Vi har inlett ett samarbete med Intersport denna säsong.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Fallgropar Omärkta planer, ritningar och kartor
Advertisements

ÖPPET KÖP BYTESRÄTT Ingen lag!
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
Ekologiskt fotavtryck och miljömärkningar
Sortera Ordna följande bråk så att det minsta kommer först:
Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd.
Min första kontakt med arbetslivet
Grunderna i vallning för klassisk skidåkning Svartbäcksmåla
Färgelanda bibliotek Kvalitetssäkring Låntagarenkät.
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Malmö hösten 2010 Hej, För den intresserade finns det möjlighet att beställa en overall i IFK-färgerna enl. bifogad information. För att vi på ett smidigt.
Träningsläger i Frankrike? Diskussionsunderlag - redovisning enkäten - diskussion
Försäljning av Newbody Säsongen Mål Målsättningen är att sälja 1000 st paket. Förra året sålde vi totalt 801 st paket, vilket gav ett överskott.
Företaget – Andmotion  Bildades år 2010 och ägs av eEquity  Främst inriktade på vinter- och vattensport inom näthandeln  Affärsidé ” Att genom e-handel.
Styckeindelning.
Vill du bli Sundsvalls kommuns leverantör?
17-20 februari 2011 Uppdaterad Uttagningsregler I årets Kalle Anka-final får vi anmäla så många åkare som vi önskar. Vi kommer ändå att behöva.
Informationsmaterial om material
Välkomna till VÅR säsongen 2010! Från den 1/1 -27/ Vi följer ledorden Respekt - Ansvar - Kompis - Roligt - Samarbeta Vi är idag 47st i Team 00.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Välkomna till Tullus SG Skidskytteträningar säsongen 15/16.
Ramavtalet i korthet Eldningsprodukter och drivmedel i bulk 2015
GUIDE TILL DIN UTRUSTNING SÄSONGEN 2014/15 VIA BAUER HOCKEY OCH SPORTXTRA EKERÖ TILL ALLA MEDLEMMAR I EKERÖ IK.
Av: Samuel, Jonas N, Matilda, Gustav I och Sara. Team Sportia VaraOrd. Pris REA prisSänkni ng Sänk ning i % Decimalf orm Bråkfo rm Fotbollsskor1799 :-899,
Sollentuna Hockey Club Team -01 Informationsmöte Sollentuna Hockey Team
Föräldramöte BHC U11/U12 (Team -05). Agenda föräldramöte BHC Team Organisation 2.Säsongsplanering 3.Ekonomi 4.Material 5.Träningsmatcher.
Hammarby Bandy Klubbprofil HAMMARBY BANDY. Produkter Kosa Basic Grå Jogging Klubbpris Senior 495:- Junior 450:- Ord pris Senior 650:- Junior 590:- Värmeoverall.
Ledarträff Tisdag 8 september Välkommen till säsong 2015/16.
Lagtävlingar Tips och råd för lagledare Lagledaren utses av klubben, ska vara lämplig för uppgiften. Gärna två stycken. Ser över intresset för lagtävlingar.
Föräldramöte Innebandy P05 Måndag 9/2 – ÖSK U Klubbhus Kl 18:00 – 19:15 Presentation av oss ledare & föräldragruppen Säsongsplanering VT 15 Poolspel Träningarna.
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2016 Klubbprofil 2016.
Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 MSSK Projektpool.
Grundkurs i skidvallning (Glid, burk, klister och verktyg)
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2016.
Svenljunga IK 2017.
(Med reservation för förändringar och prisjusteringar)
En kort lektion i hur du inte blir blåst
Profil Krylbo IF 2017 / 2018 Krylbo IF har tillsammans med Intersport Avesta och uhlsport tagit ut de produkter som skall ingå i klubbprofilen den här.
Leverans och betalning
Klubbprofil Limmareds IF.
En muntlig eller skriftlig överenskommelse
BIK, klubbshop 2015 Här kan ni se alla artiklar som ingår i vår ”Klubbshop” För ytterligare information kan ni gå in på och läsa mer.
BIK, klubbshop 2014 Här kan ni se alla artiklar som ingår i vår ”Klubbshop” För ytterligare information kan ni gå in på och läsa mer.
FÖRENINGSPROFIL 2016.
Föräldramöte 09 röd
Träningskläder Min beställning: Mitt barns namn: Förälders namn:
Team Up! Nya Partnerskap för bättre affärer
Föräldramöte 25/4  .
Det finns flera sätt att åka skidor på…
Nyfors IK Klubbprofil 2017.
6A - LÄXOR v. 13 Vad händer längre fram? Vad händer vecka 13?
Piteå Hockey Utprovning A-Lag, J-20, J-18, U-16, P-03
5. Vem gör beslut till verklighet?
Borås Baskets, errea Kollektion
STUREBY SK PROFIL 2012.
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2017.
Nu är det dags! Ansökan till gymnasiet
Klubboverall Enköpings SK Gymnastikförening
Instruktioner för orderportal på:
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2017.
EXTRA ÖPPET PÅ INTERSPORT TEAM VÄST
FÖRENINGSPROFIL 2018/19 Klubberbjudanden för vecka 39.
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2016.
Ramavtalet i korthet Eldningsprodukter och drivmedel i bulk 2015
Erbjudanden för klubbveckorna 7-8*
Extra pengar till lagkassorna
Luncherna äter vi på Helges!!
Dialogmöte enskild pedagogisk omsorg.
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2019.
Presentationens avskrift:

Vi har inlett ett samarbete med Intersport denna säsong. En längdkväll för Bergeforsens SK Nästa Onsdag den 25/11 kl. 17.30-20.30(ingång stänger kl 20) * 15%rabatt på alla ord priser på skid- och löpavdelningen. * 20% rabatt på större vallabeställningar. Då sköter klubben en sammanställning av allas beställningar och lämnar till mig. Leveranstid ca 1 vecka. Gäller Swix, Start, Star, Rex och skigo (kan säkert lösa andra märken också). Ni får kataloger från oss. * Om ni vill ha hjälp att kolla igenom spann på gamla skidor och beställa nya så har ni möjlighet att boka tid med Joakim  Kastemyr (fd team sportia). Han hjälper er med allt ni önskar inom skidutrustning och vallning. * Vi kommer att kunna köpa produkter till rabatterade priser och de kommer kunna ta hem skidor på beställning innan lägret i Vålådalen för de som behöver nya skidor. Om butiken: Viljan finns i butiken att få den att bli en riktig skidbutik som även riktar sig mot tävlanden. Intersport har därför inlett ett samarbete med mig för få hjälp att få rätt utbud och göra butiken attraktiv för skidklubbar i distriktet. Man kan inte begära att en butik ska kunna bli en riktigt spännande och bra skidbutik första vintern, så vi hoppas att ni kan ha överseende med vi inte har samma utbud som Team sportia hade, men allt går att beställa hem och vi jobbar hela tiden på att bli bättre. Vi tar gärna emot tips på leverantörer som ni gärna ser i butiken (som ex red creek som vi hört från flera). Butiken kommer även att jobba tillsammans med distriktets enda skidslip (bra nog för längdskidor alltså!!!), dvs Häggströms slip.   För att säkerställa att vi kommer att kunna ta hand om våra skidklubbar på ett bra sätt så är vårt mål att jobba med endast 4 klubbar, där en av klubbarna som vi gärna ser är Bergeforsen