Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Reklam Vad säger bilden oss egentligen!?. Jobba 4st tillsammans i grupp med att analysera en reklambild. Fundera på: Vem har gjort reklamen? Vilken vara/tjänst.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Reklam Vad säger bilden oss egentligen!?. Jobba 4st tillsammans i grupp med att analysera en reklambild. Fundera på: Vem har gjort reklamen? Vilken vara/tjänst."— Presentationens avskrift:

1 Reklam Vad säger bilden oss egentligen!?

2 Jobba 4st tillsammans i grupp med att analysera en reklambild. Fundera på: Vem har gjort reklamen? Vilken vara/tjänst vill man sälja? Finns det fler budskap och avsikter med reklamen? Vilken målgrupp riktar man sig till? Vad är det vi faktiskt ser? Vad får det oss att associera till och tolka? Förmedlar bilden något ideal till oss?

3

4

5

6

7

8 Bilden säger mycket mer än vad vi tänker på… Det är inte bara en reklam som säljer en vara…

9 Jobba 4st tillsammans i grupp med att analysera en reklambild. Fundera på: Vem har gjort reklamen? Vilken vara/tjänst vill man sälja? Finns det fler budskap och avsikter med reklamen? Vilken målgrupp riktar man sig till? Vad är det vi faktiskt ser? Vad får det oss att associera till och tolka? Förmedlar bilden något ideal till oss?

10 Anteckna det ni pratar om och kommer fram till för att sedan kunna redovisa för resten av klassen


Ladda ner ppt "Reklam Vad säger bilden oss egentligen!?. Jobba 4st tillsammans i grupp med att analysera en reklambild. Fundera på: Vem har gjort reklamen? Vilken vara/tjänst."

Liknande presentationer


Google-annonser