Landslagets fotbollsskola 2011. FÖRENINGSPRISET FÖRENINGSPRIS och mervärden LFS ska stå för kvalité i alla delar i konceptet Spelar- och ledarrekrytering.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Spelarutbildningsplan Östergötlands FF
Advertisements

F ÖRÄLDRAMÖTE F04:7. B OO FF’ S VÄRDEGRUND Fotboll är en lagsport Respekt Socialt ansvar Stolthet Delaktighet.
ÅLDERSGRUPPEN 10 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Ambassadörsutbildning för dig som ska prata om IdrottOnline Thomas Larsson, RF-IT Version: beta
Föräldramöte F-05.
Spelförståelse 1 ”Spelförståelse är att förstå spelet. Det handlar inte om att förstå ett speciellt spel utan spel i allmänhet – sitt eget och motståndarnas.
Fotbollsakademi – för flickor och pojkar!
Hattrick Ett starkt lokalt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping med tre tydliga mål! ”Ingen vet hur det slutar, men det var här det började.” Samarbete.
IK Viljan P01 – säsong 2014 Bilden från Idag är vi fler i truppen än då.
Varnhems IF´s Varnhems IP samt Varnhemsgården Svenska Kyrkan i Varnhem fredag 15 augusti kl – söndag 17 augusti kl (Vid jättedåligt väder.
Fotbollsverksamheten
Vad handlar det om? Fotboll-, innebandy- ishockey samt bandyförbundet i Gästrikland samverkar tillsammans med Gästriklands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.
Historia och Organisation
Plattformen Idrottens barn- och ungdomsledarutbildning.
RF:s anvisningar för barn- och ungdomsidrott
Föräldramöte 19/10 P05.
ÅLDERSGRUPPEN 6 ÅR VÅREN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
ÅLDERSGRUPPEN 8 ÅR HÖSTEN. Kvällens program Rapport från ledarna om säsongen Kvällens tema Gemensamma diskussioner och eventuella överenskommelser Utbildningar.
LIF-Ungdom spelarutbildning
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
LEDARTRÄFF Torsdag den 13 mars Nolltolerans Införs i Uppland 1 april 2008.
Utbildningsplan för Arvika Volleyboll Syftet med planen fram till 2011: Att klubben alltid skall ha minst den kompetens vad gäller tränare,
Flickor 01/02 Kick off Tunanäs
Föräldramöte F 08/09 30 September Policy, spelarutbildningsplan; hur jobbar BK Höllviken med flickfotbollen? 2.Höstens planering: Tjejcupen,
Landslagets fotbollsskola 2004 Det här är Landslagets fotbollsskola: Öppen för barn i alla åldrar – alla är välkomna Teknikmärket – fortsatt introduktion.
Målsättning: Flera och bättre fotbollsspelare i Småland Baserad på Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan.
Föräldramöte Ytterby IS F Välkomna till Ytterby IS Ytterby IS bildades den 1947 och är Kungälvs största fotbollsförening, med verksamhet.
Gemensamt Idrottslyftsprojekt för alla klubbar i Värmlands FF. Start 1 jan 2013 och fram till och med 31 dec 2014, då det utvärderas. Syftet med projekter.
Målsättning: Flera och bättre fotbollsspelare i Småland Baserad på Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan.
STD-KM :02 Föräldrarmöte IFK
Landslagets Fotbollsskola 2013 Var och När – Alsike Konstgräs – 14/ /6 Deltagare – 61 barn Organisation – 2 rektorer – 7 huvudledare – 6 hjälpledare.
Målsättning: Flera och bättre fotbollsspelare i Småland Baserad på Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan.
Föräldramöte SMÅ IF Fotboll Agenda; Era åsikter om bra och dåligt med SMÅ IF Fotboll Presentation SMÅ IF Fotbolls styrelse Styrelsens uppgifter Framtiden.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Välkommen. Föreningens utvecklingsområden Föreningsidé Vision – Mål - Policy Struktur Kommunikation Materiella resurser Medlemmar.
Föräldramöte April 2015 Domsjö IF F-07. Agenda Avgift/Beting Träningar Föräldraengagemang/uppgifter att fördela Försäljning Utbildning för ledare SISU.
Hemsidans funktioner Lägga in spelares uppgifter Informationsspridning Lok-stöd, statligt stöd.
Timeout för läsning -ett samarbetsprojekt kring läsning och idrott SISU IU Uppland, Länsbibliotek Uppsala, biblioteken i Heby, Håbo och Enköping.
Stadens stolta förening Föräldramöte P 07 IFK Eskilstuna.
HuFF – visionen som blev verklighet. 1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna,
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
Föräldramöte F Program Ledare Hertzöga BK
Föräldramöte
FOTBOLLSAKADEMIN VÄSTMANLAND
Föräldramöte SIF P-06 April 2017.
Ledarträff Kareby Hed 21 augusti, 2016.
Föräldramöte inför säsongen 2014
VÄLKOMNA! Ope IF P
SOMMARFOTBOLLSSKOLA Vi ska både lära mer om fotboll
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
FAIR PLAY 2011 Syfte Fair-Play utbildning Vi vill ha en attityd hos våra barn och ungdomar som präglas av respekt för fotbollens regler och en stolthet.
BK TINNIS F
Talangutveckling Ungdom
PROJEKTBESKRIVNING ”Zonlyftet”
V älkommen K I C K O F F
Aktiviteter fotbollssommaren 2012 flickor f
”Så många som möjligt-så länge som möjligt-så bra som möjligt”
IBK Vänersborg Red Stars
Gammelstads IF 2011 Fotboll Pojkar -99.
Värderingar Lekebergs IF
Spelarmöte F-11 Välkomna!
Välkomna! Mål och vision 2015 Inriktning Träningar Tider, matcher, cup och poolspel Engagemang Ekonomi Övrigt/Diskussion.
Onsala BK.
Lövängens IP och Ängö Schakt Arena Rönnbärsvägen Varekil
Planering och information för 2018
Välkomna till Ungoteket!
Spelarutbildningsplan
ORGANISATION & ARBETSSÄTT SÄSONGEN 2017/2018 HISINGEN HOCKEY
Välkomna till föräldramöte VIK P09:1
Föräldramöte NIF P06 Vår 2019.
Presentationens avskrift:

