Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1999 lämnar kåren in ritningarna till byggnadskontoret på ett skjulet utanför scoutlokalen. Kåren arrangerar DM i femkamp. Kåren har ett läger för klass.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1999 lämnar kåren in ritningarna till byggnadskontoret på ett skjulet utanför scoutlokalen. Kåren arrangerar DM i femkamp. Kåren har ett läger för klass."— Presentationens avskrift:

1 1999 lämnar kåren in ritningarna till byggnadskontoret på ett skjulet utanför scoutlokalen. Kåren arrangerar DM i femkamp. Kåren har ett läger för klass 6R ifrån Påarps Skola på Boserup. 1 st. deltager på seniorscout/rover-lägret Future Venture på Lysestrand. Tre seniorscouter från Påarp, en från Fram-Drottninghög, fyra ledare från Påarp, en från Ausås och två ledarbarn från Påarp åker till Skottland för att deltaga på Auchengillian Jamboree. Welcome!

2 2000 bildar man en arkivgrupp.
Vecka 8 åker 2 st. till Mullfjällstugan tillsammans med Jonstorps Scoutkår. Kåren deltager i städprojektet ”Ren Stad” för första gången. Kåren inhandlar 2 kanotvagnar. På Grankulla river man den gamla vedspisen och flyttar upp den öppna spisen från seniorscoutrummet istället. Fyra stycken deltager på Eko 2000 i Sjörröd på Österlen. 2 st. åker på Expedition Afrika. Målet med resan var att deltaga på den 4th Africa Scouts Jamboree i Nairobi, Kenya. Petra Håkansson väljs till ny ordförande efter Christina Norén.

3 I januari 2002 bygger man ett skepp med ljus i till kulturarrangemanget Midvinterljus utanför biblioteket. 13 deltagare gör en cykelutflykt till Ven. Kåren arrangerar ett läger för en skolklass med sju barn och fem assistenter. Ett samarbete med Bårslövs Scoutkår diskuteras. 11 st. åker till Portugal för att deltaga på Corpo Nacional De Escutas förbundsläger Acanac 2002 vid Constância - Santa Margarida. Medlemsregistret finns nu på internet.

4 2001 köps en åkgräsklippare och en container till kanoterna in
2001 köps en åkgräsklippare och en container till kanoterna in. Kåren beslutar att skänka NVS Scoutmuseiföreningen 500 kr detta skall fortgå så länge kåren existerar. Man införskaffar ett lotteristånd. 1 st. åker Sarpen från Råå till Fredrikstad i Norge. 29 st. deltager på Scout 2001 i Rinkaby. Påarps småskola (scoutlokalen) fyller 100 år. Man arrangerar en utställning med hjälp av Hembygdsföreningen. På distriktsstämman i Örkelljunga beslutar man att avveckla Boserup. Påarps Scoutkår röstade dock emot detta beslut.

5 Här kommer Pippi Långstrump tjolla hoppsan sa!
2003 års Thinkingday firades med en hattfest. På Grankulla hade mössen varit framme och man beslutade att sätta musfällor. Kåren deltager på pingstlägret och vinner det stora vandringspriset - den stora Kullayxan. 20 stycken på distriktets sommarläger, Vilda Västern. På oktober mötet diskuterar man STÄDNINGEN! NU-dagen arrangeras i Påarp där kåren deltager med ett bildspel på skolan och öppet hus på scoutlokalen. Här kommer Pippi Långstrump tjolla hoppsan sa!


Ladda ner ppt "1999 lämnar kåren in ritningarna till byggnadskontoret på ett skjulet utanför scoutlokalen. Kåren arrangerar DM i femkamp. Kåren har ett läger för klass."

Liknande presentationer


Google-annonser