Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hjälp ett inbrott!. SOS 112, vad har inträffat? Hjälp, det är inbrott. Jag ser två gubbar som har krossat rutan till affären och dom är på väg in!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hjälp ett inbrott!. SOS 112, vad har inträffat? Hjälp, det är inbrott. Jag ser två gubbar som har krossat rutan till affären och dom är på väg in!"— Presentationens avskrift:

1 Hjälp ett inbrott!

2 SOS 112, vad har inträffat? Hjälp, det är inbrott. Jag ser två gubbar som har krossat rutan till affären och dom är på väg in!

3

4 Var står du? Jag har gömt mig bakom hörnet.

5 Vad hände sen? Polisen Brandkåren Sjukhuset Veterinären Vem tror du kommer att hjälpa dig? Klicka på någon av knapparna nedan… Frisören Affären bredvid Glasmästaren Rektorn Avsluta

6 Tillbaka Hos brandkåren Brinner det någonstans?... Jasså inte… Då kan jag nog inte hjälpa dig!

7 Tillbaka Hos Polisen SOS-operatören: -Nu har jag kopplat dig till polisen. -Gå därifrån så att inget händer dig. -Tack för att du ringde.

8 Tillbaka På sjukhuset Är det någon som är skadad?... Jasså inte … Då kan vi nog inte hjälpa dig!

9 Tillbaka Hos veterinären Fanns det någon skadad hund med vid inbrottet… Jasså inte… Då kan jag nog inte hjälpa dig!

10 Tillbaka Hos frisören Vad tjuvarna långhåriga?... Jasså inte… Då kan jag nog inte hjälpa dig!

11 Tillbaka Affären bredvid Telefonsvarare: ”-Våra öppettider är vardagar kl. 12-18… Välkommen åter…”

12 Tillbaka Hos rektorn Skicka hit tjuvarna så jag se till att de får kvarsittning!

13 Tillbaka Hos glasmästaren Ett trasigt fönster… Ja det kan jag laga… men fånga tjuvar, det kan jag nog inte hjälpa dig med!

14 Tänk vad fel det kan bli… Hur skulle det se ut om SOS-operatören kopplade dig till fel telefonnummer? Du kan göra ett eget bildspel tillsammans i klassen och själva hitta på vad som händer.


Ladda ner ppt "Hjälp ett inbrott!. SOS 112, vad har inträffat? Hjälp, det är inbrott. Jag ser två gubbar som har krossat rutan till affären och dom är på väg in!"

Liknande presentationer


Google-annonser