Landslagets fotbollsskola 2011

FÖRENINGSPRISET FÖRENINGSPRIS och mervärden LFS ska stå för kvalité i alla delar i konceptet Spelar- och ledarrekrytering Tillgång till Tränarsajten med anpassade övningar Egen föreningssida Marknadsföringsmaterial och trycksaker Spelar- och ledarpaket knutna till landslagen Landslagskort med entré till allsvenska matcher och andra förmåner Landslagets fotbollsskola 2011 Föreningspriset 2011: 239 kronor PER DELTAGARE

SPELARPAKETET ”Landslagslik”utrustning Funktions t-shirt i 100% polyester Svensktillverkad vattenflaska Fotboll Landslagets fotbollsskola 2011

LEDARPAKET Unika landslagsmodeller för ledarna Vindtröja med kort dragkedja Funktions t-shirt i 100% polyester Shorts med innerbyxa och fickor Vattenflaska FÖRENINGSANSVARIG Ryggsäck Landslagets fotbollsskola 2011

Samarbetspartners 2011 Nationella samarbetspartners Umbro ansvarar för inköp av all utrustning till spelar- och ledarpaket samt leveranser till Intersportbutikerna Intersport ansvarar för byten, reklamationer och leveranser till föreningarna Svenska kyrkan ansvarar för utbildning i föreningarna om våra gemensamma värdegrunder som glädje, delaktighet och rättvisa Folksam – ny samarbetspartner delaktig i skadeförebyggande övningar och delar ut sjukvårdsväska till aktiva föreningar

Landslagets fotbollsskola 2011 Samarbetspartners 2011 Kolmården är ensam partner och ger fri entré till spelare och ledare samt ger kunskaper om djur till alla Skolfotograferna den enda officiella fotografen som har rätt att genomföra fotografering av spelare och ledare i arrangerande föreningar

Nyheter och mervärden

Landslagets fotbollsskola Nyheter – innehåll Spelarutbildningsplan Spelarutbildningsplan upp till15 år genomförs i Landslagets fotbollsskola Den ligger till grund för en allmän spelarutbildningsplan Tema ”glädje” 2011 – en gemensam värdegrund Temat genomförs i form av ett Memory-spel som distribueras till spelare/förening Svenska kyrkan och Sisu Idrottsutbildarna delaktiga i Glädjetemat Syftet är att sätta fokus på glädjen som är en del i Spela, Lek och Lär Folkhälsotema Flerårig temaplan utifrån folkhälsomålen Goda matvanor 2011 med landslagsspelare som förebilder Ett enklare häfte produceras som utbildningsmaterial

Landslagets fotbollsskola Nyheter – innehåll spelförståelse Armband i gult, grönt och blått skapar spelförståelse på ett pedagogiskt och annorlunda sätt Syftet är att lära barnen speldjup, spelbredd och position på planen genom att använda färger Färger används som ett pedagogiskt hjälpmedel Materialsäck/Väska 100 utvalda föreningar får en materialsäck/väska som ska ge möjlighet till motoriska övningar Säcken/väskan innehåller olika redskap som t.ex. hopprep Syftet är att träna spelarnas motorik och koordination

Landslagets fotbollsskola Nyheter – innehåll Stärka de fysiska grundförutsättningarna Anpassade och utvalda övningar för åldersklasserna Folksam är ny partner som promotar genomförande i förening 50 sjukvårdsväskor lottas ut till föreningar som genomför övningar Övningar kommer att finnas på Tränarsajten Syftet är att stärka fysiska grundförutsättningar som balans och koordination hos spelaren Domarens roll och uppgift Ett samarbete med SvFF:s domarkommitté som en del i LFS Ett utbildningsmaterial som beskriver domarens uppgift är under produktion och kommer att distribueras till spelare/föreningar Syftet är att skapa förståelse för domarens uppgift och funktion Distriktets domarkommitté och elitdomare kan medverka lokalt

Landslagets fotbollsskola Under utveckling Landslagets fotbollsskola – ”Street” Spontan form av fotbollsskola Konceptet genomförs som test på utvalda platser 2011 Distrikt, förening och kommuner kan vara delaktiga Utbildade ledare genom distrikt eller förening Spelaranmälan via Fotbollsspel under ordnade men spontana former Genomförs i t.ex. bostadsområden Test av konceptet med kommuner i Skåne 2011 Utvärderas under hösten 2011 för att genomföras under 2012

Avsparksutbildning för alla ledare 18-19/5 i Eskilstuna, två vardagskvällar. Anmälan görs via FOGIS 25-26/5 i Södertälje,, två vardagskvällar Anmälan görs via FOGIS Landslagets fotbollsskola 2011

Kontakt till sisu och svenska kyrkan Sörmlandsidrotten Jonas Nilsson, , Svenska Kyrkan Helena Niemonen, Arne Larsson, Landslagets fotbollsskola 2011

tränarsajten Landslagets fotbollsskola 2011

Anmäl din förening senast den 31 mars