Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VARMT VÄLKOMNA. 2014/2015 Ett samordningsprojekt mellan Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommun. Projektägare är Karlshamns Kommun Projektledare:

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VARMT VÄLKOMNA. 2014/2015 Ett samordningsprojekt mellan Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommun. Projektägare är Karlshamns Kommun Projektledare:"— Presentationens avskrift:

1 VARMT VÄLKOMNA

2 2014/2015 Ett samordningsprojekt mellan Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommun. Projektägare är Karlshamns Kommun Projektledare: Anneli Karlsson

3 Bakgrund Expansiva Företag – affärsutveckling i möten med andra

4 Syfte och Mål med nätverket Syftet med att starta Expansivt Nätverk är att få igång små och medelstora företag till att nätverka mer över kommun och bransch gränser. Vi vill att ni skall bli bättre på att ta hjälp av varandra, dela med er av era erfarenheter - bra som dåliga. Ta del av varandras kontakter genom att tipsa och rekommendera varandra inför andra. Vi vill också att ni ska vara ut och nätverka mer på redan etablerade nätverks platser. När man driver företag kan man aldrig få för mycket kontakter! Ett annat mål är att stimulera till nya affärsmöjligheter i och genom nätverket och att era företag växer och utvecklas i den riktning som ni vill.

5 Upplägg och nästa träff Varje träff inleds med en föreläsning på 45min - 1h Därefter så finns det tid till företagspresentationer ca 15min/företag max 3 företag /gång Tips på kommande nätverksaktiviteter Kvällen avslutas med mat & mingel VI SKAPAR FÖRUTTSÄTTNINGAR – ER UPPGIFT BLIR ATT TA TILLVARA PÅ VARJE TILLFÄLLE SOM GES.

6 Upplägg och nästa träff Nästa träff 11 dec 2014 – Rådhuset Karlshamn. www.expansivt.se ?


Ladda ner ppt "VARMT VÄLKOMNA. 2014/2015 Ett samordningsprojekt mellan Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommun. Projektägare är Karlshamns Kommun Projektledare:"

Liknande presentationer


Google-annonser