Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

En mobil växel olik alla andra

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "En mobil växel olik alla andra"— Presentationens avskrift:

1 En mobil växel olik alla andra
Dialect Unified En mobil växel olik alla andra

2 Vem svarar när du jobbar utanför kontoret?

3 Sveriges enda mobila växel med fria samtal till fast pris
Från 169 kr /mån. Modern växelfunktionalitet i mobilen, datorn och din fasta telefon Fria samtal, även externa samtal och utlandssamtal Fungerar med valfri mobiloperatör Erbjudandet gäller Dialect Unified Smart. Angivna priser är exklusive moms. Startavgift och kostnad för mobilabonnemang tillkommer. För mer information kontakta din lokala Dialectrepresentant.

4 Växeln som molntjänst Ingen ”låda” att installera och underhålla.
Möjlighet att kombinera fast och mobil telefoni. Abonnera istället för att köpa. Betala bara för det du behöver just nu.

5 En telefonväxel på dina villkor
Fungerar i din dator, mobiltelefon och fasta telefon. Anpassa som du vill. Betala bara för det du behöver. Välj mobiloperatör och abonnemang. Mixa som ni vill.

6 Dialect Unified i mobilen
App för Android , iPhone och Windows Phone Lätt att logga i och ur växeln eller olika samtalsgrupper Se status på dina kolleger och koppla direkt i mobilen

7 Dialect Unified i datorn
Enkelt att koppla och hantera samtal Importera kontakter från Outlook Fungerar som kontrollpanel för mobilsamtal

8 Enkelt för användaren Öppna och stäng företaget med en knapptryckning
Samma vy i datorn och i mobilen Se vilka kolleger som är tillgängliga resp. upptagna

9 Allt detta får du 1 nummerserie om totalt 10 nummer Från 169 kr/mån.
1 ringgrupp till huvudnummer Nattmeddelande Datorklient och mobilapp för alla användare Fria samtal med Dialect som operatör Bygg ut och förändra när du vill!

10 Ring gratis till hela världen. Vilken lösning passar dig?
Fastpris Norden Dialect Unified Smart – grundpaket mobil växel Fria samtal till Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island Pris från 169 kr/mån* Fastpris Världen Dialect Unified Smart – grundpaket mobil växel Fria samtal till hela världen Pris från 249 kr/mån* *Pris är exkl moms och gäller endast samtal som passerar genom växeln. Kostnader för mobilabonnemang tillkommer. För fullständiga villkor se aktuell prislista.

11 Få en trygg och säker leverans
Analys & rådgivning Vi börjar med ett personligt möte för att lära känna dig och din verksamhet. Design av lösning Alla detaljer ses över för att du ska få en lösning som du är nöjd med. Leverans Du får information om allt ska göras och vad du bör tänka på som kund. Uppstart Din personliga tekniker ser till att alla kommer igång och vet hur man gör. Uppföljning Vi kontrollerar att allt fungerar som det ska och att du är nöjd med lösningen.

12 Vad kostar ett missat samtal?


Ladda ner ppt "En mobil växel olik alla andra"

Liknande presentationer


Google-annonser