Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Utbildningswebben Lär dig mer. Hitta och registrera dig till en utbildning Utbildningswebben är din startpunkt när du vill utbilda dig. Här finns verktyget.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Utbildningswebben Lär dig mer. Hitta och registrera dig till en utbildning Utbildningswebben är din startpunkt när du vill utbilda dig. Här finns verktyget."— Presentationens avskrift:

1 Utbildningswebben Lär dig mer

2 Hitta och registrera dig till en utbildning Utbildningswebben är din startpunkt när du vill utbilda dig. Här finns verktyget Partner Learning Center, och där hittar och anmäler du dig till hela vårt utbud av kurser och seminarier. Du söker bland utbildningar efter produktnamn, din roll på företaget, tidpunkt och andra kriterier.

3 Välj den utbildningsform som passar dig Seminarier om nya produkter och teknologier Hands-on-labs både i klassrum och på nätet Online-kurser när och var du vill Live Meeting, interaktiv föreläsning via webben Utbildning och kurser hos våra utbildningspartners Examina och certifieringar Det mesta är kostnadsfritt.

4 Kom igång med Partner Learning Center Gå till www.microsoft.se/utbildningswebben där du kan läsa om våra utbildningar eller logga in i Partner Learning Center för att göra din egen sökning.www.microsoft.se/utbildningswebben För att anmäla dig till en utbildning ombeds du logga in med ditt Windows Live ID. Om du inte har ett sådant, skapar du enkelt ett på www.passport.com.www.passport.com

5 Associera dig med ditt företag Oavsett om du skapar ett nytt eller redan har ett Windows Live ID är det viktigt att associera din företagsadress till det ID du använder för partnerprogrammet. Logga in på www.microsoft.se/partner och associera dig till ditt företag.www.microsoft.se/partner Dina certifieringar (MCP:er) är personliga men ger partnerpoäng till det företag du är associerad till. Företagets MCP:er ligger även till grund för de kompetenser företaget får inom Microsofts partnerprogram. Så ju fler MCP:er som finns associerade till företaget ju mer förmåner får ni i partnerprogrammet i form av licenser, utbildningar med mera.

6 Utbildningswebben www.microsoft.se/utbildningswebben


Ladda ner ppt "Utbildningswebben Lär dig mer. Hitta och registrera dig till en utbildning Utbildningswebben är din startpunkt när du vill utbilda dig. Här finns verktyget."

Liknande presentationer


Google-annonser