natt” Klicka för att fortsätta.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Vilka berättelser berättas?
Subjekt, predikat, objekt, predikatsfyllnad och adverbial
Vintern kall och grå Sitter och fryser så, så Djuren sover då
Himlen är blå Fåglarna flyger över skyn Sen kommer stjärnor.
Semester i Kläppen Vi och tre andra familjer åkte till Kläppen på semester. Här sitter jag och Anton i sittliften. Vi ska till baksidan av Kläppen. För.
Som vanligt tog vi oss en titt i kylen sent igår kväll.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Barnvisor.
Marcus berättar lite om sig själv
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Toe taps. Hook turn. U turn. Step on. Twist of outside. Inside fake
Den magiska dörren.
DU GAMLA, DU FRIA Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord, du tysta , du glädjerika sköna! Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord, din sol, din himmel, dina.
Vill du lära dig lite om snapchat? Kolla då på denna videon.
Trollkronan Det var en gång 2 troll dom var tvillingar de heter Nisse och Risse. Dom bor i en grotta under kung Långmans slott i Bromskogen. Ordet Brom.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Hur mår du idag? Jag är glad idag Idag är jag glad.
Det var en gong 2 barn som hete Alexandra och Tilda.
ATT BLI EN IDROTTARE.
Hönorna dom kacklar hela dagen lång, Lyssnar inte fast man säger gång på gång Sluta kackla, sluta kackla, sluta kackla, sluta kackla Sluta kackla sluta.
Allsång på Liljebacken 19/5 2016
Julkalender för 4A
Fotbollskolan barn födda 2002 Bollek 1 Syfte: Lek – skjuta på mål Organisation: Två lag enligt skiss. 5 koner. Anvisning: När tränaren ropar ett nummer.
Skolkör F-3 Vi övar inför skolavslutningen. Sommarn är här Sommarn är här, sommarn är här Sommarn är här - för dig och mig Skönt att vara ledig, bada.
Det började så här. På väg till träningslägret i Helsingborg.
ÖVNINGAR P03 v Roberth Bromér. Bollteknik I denna organisation har varje spelare var sin boll, och en egen yta att jobba i. Spelaren tar med.
Skott 10 meter, eller längre. Öva: Ta några meters ansats och försök att skjuta bollen, så att den flyger i luften. Uppgift: Visa en vuxen att du kan skjuta.
Skolavslutning 2017 T1-skolorna.
Jämställdhet Vad är det?.
Jämställdhet Vad är det?.
Två ackord på Ukulele.
Trivselregler P07-Furulund
Uttal Vokaler dikter.
Verb (Något man gör) Verb beskriver något som man gör. Verbet kan böjas i olika tempus. Tempus = tid. Verb kan beskrivas på olika sätt. Imperativ Infinitiv Presens.
34 BE Gå vidare genom att klicka på musen ! ® BrucElvis.
och Vecka 35 BE ® BrucElvis LJUD
Första sidan beskriver kort hela träningens mål / syfte
AIK P03, V33-10, måndag, Driva / Vända / Bollbehandling, steg 1: ca
Spelare: P11, F11/10/09 Tränare: Spelare i P04, F03/04
Uttal Vokaler dikter.
Tusenfotingen GRÖN För att erhålla Tusenfotingen GRÖN ska du klara av och genomföra: Ta fart och åka själv i cirka 20m Stanna och sätta eller lägga.
Vilken sång ska vi sjunga?
BOLLA & TRIXA… BÖRJA MED ATT STUDSAR MELLAN VARJE TILLSLAG. NÄR NI KAN GÖRA 10 PÅ RAKEN, SÅ FÖRSÖKER NI BOLLA UTAN STUDS MELLAN TILLSLAG… LIGG PÅ GRÄSET,
Träningsprogram Barn födda 08/ kl 09:30 -11:00
Tomtarnas julnatt Midnatt råder, tyst det är i husen, tyst i husen,
Svensk grammatik ORDKLASSER 1.
SoL övningskompendie Tema: Speluppfattning
Vilken sång ska vi sjunga?
Presentationens avskrift:

Allsång på Liljebacken 18/5 2017

Dille Delfin Dille Delfin dyker ner i vattnet.   Dille Delfin dyker ner i vattnet. Dille Delfin kommer upp igen. Dille Delfin leker hela dagen men sen vill Dille ta det lugnt. Då vill han sova och drömma vackra drömmar då måste du lova att vara väldigt tyst ”Daddy finger”   Daddy finger, daddy finger, where are you? Here I am, here I am, how do you do? Mammy finger, mammy finger, where are you? Broder finger, broder finger, var är du? Här är jag, här är jag, hur mår du? Syster finger, syster finger, var är du? Baby finger, baby finger, var är du? Här är jag, här är jag, hur mår du ?

Smörblomman Tokiga visan. Gult som solsken, gult som gull, vi har hela ängen full av smörblommor som står och nickar Vårt sommargolv har gula prickar Gult som solsken, gult som gull, vi har hela ängen full av smörblommor som står och nickar Vårt sommargolv har gula prickar Tokiga visan. (melodi: ooa hela natten) Ooa hela natten Bä bä vita lamm Ekorrn satt i granen Skalar kottar bak och fram Imse vimse spindeln ramlar ner i ån Mors lilla olle svarar fel i telefon Hallå där köp blåbär Vi tar den en gång till.   Ooa hela natten Bä bä vita lamm Ekorrn satt i granen Skalar kottar bak och fram Imse vimse spindeln ramlar ner i ån Mors lilla olle svarar fel i telefon Hallå där köp blåbär Nu är visan slut.

Tvärtomvisan När andra går i skolan så sitter dom i bänken och lyssnar på fröken för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på fröken och lyssnar på bänken för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra fyller år så ligger dom i sängen och väntar på tårtan för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på tårtan och väntar på sängen för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra ska meta så sitter dom på bryggan och tittar på flötet för så ska det va! Men jag…. Jag sitter på flötet och tittar på bryggan för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra är kära så sitter dom i soffan och pussar på tjejen för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på tjejen och pussar på soffan för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra spelar fotboll då springer dom på planen och sparkar på bollen för så ska det va! Men jag….. Jag springer på bollen och sparkar på planen för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag.

5 små glada troll Dansa alla Babblarna Här är fem små glada troll  som vill dansa rock´n roll, rock ´n roll rock ´n roll studsa som en gummi boll. Tummetroll blir jätte trött, lägger sig och somnar sött, somnar sött, somnar sött så var de bara en, två, tre, fyra……. Här är fyra glada troll som vill dansa rock´n roll, rock´n roll rock´n roll studsa som en gummi boll….lalalala” Peketroll blir jätte trött ….. Långetroll… Ringetroll… Lille lille troll…. Dansa alla Babblarna hopp hopp hopp hopp hopp hopp hopp hopp hopp hopp. Klappa med händerna Stampa med fötterna hopp hopp hopp hopp

Gräshoppa Jag är en gräshoppa, en gräshoppa och jag kan inte sitta still. Jag är en gräshoppa, en gräshoppa, jag hoppar lite som jag vill. Sen sitter jag i solens sken och spelar lite på mitt ben, Y-i-y-i-y-i Jag är en gräshoppa en gräshoppa och jag kan inte sitta still. Jag studsar som en känguru, titta när jag hoppar nu. Jag är en gräshoppa, en gräshoppa och jag kan inte sitta still, cha cha cha.