Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Allsång på Liljebacken 19/5 2016

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Allsång på Liljebacken 19/5 2016"— Presentationens avskrift:

1 Allsång på Liljebacken 19/5 2016

2 Dansa lilla nallebjörn
Hopp hopp hopp hopp hopp hopp Hopp hopp hopp hopp Stampa med fötterna Klappa med händerna Hopp hopp hopp hopp. Bä bä vita lamm Bä bä vita lamm har du någon ull. Ja ja kära barn jag har säcken full. Helgdagsrock åt far och söndagskjol åt mor och två par strumpor åt lille lille bror.

3 Tvärtomvisan När andra går i skolan så sitter dom i bänken och lyssnar på fröken för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på fröken och lyssnar på bänken för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra fyller år så ligger dom i sängen och väntar på tårtan för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på tårtan och väntar på sängen för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra ska meta så sitter dom på bryggan och tittar på flötet för så ska det va! Men jag…. Jag sitter på flötet och tittar på bryggan för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra är kära så sitter dom i soffan och pussar på tjejen för så ska det va! Men jag….. Jag sitter på tjejen och pussar på soffan för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag. När andra spelar fotboll då springer dom på planen och sparkar på bollen för så ska det va! Men jag….. Jag springer på bollen och sparkar på planen för jag är inte som andra jag, nej jag är inte som andra jag.

4 Imse Vimse Spindel Tio små indianer
Imse Vimse Spindel klättrar upp för trån Ner faller regnet spolar spindeln bort. Upp stiger solen torkar bort allt regn. Imse Vimse Spindel klättrar upp igen. Tio små indianer En och två och tre indianer fyra, fem och sex indianer, sju och åtta och nio indianer tio små indianer. Alla hade dom fjädrar på huvet alla hade dom pil och båge, alla var dom stora och starka för björnen skulle dom ta. Hysch hysch nu hör jag hur det knakar. Hysch hysch nu hör jag hur det brakar Hysch hysch nu hör jag hur det knakar För nu kommer björnen fram. fyra, fem och sex indianer sju och åta och nio indianer alla indianer sprang hem.

5 Bamse Heja Bamse, starkast är vår Bamse. Men han tycker inte om att slåss! Dunderhonung, farmors dunderhonung, äter han för att bli stark förstås. Och kommer det en stöddig typ, och ger en liten svag ett nyp, då laddar Bamse upp igen med dunderhonungen. Heja Bamse, snällast är vår Bamse. Lycklig den som har en sådan vän. Skalman, Skalman jättegenialman Är en fiffig kompis som kan allt! Skalman, Skalman jättegenialman Är en fiffig kompis som kan allt! Heja Vargen, han var förut arg´en, nu så är han glad för det är jul. Och vi känner oss som goda vänner, för tillsammans har vi alla kul!!

6 Smörblomman Krokodilen i bilen
Gult som solsken, gult som gull, vi har hela ängen full av smörblommor som står och nickar Vårt sommargolv har gula prickar Gult som solsken, gult som gull, vi har hela ängen full av smörblommor som står och nickar Vårt sommargolv har gula prickar Krokodilen i bilen Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil Han va rätt tjock och fet och blåste i en trumpet Men bilen var för trång och svansen var för lång, så den fick ligga på ett litet flak därbak.

7 Släpp loss Sedan jorden var platt har man dansat omkring
pasadouble och chacha från Borås till Bejing Man har skakat på höften, man har stått på ett ben Världen är som ett dansgolv och du är stjärna på scen Så upp med armarna, upp med armarna Stampa fötterna, stampa stampa fötterna Klappa händerna, klapp klappa händerna Oooooooo Släpp loss (5gr) Om nån pekar och ropar Hörrudu tagga ner Ska du inte ta åt dig utan höra dig mer Kanske skaka på höfter, kanske stå på ett ben Världen är som ett dansgolv och du är stjärna på scen Jag vill inte sitta still, tråkigt- tråkigt Jag vill dansa lite till, flåsigt-flåsigt Det gör inget om man svettas alla kläder kan ju tvättas så vi tar den en gång till


Ladda ner ppt "Allsång på Liljebacken 19/5 2016"

Liknande presentationer


Google-annonser