Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp symbolen, som visas nedan och klicka på den. Version 1.0

2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Öppenvård. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Du är på startsidan. Din roll har ett meddelande att kvittera på ärendet Martin Beck. Klicka på röd pratbubbla för att kunna läsa meddelandet.

4 Du är på fliken Meddelanden och kan läsa meddelandet samt se vem som skrivit meddelandet. Klicka ’Kvittera’ när du läst meddelandet.

5 Pratbubblan blir grå när meddelandet är kvitterat. Du ska nu skriva ett meddelande. Skriv en rubrik för meddelandet genom att klicka i rutan till höger om ’Skriv nytt meddelande’.

6 Skriv ett meddelande genom att klicka i rutan under rubriken.

7 Meddelandet är skrivet och du ska begära kvittens av den roll meddelandet vänder sig till. Klicka i rutan till vänster om ’Kvittens’.

8 Begär kvittens av en sjuksköterska på avd 4. Klicka i rutan till vänster om ’Slutenvård Sjuksköterska, Vårdavdelning 4’.

9 Klicka var som helst i bilden för att ”scrolla” ner.

10 Klicka ’Skicka’.

11 Ditt meddelande syns nu överst bland meddelandena. Övningen är nu klar. Tryck på ’esc-knappen’ på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp."

Liknande presentationer


Google-annonser