Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Servicecenter – service för hela universitetet Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Servicecenter – service för hela universitetet Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning."— Presentationens avskrift:

1 Servicecenter – service för hela universitetet Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning till universitetets stöd- och servicefunktioner för studenter (t.ex. studievägledning, studentexpeditioner, m.m.) Administrering av studentkontot GU-kort för studenter och anställda Datorer för ”självhjälp” Försäljning av profilprodukter

2 GU-kort - din nyckel till universitetet Universitets-ID (ej giltig legitimation) Passerkort Lånekort Medlemsbevis i studentkåren Mecenatkort med studentrabatter Utskriftsfunktion Var rädd om ditt GU-kort! Om du tappar det kostar ett nytt kort 50 kronor.

3 Så här skaffar du GU-kort Logga in på med ditt studentkonto för att beställa ditt kort. Du måste vara registrerad på en kurs för att kunna beställa kortet.www.portalen.gu.se Godkänn ”regler och riktlinjer” för kortet. Välj din personliga PIN-kod. PIN-koden används i passersystemet och när du loggar in på skrivarna i universitetets utskriftstjänst. Besök närmaste Servicecenter för fotografering och hämta ditt GU-kort mot uppvisande av legitimation.

4 Hitta närmaste Servicecenter Servicecenter Näckrosen – Renströmsgatan 6 Servicecenter Vasa – Vasagatan 33 Servicecenter Haga – Sprängkullsgatan 19 Servicecenter Academicum – Medicinaregatan 3 Servicecenter Pedagogen – Västra Hamngatan 25

5 Öppettider i Servicecenter Under terminsstart, vecka 4 och 5, har Servicecenter utökade öppettider mellan klockan och Vi har också lördagsöppet den 24 januari i Servicecenter Vasa mellan klockan och Mer information om våra öppettider finns på:

6 Kontakta Servicecenter Telefon

7 Frågor om GU-kortet? Läs mer på Besök, ring eller maila närmaste Servicecenter för information och support. Telefon: E-post:


Ladda ner ppt "Servicecenter – service för hela universitetet Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning."

Liknande presentationer


Google-annonser