Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lämna anbud på våra upphandlingar. Registrera dig på e-avrop för att bevaka, prenumerera och lämna anbud på våra upphandlingar 1.Gå in på www.skelleftea.se/inköp.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lämna anbud på våra upphandlingar. Registrera dig på e-avrop för att bevaka, prenumerera och lämna anbud på våra upphandlingar 1.Gå in på www.skelleftea.se/inköp."— Presentationens avskrift:

1 Lämna anbud på våra upphandlingar

2 Registrera dig på e-avrop för att bevaka, prenumerera och lämna anbud på våra upphandlingar 1.Gå in på www.skelleftea.se/inköp. 2.Klicka på valfri aktuell upphandling. Du slussas då vidare till vårt upphandlingsstöd, e-avrop. 3.Registrera ett konto, kostnadsfritt, på e-avrop. 4.Logga in. 5.Bevaka och prenumerera på intressanta upphandlingar. 6.Lämna in ditt anbud via e-avrop.

3 Innan du lämnar in ditt anbud Under anbudstiden Ställ dina eventuella frågor via e-avrop. Läs frågor och svar. Håll dig uppdaterad på ändringar i underlaget. Innan du lämnar in anbudet Se till att du har senaste versionen av underlaget. Kontrollera att du har fyllt i och bifogat alla begärda handlingar. Lämna därefter in ditt anbud elektroniskt via e-avrop. När du har lämnat in ditt anbud har vi mycket begränsade möjligheter att ta emot kompletterande uppgifter, enligt LOU.

4 Du får besked om vinnaren När upphandlingstiden gått ut utvärderar vi samtliga anbud. När vi har utsett en vinnare skickar vi ett tilldelningsbesked till alla anbudslämnare. Tillsammans med beskedet bifogar vi beslutsförslag, anbudssammanställning och utvärderingsprotokoll. Vi skriver avtal med vinnaren cirka 10 dagar efter tilldelningsbeskedet, förutsatt att ingen överprövar beslutet. Vi ser fram emot ditt anbud!


Ladda ner ppt "Lämna anbud på våra upphandlingar. Registrera dig på e-avrop för att bevaka, prenumerera och lämna anbud på våra upphandlingar 1.Gå in på www.skelleftea.se/inköp."

Liknande presentationer


Google-annonser