Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer."— Presentationens avskrift:

1 Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer dom fram till vem som ligger bakom det… Vem kan det vara??

2 Min berättelse skulle vara att man inte listade ut vem som var rånaren/mördaren direkt. Man skulle få ledtrådar under tiden och i slutet veta vem det var.

3 Första tanken var att dom gick in på datorn och hittade vart Sven bodde. När dom gick till Sven var han död… Men han var också miljonär. Jag ville att det skulle bli mer verklighet i den.


Ladda ner ppt "Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer."

Liknande presentationer


Google-annonser